- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отностно личната Ви хигиена..
Душ-всеки ден, а лятото и по 2 пъти!
Косата-1 път седмично. Ужасно вредно е да се мие по-често, особено къдравата коса. водата изтощава ужастно косъма, а и моята коса стои по-добре, когато не е мита 3-4 дни. Иначе е бая непокорна.
Зъбите си мия след всяко хранене, сутрин и вечер.
Преди секс се мия(все пак се мия преди да изляза от дома). След секс не се мия или го правя рядко. Обичам да чувствам мириса на неговото тяло по моята кожа!
Само да вметна-в Свищов водата е толкова черна, че след баня имам чувството, че съм по-мизерна от преди това! а и сега почват едни режими.........как да се мия по 100 пъти на ден като понякога няма вода по цели дни?
Зимата тялото си го пътя всеки ден, косата през 1-2 дена.
Когато е топло всеки ден, може и поняколко пъти (косата обаче през ден)
Зъбите си ги мия сутрин и вечер и преди да изляза. Забелязала съм, че преди да изляза винаги се къпа.
Ръцете....около 20тина пъти на ден. Знам, че са много и затова постоянно дори и в най-големите горещини ми е суха кожата на ръцете, ама няма пък да ходя с мръсни ръце.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами къпя се през ден,а си мия тялото всеки ден по 2 пъти,лятото по 3.
А когато има режим просто умирам.
KUpq se vseki den mokri kurvi imam obsolutno vinagi.... i nemoga da razbera kak moje 4ovek da izlezne ot vku6ti bez da s ee izkupal.... liceto si go miq po nqkolko puti na den prez lqtoto se kupq na den po 2 3 4 puti.... rucete gi miq vinagi kato vidq 4eshma
Ами къпя се доста често,почти всеки ден,даже мога да кажа всеки ден,само когато не излизам примерно и ми е някво мързеливо и цял ден лежа-тогава не.Ама иначе всеки ден.Лятото като ходя на плаж след това задължително,вечер преди да изляза....за секса....аз се къпя преди да изляза и няма смисъл да се къпя преди самия полов акт....използвам интимен гел...сапуни шампоани....(бахти гъзето дето съм а :P ) общо взето най-обичам да съм чиста![]()
и аз съм такаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Лятото се къпя по 2-3 на ден тялото,а косата всеки ден.Зимата всеки ден си мия тялото а косата на 3-4 дни,защото ми е много суха.Зъбите всеки ден поне по веднъж.А кофтито е че съм вманиячена върху грима си и през 3-4 часа си сменям грима основнокожата ми става прекалено суха и трябва да внимавам...
Ммм мия си зъбките сутрин, обед,вечер и преди да излезна! Къпя се всеки ден, когато стана, преди да излезна и като се прибера преди да легна сега лятото се случва по 2-3 пъти даже! Косата 3 пъти в седмицата, ръцете постоянно задължително преди хранене и като се прибера от някъде! Мокри кърпички, когато съм навън. Лосиони, душ гелове, парфюм, дезодорант, рол он, тоалетно мляко са задължителни![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!