- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли за края?
мии не трябва,но напоследък мисля доста често за това..Бяхме се разделили за известно време и сега се събрахме пак..и аз се страхувам отново от раздяла.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да бе даПървоначално написано от malkoto_sladur4e
нямам повод да сънувам....
mislq za kraq slunceto 6te stano 4erven gigant i vsi4ki 6te izgorim![]()
Ми мисля да понякога..защото искаме-неискаме след 2 год. като завършим даскало,ще се наложи да се разделим..мн. тъпо ми става ама такъв е живота.Той си има свои мечти,аз мои и не мисля,заради една любов да си пропилея шанса в живота.А пък и моя приятел също.
Ако има някакъв начин да останем двамата и след това,ще е хубаво.
f@nt@zi@
ми ако нямаме проблеми няма смисъл от това
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
"ЗАРАДИ ЕДНА ЛЮБОВ ДА СИ ПРОПИЛЕЯ ШАНСА"...Ее,някои си мечтаят да са обичани ,а ти,Фантазия,подминаваш и омаловажаваш една любов...ами ако момчето с което си не мисли така...незнам какъв по-голям шанс има от любовта...не разсъждавай така..
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Ami da si kaja 4esno i az mislia kato f@nt@zi@ ..Първоначално написано от _Ana_Carenina_
Az moga da y4a i tyk kudeto sum sega no znam 4e niama da poly4a obrazovanieto koeto iskam,niama da moga da si nameria rabotata koiato iskam i niama da buda ydovletvorena ot jivota si.Priateliat mi znae 4e e vajno za men da zamina i dori ne si e pomislial da me razybejdava a me nasur4ava da presledvam celite si vupreki riska vruzkata ni da prikliy4i
![]()
Еми знам,чее е трудно да намериш любовта,и когато я имаш трябва да я пазиш..Обаче всичко си има край..и все някога ще скъсаме с моя приятел и ако аз не съм си последвала мечтите,ще се обвинявам после цял живот..А пък той също няма да остане в БГ.,за да е с мен..Равносметката е гадна,но квото стане..И все пак никой незнае как ще се развие животът ни понататък.![]()
f@nt@zi@
постояно мисля за шибания краи .... и точно когато наи малко очаквам идва края![]()
Хахах, айде да правим двойна сватбаПървоначално написано от Whisskas
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
То като мислиш мислиш и накрая ебеш маиката и на връзката и на сичкоПървоначално написано от kfotipuka
![]()