.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    моля ви се спрете с тия теми

това, за което говорите не са кецове по дяволите!!!!!!
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    А какво са ходи в Съботаж и питай кво са

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    класически Конверс... тва другото са изгъзици ...

аман от позьори..кво значение има кво имаш на краката като нямаш капка мозък в главата?! и кво кат обу кецовете мно ъндър ли си? йо йо...нямам думи аз
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от feel_me
    аман от позьори..кво значение има кво имаш на краката като нямаш капка мозък в главата?! и кво кат обу кецовете мно ъндър ли си? йо йо...нямам думи аз
    Ти и тука ли се буташ?Що разваляш темата?Не виждаш ли заглавието?С големи букви пише "кецове".Като нямаш мнение и виждаш за какво става въпрос не влизай!!

аз че имам отношение-имам...направо ме нареди ..кво да ти кажа ахаххаха,но просто за мен да търсиш напразни съвети щот си решил да впечатлиш "изсулените батковци" е жалко,щотло и двете теми за кецове целят точно тва..и не ми се обясняваите че не е така заблуждавате единствено себе си ;]и аз нося кецове-да и съм от тъпите наркоманки дет мно им знае устата..обаче не е тук мястото да се праиш на мно тру.. все ми е тая..айде и късмет на позите;]
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Az sum s Mania.. ...6toto nqqm pone 120 lv. za obuvki a i ne se vodq po tova s kakvo hodqt pove4eto hora
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    София
    Аз па никога не съм била от много женствените и в кецовете намерих отговора.Не е поза и не ме интересува другите как се облчат и обуват.Кецовета са ми удобни и са спортни демек стават за почти всички случаи и това ми храсева

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ъхъхъх, аз съм с някви умрели Рънърски Не ми се даваха повече кинти, въпреки че си бях харесала по- друго нещо...
    Иначе нямам любима марка, се обувка... кубинки
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Sofia
    A i pomejdu drugoto kubinka rlzzzz

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ще се сетите, че кубинките рулз...

нищо, че аз напоследък все кецове разхождам...
    PREDATEL !

Ххахах абе вие сте ЛУДИИИ Мат Стар и Мания кецове ли са бе тцтц тва са ментета и са грозни
    не ОБИждай обуФките на хората земат се разтроят.. Laughing
    Първо-Не са кецове! Колко хора ще се изредят да ви обясняват к`во е кец!По мойте разбирания

Второ-Дори и да ги наречем"кецове" кв`о сте заритали с тоя Разглоуб и всички други покрай него,по 200 лева?!?Манията са боклук,щото тати снощи даде 200 кинта за еди-кви си маркови обуща и аз съм пич...
    Убедена съм,че ако Мат стара го продаваха по 100-200-300 лева,щяхте да си умирате за него...

Иначе,скейтърките и на мен ми харесват.Всичките му там маркови истории имат и хубави модели,ама не си струва особено.Сега съм с Мания и си ме радват още (:

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Ххахах абе вие сте ЛУДИИИ Мат Стар и Мания кецове ли са бе тцтц тва са ментета и са грозни
    не ОБИждай обуФките на хората земат се разтроят.. Laughing
    Първо-Не са кецове! Колко хора ще се изредят да ви обясняват к`во е кец!По мойте разбирания

Второ-Дори и да ги наречем"кецове" кв`о сте заритали с тоя Разглоуб и всички други покрай него,по 200 лева?!?Манията са боклук,щото тати снощи даде 200 кинта за еди-кви си маркови обуща и аз съм пич...
    Убедена съм,че ако Мат стара го продаваха по 100-200-300 лева,щяхте да си умирате за него...

Иначе,скейтърките и на мен ми харесват.Всичките му там маркови истории имат и хубави модели,ама не си струва особено.Сега съм с Мания и си ме радват още (:
    Виж кво казах ти хич не ме интересува как му се вика щом си ме разбрал къв ти е проблема?И аз съм сигурна ,че ако не бях написала да не разбирате под коцеве гуменки са никой нямаше да се обяснява кое какво е ама грешката си е моя! Питам кви щот искам да си купувам НОВИ ако някой това го интересува но сметнах че не е така и не го написах.Са ако ще ми се правиш на незнам си къв "абв вижте ги тия позиори кво се фалят с кецове" се махай.Хич не ме интересува мнението ти.Казваш кви са твойте,кви те кефят и ЧА0.

хихи гадни роби на марката....добре де и аз .... etnies, най-здрави са globe. иначе имам и едни на DC, страхотен модел и станаха на ебати боклука...

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си