.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    ami i az pazaruvam ot markovi magazini,prosto durja na tova ami ne se ograni4avam, gledam da mi haresa,no predimno ot tally weijl,MNG,fox,playlife,diesel ii taka... !

Като трябва да си купувам много дрехи - всмисъл няколко панталона, поли, блузи, якета ала-бала...ходя и аз на Илиенци. Някои все още си мислят, че това е синоним на битак, но не е така. Е, не отричам, че има и пълни боклуци, но много голяма част от дрехите по Пиротска, Графа, са оттам и са много по-евтини. Мен не ми е за 2-3-5лв, просто като отида там има много по голям избор ии така.
    В Oviesse има ебати яките блузки, 10тина лв, просто са страшни.
    На тъмно има също яки нещица, въпреки, че оттам имам само един гащеризон.
    Повече пари съм склонна да дам единствено за обувки - Board Shop, Sabotage, Bas...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Guest
    Ако фирмения пич, къв беше momoca, си е взел адидаски, на които пише адидах както той го е написал, разбирам защо са му се отлепили. Иначе напоследък открих секъндхенд магазините. Може би съм открила топлата водя, ама просто тея магазини рулират. Якото е, че някои дават по повече от 50лева блузка на не знам си коя марка, а аз си я взимам за 2лева ако е на кило магазина. Смятам, че се обличам по- стилно от повечето ми познати с нови дрешки. Джамалска, я кажи ти от кои килца си взимаш дрешките

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не робувам на марки. Ако ми хареса нещо, купувам го. Фен съм на Пума и само такива маратонки си купувам. Иначе дрешки от всякъде - Кенвело, Мотиви, Модена... все тая

Guest
    ми, аз най-много обикалям по секънд хендовете. честно казано, не ми пука че някои се мръщят като чуят за тях - ако имаш тарпение и знаеш как да търсиш, се намират разкошни и много оригинални дрехи.

abe vii shtoto vsichki ste mn bogati i pazaruvate samo ot mango, terranova, united colors of beneton..! ai stiga we to ako beshe tei bylgariq shteshe da e amerika be.. mn ste zle sichki det sa praqt na golemite tejkari s markovite magazincheta..sig ne izlizate ot magazinite za 1 lev =D> =D> =D>
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

slavitU_f
    Guest
    Jamalska, seriozno li govori6 za secondhand magazinite ili se bazika6?
    Pitam,za6toto v tezi magazini naistina se namirat mn qki i naistina originalni markovi drehi,no trqbva da prerovi6 celiq magazin za da nameri6 edna takava dreha i mi e 4udno kak se spravq6...ako ne se bazika6 de...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slavitU_f
    Pitam,za6toto v tezi magazini naistina se namirat mn qki i naistina originalni markovi drehi,no trqbva da prerovi6 celiq magazin za da nameri6 edna takava dreha i mi e 4udno kak se spravq6...ako ne se bazika6 de...
    Koe mu e trudnoto- tam ima vsiakakvi drehi. Imam edin liubim deto pone 4 bluzki na otivane si zimam- dneska si vzeh samo 1 de...izleze 81 stotinki..

Супер фен
    Кила!

cold
    Guest
    къде е този магазин на тъмно?

Цитирай Първоначално написано от cold
    ako govorish za sf.. namira se na ul. Ivan Vazov 13 kudeto i da e tova

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от slavitU_f
    Koe mu e trudnoto- tam ima vsiakakvi drehi. Imam edin liubim deto pone 4 bluzki na otivane si zimam- dneska si vzeh samo 1 de...izleze 81 stotinki..
    Би ли споделила някой от тези магазини къде се намира...?Ако не е тайна де...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Пазарувам от всякъде.Като ми хареса нещо и имам пари си го взимам,не ми пука дали е от някаква мизерна сергия, или от луксозен магазин по Витошка И все пак да отбележа, че не бих дала 100тина лева за блуза,колкото и да ми харесва
    Хората, които си избират дрехите по етикетите са много зле, ама какво да се прави, комплексарчета и гъзарчета има навсякъде Стилът ми на обличане и аз не го знам какъв е, можеби спортен, ама имам и по елегантни дрешки, и кифленски, абе мешана салата

