- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко трудно стигам до ерекция
значи с приятелката ми се опитахме да го направим , на нея и беше за пъри път на мен за втори , както и да е и въпроса е че стигам го ерекция обаче като не успея да и го вкарам и след малко умеква , на какво се дължи тоя проблем? след малко пак почвам да се търкам в нея пак става обаче след малко пак умеква , да не съм болен от нещо ?
Болен си от СПИН и тялото автоматично се предпазва да не предаде болестта на някой друг.![]()
![]()
![]()
офффф айде без такива изказвания ако обичаш , мразя лигавните
явно не си се възбудил достатъчно!Първоначално написано от agent007
ама това не ми става за първи път там е проблема
Явно си се притеснявал, тя се е притеснявала също и не е могла да те предразоложи. Споко, другите пъти, ще е подобре![]()
а нещо да е свързано със цигарите , или пък мастурбацията ?
Попринцип съм чувал, че цигарите оказват ефект, ама не толкова голям... другия път преди това хапни шоколад той малко помага, въпреки че е по-вероятно да е от притеснение...споко въпроса е като дойде момента да не почваш да мислиш дали ше ти стане или не![]()
хах той че става става ама след туй пак омеква и то не чак толкоз ама пак е мекичак
ami zemi q nakarai da vrutne nekoi svichkok che da zemesha da se udruvush razbirash li i da q lashaksh posle 2 chasa kato durt koch janaka.![]()
mi i az sam na mnenieto 4e si bil pritesnen nqma stra6no spoko ne si bolen![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!