- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте за последно секс ?
Завърнах се, макар да не знам за колко ^_~
В Япония съм сега, в Осака да съм по-точен. И предната седмица си прекарах интернет в стаята, така че реших да проверя какво правите тукатето. За миг си помислих, че повечето другари са изчезнали, но малко по малко се появяватеКоето не пречи да виждам типичните курвенца и "мачовци" с гейчета на аватарите си. Как нещата се повтарят и не се повтарят те, а?
И за да не съм изцяло офтопик - кремчето е права както винаги (добре, де, повечето пъти ^_^)
.. май пак ми е чисто флъдърски постът, а?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Спокойно, бързо ще влезеш в крачкаА относно курвичките и аватарите хахаха вече са повече
По поста на кремчето-права е. Аз даже вагинално не съм свършвала, но вярвам, че е поради здравословни причини- всеки път ме боли като го правим и е нормално, че не мога да се отпусна. Общо взето има примерно 15-тина минути, в които да не ме боли, в които е страхотно и се е случвало да ми остава съмвсем мъничко... и пак гадната болка.
А той си се справя страхотно и ми се води по акълаПърво беше по-нежен, ама аз ясно му показах, че по-грубичкото ме влече повече и се наложи да се нагоди, бързо почна и него да го влече
![]()
По дадения проблем - същото се появи при мен и партньорката ми точно преди да замина. След като се мина през гинеколога, се оказа, че най-вероятно е здравословен проблем. Та сега - инсайд-вагинални импулки. Неприятно, но факт.Първоначално написано от shadow4e
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Последно - нощта между трети и четвърти май. Беше чудесно...поне до един момент![]()
Иначе принципно винаги е прекрасно... Защото ужасно много си обичам момчето и той е чудесен...и в момента ужаааасно много ми липсва. Ще мога отново да си го нападна и нацелувам само след 10 дена....
Има-няма един месец вече.. предвид обстоятелствата.
Грр, тази Америка...
Вече на женско налитам. Нали уж не е изневяра...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Cuddly, не е изневяра при тебПартньрката ми каза, че ако го направя с момче в Япония, сама ще дойде дотук да ми отреже драгоценните топки (а, както предполагаш, имам само две и си ги искам и двете) И че момичетата може да ги преживее. Не разбирам
![]()
Първоначално написано от shizzle
Ах..
Явно е с по-труден характер..Предвид факта, че са само две наистина ще е твърде неприятно.
И все пак.. не смятам, че тя би могла да лиши света от малки шизълчета. Би било ужасно!
Собственост на Canis_Dirus
Преди 2 часа и е добро момичето \/
mm goste i ti be6e mn dobur predi 2 4asa =D> , abe dobri sme i dvamata, are utre pakГост
МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 7:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Преди 2 часа и е добро момичето Dancing
offf sa go praa tuka na stola pred kompa i ednovremenno pi6a![]()
Май ми се събира един месец... Вече... Напоследък нямам желание и желание, и възможност. Отдавам го на сесията, поне се надявам да е затова ( поне що се отнася до желанието, за времето е сигурно, че там се корени причината). Иначе момчето - ами какво да кажа - всичко аз съм му преподавалаАз го влюбих в секса ( казвал ми го е ). Иначе го бива, ама трябва да имаме време, да сме спокойни, ч е някой няма да нахлуе изведнъж, да има и къде да го правим. Единственото, на което не мога да го науча... Е да се сдържа
.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Josefinne.. Съчувствам тиВреме му е майката. И желание - един път, два пъти, три пъти, докато сама не му кажеш да спре ;–)
Извинете незнанието ми е, господине Abandon Faith, но.. какво е ACS (и неговата шибана разновидност, специфично)?
American College of Sofia?![]()
v 03h zavyr6i vtoriq tour![]()
Normalno li e da ne se 4ukate po 2-3 dena,ta dori i sedmici???
Еми за последно в събота и се скъсахме до 4 и 30 сутринта не ме остави. Иначе момичето е много добро , каквото ми хареса го приема с неохота и за всичко е готова, както и аз не и отказвам нищо.Първоначално написано от Гост 2
То винаги ми се иска още и още , но понеже не винаги имаме силите за още и още, и не всеки път се получава. Но пък в съботата се получи![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз винаги правя добър секс.Първоначално написано от Гост 2
Преди 15 години
(сега съм на 15)
Въх, ми имам ли друг избор. 5 години от живота ми минаха там (5 хубави години, между другото).Първоначално написано от Abandon Faith
![]()
уфффф от 6 месеца и вече не издържам....но съм на прага с една девойка да се изчукаме....ама се нещо тъпо се случва![]()