- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В какви магазини пазарувате?
Имам предвид какъв ви е стилът на обличане?Кажете и някои магазини![]()
natumno
terranova,adidas,nike,puma i taka........
mi Monro, Benneton, Enita, Tempo
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Mango,Tempo,Terra nova .....много са-разходи се и ще видиш много :P
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Mango..Terra Nova...United Colors Of Benetton....Nike...Bono....ей такива..аз предимно се обличам спортно -елегантно![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Има едно много хубаво магазинче (те са няколко де ) близо до Попа и оттам си взимам повечето дрехи... понякога и от Теранова... също ми харесват и дрехите в На Тъмно, но все още нямам нищо от там.
ami mango., terranova,,, motivi , callilope ,, kenvelo i o6te ne e zadyljitelno da e nekfa markaaa,,, ;]]]]]
Секъндхенд,секъндхенд,илие нци,секъндхенд....
само за кецове бих дала повече от 20-30 лв
хах ако носиш кецове ме съмнява че всичко ти е секъндхендПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Az si kupuvam samo markovi drehi, italianski glavno, Bruno Banani i podobni. Ot addidass kupuvam samo parfyumi zashtoto mnogo mi haresvat no nqma kakvo drugo, tova sa sportni magazini. A za maratonki-obuvki sushto markovi, gledam okolo 80 leva.
V Kanada prodavat mnogo hubavi markovi za 60 dolara koeto e okolo 80 leva, imam 3 4ivta i kogato izlizam normalno a ina4e imam na Hugo Boss cherni obuvki koito sa 170 dolara i kafqvi pak na HUgo Bos za 190 dolara ot Shtatite.Първоначално написано от Summer`LoVe
Vse pak smqtam 4e 80 leva a maratonkite kotio vzeh e dobra zdelka za6toto sa mnogo izdarglivi i lesno se 4istqt.
Zabravih da kaga, v bulgariq si kupih maratonki za 90 leva addidass 3 sedmici sled tova se otlepi petata dobre 4e si pazih recepkata no ebasi horata, i na vsi4koto otgore addidass![]()
и при мен са на почит обущата, както и връхните дрехи - якета и т.н.Първоначално написано от Jamalska
секънд хеnд > all.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Az ne obi4am ot bulgariq da kupuvam mnogo, strah e e 4e mente 6e polu4a.Първоначално написано от пор
И аз така ако е под 140 не ми го хвали.А за адидаските дет си си взела и те не са били стока за 90лв.Обикновено като вляза в Адидас или в Найк толкова евтини не виждам.Пък и аз маратонки не нося така ,че повече се радвам на бебешките обувкиПървоначално написано от Summer`LoVe
та те даже са към 80лв. пък нз ти какво си си взела
![]()
Тука да има някой който пазарува в СЪБОТАЖ,РИП КЪРЛ,БРЕЙК ПОЙНТ,БОРД ШОП алал бала?![]()
Purvo mug sum. Eto podobni maratonki na tezi koito imam azПървоначално написано от find_m3
http://cgi.ebay.com/New-NIKE-AIR-ZOO...QQcmdZViewItem
Ми аз поне не се кефя на модерните смъкнежи дето си мислят,че като дрехите им са от изброените магазини и са за повече от 50-100 лева са "тру".абее никога не бих дала пари за такива дрехи.Дори и да можех да си го позволя.Първоначално написано от find_m3
Оффф бе ти баскет ли играеш.Много ясно ,че няма да са кой знае колко скъпи в НАЙК,АДИДАС и т.н. пробвай да си намериш такива АНДИ за толко пари....![]()
Вече все повече и повече пънк, но имам и др дрешки(смисъл, че гардероба ми не е само в черноПървоначално написано от find_m3
)С яки кецове, по-смъкнати и широкички дънки ми е екстра \
/ Имам и кариран гащеризон, мн ми е удобен и е супер за лятото
От На Тъмно е
Там има мн хубави метал...пънк...рок неща
![]()
Basketball i Rugbi, za tova tqh, na nike mnogo gi haresvam zashtoto sa izdarglivi. Ne sum vigdal mnogo na Andi v kanada no na DC hubavite sa okolo 200-250 dolara, no ne smqtam ta pla6tam tolkova, po dobre 3-4 hubavi chifta otkolkoto edin skupПървоначално написано от find_m3
![]()
единствените 'маркови' дрехи, които обличам са на United Colors Of Benetton .... останалите ми дрехи са обикновени, от магазините по центъра или от САНИ-то... :P \/ не обичам маркови дрехи, прекалено са обикновени, а струват доста... за няква обикновена зелена тениска да дам 80 лв, щото имала някво малко грозно надписче 'NikE'
![]()
... офф... но пък дрехите са ми хубавки, хората са ми го казвали.
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...