.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво трябва да правя в деня преди изпита?

Здравейте!Може въпрос,ама ми да ви се стори малко тъп,ама:Какво трябва да правя в деня,преди изпита.Някой ми казват да си почивам,да слушам музика и т.н,за да може мозъка да си почине и на другия ден да се справя.Други ми казват да уча цял ден.......Вие как мислите?
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Прегледай най-важното на вентилатор. Почини си, успокой се и си легни рано, за да си свежа на другия ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    V nikakav slu4ai ne siadai da zubka6 i da se opitva6 da zapomni6 kolkoto se moje pove4e ne6ta! Po4ini si,izlez i se razhodi i si legni navreme!

Guest
    ако не си учила цяла година -зубкаш яко
    ако си учила - relax

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    И да си учила и да не си - почивай
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    София
    Не е така аз учих преди изпита знаех си коя ще ми е темата (предчувстиее) и само това четох на литературата имам 5,125 грешките са ми правописни само (запетайки и някоя друга буква)

Град
    София
    Ми всеки различно нещо ще ти каже но аз лично попринцип преди него нищо не пипвах и в последния момент седна поуча няколко часа най-важното, до към 2-3 посред нощ или висях на компа или се шматках я с приятели я с гаджето и накрая имах винаги пет и нещо...а по всички параметри уж е било неправилно...въпроса е какъв ти е мозъка и дали можеш с много малко учене, но качествено наистина да се справиш повече от успешно с материала
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Разпусни. Забрави за изпита. Разходи се. Преди да легнеш вземи един хубав душ и сутринта отиваш там и изкарваш поне 5.50 :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Разпусни. Забрави за изпита. Разходи се. Преди да легнеш вземи един хубав душ и сутринта отиваш там и изкарваш поне 5.50 :P
    Мерси!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

ми аз ще почивам щото постоянно уча и ми закипя мозъка нещо
    даже ве че съм си подготвил чантата и ще си я сложа в маратонките че от вълнение да не я забрая. Но във самия ден на изпитите :ставам 6:30(ако мога де) после отивам до банята (да зема един душ за да мога да се разсъня)след това тоалета , дрехи ,земам си чантата, по път си изяждам един шоколад мин. вода задължително в чантата ... и така задължително също трябва да имам часовник (верен) за да знам колко мин. ми остават и т.н.
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип каэват ,че трябва да си почиваш.Но пък аэ никога не съм то правила-Понеже винаги правя всичко в последният момент Иначе...най-добре сама си прецени.Както ще се чувстваш по-добре.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    То така се изкарва 5.50
    Аз лично ще уча

Койт може-изкарва.Който не може-учи Що пък да не изкара...
    Майтапа настрана...само е се вживявай Всичко ше е ок.Намаляваш важността на хпоблема до минимум-баща ми ми го казва винаги...и действа (:

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    уф как не ми пука за тоя изпит..
    а за тебе..хм... надуй си нещо супер зациклящо и нагъвай шоколад
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Голям фен Аватара на lmao
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    V nikakav slu4ai ne siadai da zubka6 i da se opitva6 da zapomni6 kolkoto se moje pove4e ne6ta! Po4ini si,izlez i se razhodi i si legni navreme!
    бтв ти за днешните седмокласници навреме значи към 12 часа
    та значи подрани с около 2-3 часа с лягането

за четенето само отгоре колко да си припомниш нещо,не си пълни главата с нови неща

Супер фен
    И се постарай настроението ти да е добро - доста помага

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами аз може би ще уча, в смисъл само да си припомня за последно, но до обяд.След това-relax-поне така съм го планирала-ядки,шоколад..Абе опитай се да си спокойна и успех на всички, които ще кандидатстват, а другите-стискайте ни плаци!!!Успех

Голям фен
    Град
    София
    Ходила съм на доста изпити през живота ми и съм стиганала до извода, че мозъка работи повече с краткотрайната си памет! Тоест каквото си учил най-скоро него го помниш най-добре. Така че предишния ден си прегледай всичко и направи няколко упражнения. Не прекалявай, но определено не се шматкай! Ще си напълниш главата с излишни глупости!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Успокойте се и повярвайте в себе си и в собствениет си възможности.Деня преди изпита го уползотворете за да се отпуснете или да правите нещо което ви доставя удоволствие.Не може цяла година да не си учил и последните дни да се сетиш,че имаш важен изпит.Ако се паникьосате,резултата ще бъде нулев,но ако сте спокойни всичко,ще бъде наред.Миналата година имах 5.00 по литература и 4.313 по математика не се бях скъсала да ходя по,уроци,както повечете мой връстници,просто седнах и дадох всичко от себе си в изпитния ден.Това направете и вие,дано случите на хубави тестове и лесен текст за преразказ.Айде успех на всички кандидастващи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Учи до към 5 след обяд след това се разкарай до към 9 след това гледай някой филм и лягай да спиш

Голям фен Аватара на tainstvenata
    абе по4ини си неска .. само така можеш да си прегледаш нещата на бързо и излез малко поразходи се,наспи се хубаво ако можеш .. иии касмет утре
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на maybelline
    Почивай си.За един ден,най-много да преговориш нещо по-основно.В деня преди изпита аз си почивах и се разхождахме с приятелки.

Попрегледай най важните неща и се разходи на чист въздух...В никакъв случай не сядай да четеш дълго време защото само ще се притесниш повече
    just a kid۵

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    В деня преди изпита по литература миналата година ме беше хванало някакво разтройство и до 12ч. съм стоял буден...Но на др-я ден отидох смело и изкарах 3.
    Когато се бях наспал,обаче,на изпита по мат. искарах 5.407
    Виждаш ли колко е важно да се наспи човек? )))
    Incomplete..........

Голям фен Аватара на lmao
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Учи до към 5 след обяд след това се разкарай до към 9 след това гледай някой филм и лягай да спиш
    после още някое сериалче така да уплътниш до към 5 сутринта и може и да не лягаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си