Любими магазини нямам, но напоследък си купувах парцалки от Orsay,едно магазинче в подлеза на Халите, от Пиротска, Теранова, Базара до Халите
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    abe vii shtoto vsichki ste mn bogati i pazaruvate samo ot mango, terranova, united colors of beneton..! ai stiga we to ako beshe tei bylgariq shteshe da e amerika be.. mn ste zle sichki det sa praqt na golemite tejkari s markovite magazincheta..sig ne izlizate ot magazinite za 1 lev =D> =D> =D>
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ако си харесам нещо марково си го купувам, но попринцип не съм на маниачка на теме какъв е етикета на дадена дреха. Не съм склонна да дам 500лв за парцал дето ще издържи определено време и ще го изхвърля.
    Стила ми е unique т.е. в каквото настроение съм. Може един ден да съм с изсулени дънки, кецове и чернен спотрен потник, а др ден да съм с токчета и рокличка
    За обувки съм по-склонна да дам повечко пари, защото поне знам че са качествени и че няма да здадат багажа на 1вото обуване.

Guest
    Пазарувам си от Benetton,Esprit,Zara,но в Гърция и Raxevsky...но иначе много обичам да си взимам герданчета и шнорки от магазинчета за по 1-2 лева...е не само оттам и от El Grado си взимам и така....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    Ако си харесам нещо марково си го купувам, но попринцип не съм на маниачка на теме какъв е етикета на дадена дреха. Не съм склонна да дам 500лв за парцал дето ще издържи определено време и ще го изхвърля.
    Стила ми е unique т.е. в каквото настроение съм. Може един ден да съм с изсулени дънки, кецове и чернен спотрен потник, а др ден да съм с токчета и рокличка
    За обувки съм по-склонна да дам повечко пари, защото поне знам че са качествени и че няма да здадат багажа на 1вото обуване.
    Точно така аз си взимам някои неща от марковите магазини ама в никакъв случай не гледам какво пише на етикета просто защото по името на фирмата на всички етикети пише "Made in China" Е това е истината !!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от cold
    Ако говориш за СФ-на Иван Вазов 13-ако знаеш къде е БСФС(спортната палата).Като си пред входа му-тругваш надясно-първата пряка в ляво и вървиш по уличката и малко по-надолу ти е На Тъмно, а преди него има един слънчоглед-няма как да не го видиш.Само че, не очаквай лъскав надпис на На тъмно.
    И аз искам да питам къде са тея магазини секън хенд дето има дрехи на кило?!?

Ууу, любимата ми тема! :P Обичам разнообразието. Не харесвам фешъни, но не се обличам и в другата крайност - свлечена, кецове и т.н. Нося конвърс /маратонки, гуменки/, обичам изчистени моделчета дънки и някакви блузки, потничета и т.н. Но да не са кичозни - например съвсем изчистените в Benetton, Nike, Puma..Adidas.. Дънки си купувам най-често от Lee. Адски ми допадат, защото са доста малко като бройка номерациите и рядко мога да засека някой с любимите ми панталонки ) Аксесоари..обичам M.O.D.A.B.A.R. Попринцип не нося много, само гривни и някое там герданче. Обици мразя! В момента съм на вълна ризка. И затова се кефя на Protest, Sabotage като цяло.

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Тука да има някой който пазарува в СЪБОТАЖ,РИП КЪРЛ,БРЕЙК ПОЙНТ,БОРД ШОП алал бала?
    Аз Борд шоп - ебаси якото магзинче. Харесах си една раничка от там, ама..я били купили А продавачите им са уникални, мн. яки. Всеки път ми подаряват купища лепенчици За Саботаж казах вече..
    А да, забравих Рип Кърл.. Мноу готини суичери има там. :P

Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от -MiSs Sixty-
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Тука да има някой който пазарува в СЪБОТАЖ,РИП КЪРЛ,БРЕЙК ПОЙНТ,БОРД ШОП алал бала?
    Аз Борд шоп - ебаси якото магзинче. Харесах си една раничка от там, ама..я били купили А продавачите им са уникални, мн. яки. Всеки път ми подаряват купища лепенчици За Саботаж казах вече..
    А да, забравих Рип Кърл.. Мноу готини суичери има там. :P
    А споменах ли ,че те обичам супер!Същата работа е при мене.А продавачите точно в тия магазини наистина са супер пекани сядат и си лафят с тебе се 1 те познават от 1000 години ,нооо се пак ФОРИ (дет беше в Съботаж) от РИП КЪРЛ си остава номер едно.Който магазин го има е на голяма далавера

Град
    Over the hills and far away
    Купувам това което ми хване окото Обичам да пръскам пари по маркови магазини нооо невинаги си заслужава Важно е да ми е удобно е да ме кефи нищо конкретно

от кофите много е фЕшЪн.....

Град
    София
    Да напоследък доста хора почнаха да се обличат все едно от там са си избирали дрехите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си