.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    irin4eto+
    Guest

Приятелят ми не е особено надарен :(

той винаги се е праскал, че му е голям, но вчера като си го извади ми се видя доста малък - около 16 - 17 сантиметра дълъг и дебел, колкото шпеков салам ( средна работа)! Дали да му го кажа утре в очите, че му е къс или да си замълча и да преглътна огорчението ми?

Guest
    ti seriozno li se oplakwa6? nz az mislq 4e mu e dostatu4en da ne bi trqbwalo da se hvali no w nikakuw slu4ai ne mu natqkwai 4e mu e maluk za6toto 6te mu ubie6 samo4uwstwieto i togawa i towa nqma da ima6 taka 4e trai si, pone za sega a ako useti6 4e to4niqt moment e do6ul ...ti si re6awa6 dali da mu kaje6. Towa si e li4no moe mnenie

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Направо го скъсай

Re: Приятелят ми не е особено надарен :(

Цитирай Първоначално написано от irin4eto+
    той винаги се е праскал, че му е голям, но вчера като си го извади ми се видя доста малък - около 16 - 17 сантиметра дълъг и дебел, колкото шпеков салам ( средна работа)! Дали да му го кажа утре в очите, че му е къс или да си замълча и да преглътна огорчението ми?
    аххахахах стииига ти се извъди че си ебаси лакомото същество е малко ли са 17 сантима (вярно не са кой знаа колко но се пак са си 17 сантима) и дебел колко шпеков салам еее попринцип знам 4е шпека си е дебел ама ти се се изясни от кои водове 4е има вярно някои по малко ама нема зна4е.
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Олелелеле майкооооо ТИ СИ ИЗКЛ ТЪПА ЗНАЕШ ЛИ?! КАК МОЖЕ ДА КАЖЕШ 4Е 16-17 СМ СА МАЛКО МА КУРВО ТА *** В.. НЕНОРМАЛНИЦА ТИ КВО ИСКАШ?40-50 СМ ЕМИ..SORRY АМА НЕМА ТАКИА...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на koalka
    Престанете с тея теми вече!
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си