.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Guest
    абе кецки,скейт шуус всичко съкс,вановете рулират.
    за щастие успях да си взема последните 2 чифта-едни черни със паяжини,а другите са бели с черни завъртулени линии.много са яки и за мен са най-удобните.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за щастие успях да си взема последните 2 чифта-едни черни със паяжини,а другите са бели с черни завъртулени линии.много са яки и за мен са най-удобните.
    А панделка имат ли

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Мдам, Jamalska е права... попринцип кец значи ГУМЕНКА.. това се има предвид като се каже "кец", но ние за "кец" приемаме скейтърските обувки.. но аз лично продължавам да наричам кецове скейтърските обувки, просто защото мн малко хора знаят, че всъщност под "кец" се разбира гуменка.. хахаха.. как се изразих само.. супер объркано, съжалЕ за което..
    иначе да, аз също се радвам мн н хора с кецки, момичета.. момчета.. радват, ама щот са с такива обувки хаха а тия златни пантофки са отвратителни, изобщо пантофки (никой да не се засяга, това си е лично мое мнение)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Мдам, Jamalska е права... попринцип кец значи ГУМЕНКА.. това се има предвид като се каже "кец", но ние за "кец" приемаме скейтърските обувки.. но аз лично продължавам да наричам кецове скейтърските обувки, просто защото мн малко хора знаят, че всъщност под "кец" се разбира гуменка.. хахаха.. как се изразих само.. супер объркано, съжалЕ за което..
    иначе да, аз също се радвам мн н хора с кецки, момичета.. момчета.. радват, ама щот са с такива обувки хаха а тия златни пантофки са отвратителни, изобщо пантофки (никой да не се засяга, това си е лично мое мнение)
    Хахах и аз така мисля за златните обувчици ама най- мразя хем да е златно хем да има някакви шарени камъчета става КИЧЧЧЧ

Абе пантофки....това е егати тъпотията...ходете спортни!

Guest
    Аз нося и кецове и обувки на токчета и спортни обувки и даже пантофки (но не са златнини или сребърни или с маниста )... зависи според случая

Град
    София
    Е то и аз имам пантофки няма да се пържа лятото с кецове ама са семпли,черни без нищо лъскаво и висящо иначе не съм се побъркала още да ходя се с кецове.Днеска ми се свариха краката

Ем кецовете са удобни,иначе нося маратонки,чехли,обувки със токове,без токове,пантофки(ама не натруфени и лъскави много ги мразя такива) зависи от облеклото

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    мразя кецовете
    Let The BEAT Control Your Body

Преди много се бях запалила - по кецовете, по хекчето.. Носех предимно Сирка :P Но обичам да променям стилчето си и сега нося повечко маратонки /конвърс, пума, адидас/.. Никога не съм харесвала фешъни! Типичните чалгари.. И аз си слушам чалга, но не съм се водела от манията да приличам на любимата изпълнителка. Гнусно е момиче на 14,15 да ходи с токчета. За всичко си има време )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от radito
    мразя кецовете

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    PfffFf Mrazq kecovete ... moje bi shtoto sam malko FeShaN4e
    Kato vidq 4ovek s kecove mn se draznq nz shto taka mn sa typi tiq kecove tctc

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Е то и аз имам пантофки няма да се пържа лятото с кецове ама са семпли,черни без нищо лъскаво и висящо иначе не съм се побъркала още да ходя се с кецове.Днеска ми се свариха краката
    Сейм хиър. Иначе аз през лятото издърждам с кецове, ама трябва да съм обула тънки чорапи преди това, че иначе става гадно.
    Иначе се кефя на Etnies и DC. Есента си взех това , много съм доволна, не са мръднали изобщо. Ако за завършването някой роднина се излъже да ми даде някоя пара, съм запланирала същия модел като кафявите, само, че черни или пък тези белите.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Guest
    А панделка имат ли
    еми прецаках се,не ми ги дадоха с панделки,язък
    а твойте имат ли,много ще им отива.

Мн се кефа на хора,които носят кецове..аз самата нося кецове.. в момента съм с Etnies .. Иначе добри марки за кецове са Circa,Globe,Adio..мм и Gallaz имат добри модели също и DVS..
    И мн се кефа на момчета които носят кецове предимно скейтърчетата.. :P :P

Град
    София
    А панделка имат ли
    еми прецаках се,не ми ги дадоха с панделки,язък
    а твойте имат ли,много ще им отива.
    Ми не пропуснали са да йм сложат наистина би стояла добре на КЕЦ,но предполагам ,че ти някак ще си намериш о с панделка ,че иначе няма да те пуснат на концерта на Гергана там дават само ако се забелязваш от сто км. и лъштиш като коледна окраса с всички екстри

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от -MiSs Sixty-
    Преди много се бях запалила - по кецовете, по хекчето.. Носех предимно Сирка :P Но обичам да променям стилчето си и сега нося повечко маратонки /конвърс, пума, адидас/.. Никога не съм харесвала фешъни! Типичните чалгари.. И аз си слушам чалга, но не съм се водела от манията да приличам на любимата изпълнителка. Гнусно е момиче на 14,15 да ходи с токчета. За всичко си има време )
    кво общо има хекчето с кецовете а

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kecovete sa mn gotini,ama za lqtoto ne stavat,ina4e mislq da si vzema..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Абе пантофки....това е егати тъпотията...ходете спортни!
    napulno suglasna!!! :P :P

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз така и не разбрах как се чете CIRCA?СИРКА....ЦИРКА...КИРКА

Град
    София
    Абе СИРКА БЕ ама за по-кретенско ЦИРКА или КИРКА (мама така вика )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си