- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В какви магазини пазарувате?
ам от всякъде стига да ми хареса ,може да е и от 2-ра употреба ,но хареса ли ми веднага я зимам,повечето ми блузи,ризи,пуловери са теранова .. ,но не държа на марката
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мола и витошка, иначе почти всичко ми е на Benetton или Adidas като дрехи, иначе за обувки пума и найк най вече, имам кънвърски ма не са ми спр удобни ..
Имам г/д всякакви дрехи.От т.н. скейт марки имам доста дрехи по неволя.А иначе напоследък нямам време и търпение за обиклаляне отивам до мола за 20 мин и си купувам квото ми трябва.
mizy fashion
miraq
ot mola
ave ko zn ima?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
от всякъде.
зависи от две неща:
-харесва ли ми дрехата
-имам ли в момента пари за нея
Нямам определен магазин...каквото и от където ми хареса това си взимам![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Различно .. Глупостиима магазини в който вече утвърдено си пазарувам , защото знам че там ще има стока по моя вкус ,, Но съм и по обикалянаето .. В момента марковите дрехи превъзхождат в моя гардероб , не защото е скъпо или марково , а защото е качествено и ми харесва ! ,, D&G , Terranowa , Miss Sixtу , тук - там някой Adidas, страшно много обичам магазините на Роберто Кавали жестоки дънки има и така ,,
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
adidas,nike,puma,rip curl,roxy
но главно Том Тайлър и edc(Esprit)
Различно но най-вече от Adidas,Rip curl,Sabotage,Board shop,Park,Fabric,Tom Tailor,Lee Cooper,Mango, Pepe Jeans...от тях редовно си пазарувам, винаги нещо ми харесва![]()
poviarvaite mi vie niamate problem-az en moga da si namiram obuvki ve4e -nosia 48.5nomer obuvki,basketbolist sum-navur6ih 15 prez oktonmvri,visok sum 192sm i takaa,ta otde vikate da si kupuvam obuvki![]()
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me
де да знам
теранова за пуловерчата и блузки
харесвам изчистени модели или райе![]()
Не съм от хората, които да имат определена любима марка,
каквото ми харесва, стига да имам парички си го взимам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Loshotia
Абе, хораКак си купувате дрехи от втора употреба
Ужас... аз съм гнуслива и не мога да си взема нещо от подобни магазини... някак си като се замисла и след като го взема 20 пъти да го изпера не мога да го облека ...
![]()
И нея кво я интересува тва?Първоначално написано от under_black_sky
Да те кара да го обличаш?!
Хах ... пък аз си купyвам евтини дрехи и "не ми е опадала косата"! Като е маркова пък, сякаш нещо ще ми станеНе се интересувам к'ва е марката, важното е да ми хареса
Най-често в Tarra
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Е аз не говоря за марка , кушувам всичко в нормални за мен цени, ама някак си ми се струва странно с тая втора упортреба..ама няма зн![]()
H&M, Orsay и Xanaka. Понякога минавам и през NewYorker но напоследък рядко си харесвам нещо.
ITarranova!!!
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Отвсякъде освен от втора употреба и от битака.![]()
Амииии Mango , Nike , Adidas , New Yorker, Tally Weil i dr.. :P