- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички момичета във форума
Харесва ли ви Кунилингус?
Мдам и то многоМалко са момичетата, на които да не им допада.
Обожавам го, но и зависи как ми го правят
A KAKVO E TOV A
За всички които не знаятПървоначално написано от Анонимко
"Кунилингус", (cunnus : вулва; lingus : език) е вид сексуално действие (доставяне на сексуално удоволствие), при което партньорът на жената използва езикът си, за стимулиране на половите и органи. Партньорът може да бъде както мъж, така и друга жена.
с две думи да лижеш сливата
супер е. Обожавам![]()
хихихиь...е че на коя мадама нема да й хареса??![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
men me e gnus da go pravq
но обичаш предполагам на теб да ти правят ... или?Първоначално написано от vvs_go
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Първоначално написано от Анонимко
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Мисля, че отговорът на този въпрос е повече от ясен...![]()
pri dobra higiena e strahotno da i go napravish na mackata, na men li4no mi e priqtno da go pravqПървоначално написано от vvs_go
Момичета какво е вашето мнение иначе питате ли се какво толкова ни харесва да Ви лижем там отдолу...:P
mdam
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
а ние се питаме на вас харесва ли ви да ни правите![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
а защо ви харесва
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
на мен ми харесва .. а на вас(момчета/мъже)???
ми зависи от хигиената на момичето но по принцип ни харесва на всеки до различна степен
Устаряхме и Полудяхме