- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В какви магазини пазарувате?
От Даная на Графа,маиката на моя приятелка е собственичката и винаги ми казват като има нещо ново.![]()
+1Първоначално написано от ***BORK@***
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Има ли някой от тук, когото не си купува от най-скъпите магазини(имам в предвид Бенетон,Теранова-пълни боклуци, м...Найк, Адидас и тем подобни)?
После сме били беден народ...
Еми АЗ!Казах вече ,че най-марковото са ми маратонките.Не бих дала повече от 50 лева за каквото и да било другоПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
Айде,айде знаем че имате по-скъпи дрехи и от на Бритни Спиърс ама не е тук мястото да се хвалите!
Иначе Теранова,Лининг имаше и още едно местенце ама забравих как се казваше....![]()
Ясно, че не би дал, но аз говорех за възможностите.Тука 90% от пишещите(ако е вярно) си пазаруват от "Витошка", а там, както знаем хич не е евтино.Теранова, Найк и глупости.Вие сте луди да давате толкова пари, при положение, че дори не ги правят в Италия или Америка, а в съседна Турция и България.![]()
Еми аз за себе си говорех не за другите пък както искате го разбирайте ....Първоначално написано от koalka
аз предимно от центъра си пазарувам...а магазините , които ми харесват са terranova, fox, motivi, calliope, benetton и мн други![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Да, така е. Аз харесвам и дрехите на О' Нийл, но продавачите им са ужасни направо. Само ти гледат в ръцете, случайно да не откраднеш някоя от 'златните' им дрехи.. А в тия магазинчета е друга работа. В Саботаж се запознах с един продавач, пич, ама не се сещам как се казваше. Рошав такъв, със светла коса, яко блузи на Протест носиПървоначално написано от find_m3
![]()
Забравих да си вляза в акаунта. Това горе е от мен ^Първоначално написано от Анонимко
Бахти...сички много богати бе...хаха...аз пък си пазарувам от секънд хенд магазини. И бас държа, че повечето ми дрехи са по- маркови от вашите. Но това не ме интересува. Както някой акцентира-важното е да ми харесват. Само за кецове давам повече пари.
То в съботаж блузите на протест са им от магазина и са рекламниПървоначално написано от -MiSs Sixty-
![]()
![]()
ooo Саботаж определено си е номер 1!!!Все кецове си взимам от там,а от Рип Кърл си взех зимата едни страшно сладки ботуши,мн яки!Иначе дрехи още си взимам от Kenvelo i Fox,общо взето от тези магазини най-4есто пазарувам,а и О'нийл![]()
все едно аз съм го писалаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Само в маркови магазини и по-точно магазини с високи цени ест.
И кфо? Сигурно не махаш етикате с цената и марката, за да го виждат другите, ъ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ми това момче не носи само рекламни, иначе знам за тях. Беше студент в даскало съм го мяркала - тогава забелязах с какви дрехи се носи..Първоначално написано от find_m3
Ami i az ne s1m maniak na markite.Lubimite mi magazini sa terranovva , mn obi4am spider i hot spot ima super qki dre6ki est ima mn qki ne6t ai po obiknovennite magazini..
kogato stava duma za kecove vinagi ot sabotage,board shop ili eventualno insomnia a drehi ot tiq magazini si vzimam dosta po-rqdko za6toto ne vseki den e velikden![]()
Kupuvam si i za 20lv i 200lv...ne darja na marka..gledam da mi haresva : )
от втора употреба
kenvelo, alexandra, new yourker, spider .. i dr.
оу, ами аз си купувам дрехите от много места. Рядко си купувам повече от 5,6 дрешки от един магазин, но най-често си купувам от Тали Уейл, и то когато има намаления, Даная - супер готин магазин на графа. От теранова рядко си купувам, щото цяла София е с дрехи от там. По принцип не си купувам скъпи дрехи, за дънки повече от 40 лева не давам, а за блузки не повече от 25
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!