.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ян_мизерника
    Guest

Вчера се млясках с приятелката ми, но..

много се вузбудих и се изцепих жестоко в гащите! Толкова здраво, че проникна през гащите ми и попадна върху блуъзката на приятелката ми! Сега ми е сърдита и не ще да вдига телефона! Какво да правя? Не го направих нарочно, просто много яко ми стана и... да! Дайте предложения какво да правя!

KElso
    Guest
    hah priqteliu ne te vijdam kogato po4nete da se 4ykate 4i tq kato ti go pipne i ti shi q udavish

Град
    София
    Интересна ми е позата в която сте били та от гащите ти на блузата е отишло еми какво да правиш ако благоволи да вдигне телефона се извини или пък я хвани докато е навън и й кажи това което си писал тук.Аз ако съм ще се полаская

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Интересна ми е позата в която сте били та от гащите ти на блузата е отишло еми какво да правиш ако благоволи да вдигне телефона се извини или пък я хвани докато е навън и й кажи това което си писал тук.Аз ако съм ще се полаская
    дам и на мен ми е еинтерсна позата....
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    abe da, sqkash to tui stava ili pone trqa si ibahti mizernika i hodish bez belio.... se1 spermata moje da mi prez: belio, gashti i da stigne do bluzata che chak i da q izcapa

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако не си измисляш(което ме съмнява), й кажи, че много те привлича и че си луд по нея, не можеш да й устоиш, за това се получава така. Напиши й го, после й го кажи, като отидеш у тях, или я чакаш някъде. Обясни й, че не трябва да е с предразсъдъци.. баси .. кво толкова лошо е станало, не разбирам..
    Макар че повече не разбирам, откъде толкова сперма, че да мине без гащите и да я изцапа много здраво, за да ти писка после.. ама както и да е.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ман президента вчера по скайпа ми предложи да замествам някъв фонтан в Силистра...фотнана се бил измориол и искал почивка през лятото...кат те гледам си подходящ за там...

п.с. пробвай дали спермата ти може да прониква през дърво,тухлени зидове,желязо,пластмаса и през охраната на банка "ДСК"
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си