.

Виж резултатите на анкетата: Как предпо4итате?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • с презерватив задължително

26 46,43%
  • предпо4итам без,защото удоволствието е по-голямо

17 30,36%
  • без презерватив ,с други предпазни средства

13 23,21%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    с приятелкта ми наскоро установихме, че без презерватив е по-приятно и донякаде по-лесно, но все пак трябва да се пазим
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Уффф, аз честно казно се чувствам като на изпит Поради скромният ми опит с презервативите. Първият път се скъса... вторият се поизхлузи мъничко, а третият вече му стискаше и не изпитвахме никакво удоволствие /вече г бяхме правили няколко месеца без/. Тази седмица ще ми се наложи 2 пъти да е със. Предният път нищо не усещаше и затоав и спряхме... просто нямаше смисъл, но този път трябва, бая ще трябва да се постарая и да вложа фантазия, че да мине добре

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Без, без, без, момчето иска беез, със, със, със, момичето пък ще.

Който познае чия песен имитирам, една виртуална бира от мен! А който познае на кой е оригиналът, направо да ми се брои за любимец от форума.

Презерватив си му е майката! Знаете ли какво ме панира преди няколко седмици? Бяхме се събрали на една запивка с братушки от бившия СССР. То руснаци, казахстанци, узбекистанци, украинци, азербайджани.. Въобще нямаше кръв в моят алкохол. Както и да е, говорихме си за "Welcome to Hell" - хора, заразени със СПИН, който нарочно заразяват други хора. Някои просто ходят със заразена спринцовка, влизат в някоя дискотека и почват да ръгат. Ти нищо не усещаш, на сутринта имаш някакво боднато там, ама какво ти пука? Други пък завързват дълги връзки, от година и повече с някое момиче/момче и след като се разделят им пращат писмо, озаглавено Welcome to Hell, в което разкриват истината и после отпрашват. И подобни истории. Та, никому не можеш да вярваш, че е здрав. След тази история, при първа възможност отивам на контролен преглед!

(а за личен опит ще мълча, че не трябва да разваляме децата!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си