.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Аве какво стана, не останаха лоши любовници в тази България, ве! Всички доволни, всички щастливи!

A сега един човек и да се оплаче - на 28 МАРТ. Не април, МАРТ! Мамка му ><

След това заминах на чужбина да уча. Искам секс!! И го искам с партньорката ми, с никой друг.

offtopic: здрасти, момичета!! *сваля шапка в елегантен поклон и целува ръка на koalka и krem4eto*
    Благодаря и за да не флудя-не е така. Просто никой няма да си признае, че не му харесва. Не и публично. Ето аз казвам-сексът не винаги е супер, понякога боли, дрг път не мога да свърша...........като цяло не винаги е на 6. нормално е-хора сме. Ако момичетата и момчетата си сложат ръка на сърцето и си кажат-и при тях е било така и то не 1 път. Разликата е, че когато го правиш с някой, който ти е мил и скъп се абстрахираш от физическата страна на секса и приемаш моционалното удоволствие, че си с твоя човек като първостепенно!
    относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...

и за да не съм оффффтопик: последно... преди седмица д/г...
    дали е добър - да, а и нали ми угажда ^^
    ии да... често искам 'пак и пак, и пак'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    септември 2006

Град
    София
    Ми след няколко часа
    Добра е и винаги искам пак ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Predi okolo 4as . Dobro e mom4eto mi,dovolna sum . Pove4eto puti iskam pak i pak,no niakoi put prosto niamame sili

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз последно правих секс преди 4-5 месеца..оттогава едвам издържам, но като гледам още съм жива, дишам

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...

Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!
    Точно това имах предвид и аз. Лошият секс е причина не 1 и 2 връзки край мен да се разпаднат. по принцип съм доволна от сексуалния си живот, но не може винаги всичко да е на 6. Ако обаче винаги всичко е на много ниско ниво, а обичам този човек-какво ли бих правила. Разбира се сексът не е най-важното в 1 връзка. но 1 жена има нужда от добър секс. Виждам 2 изхода-купувам си вибратор или си вземам любовник. това е на първично ниво. А 1 бъдещ педагог като мене ще го учи. да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи. за това лягаме и учим

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи.
    =D> Mn dobro izkazvane krem4e! Napulno sum suglasna. Na vseki 4ovek my haresvat razli4ni ne6ta i kolkoto i opitni da sa partniorite pak moje da ne yspeiat da zadovoliat drygia.Taka,4e prosto triabva da se nay4at kak da si dostaviat ydovolstvie,a tova stava samo s razgovori i mn praktika

daa
    Guest

...

az pravih posledno v subota ve4erta,be6e unikalno.daje na 2 puti vednuj s kaput i vednuj bezda ne vi obqsnqvam kva e razlikata

Супер фен
    Град
    Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    sno6ti.........mmmmmmmm....male seriozno vi kazvam be4e super :P
    ama sega 6te mi idva.........uf.............neiskam

Guest
    predi 2 4asa;
    4oveka e perfekten
    iskahme pak ama nqmahme vreme

сутринта в 5 и нещо
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    сутринта
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Вчера вечерта.

Към автора на темата:
    И какво сега, какво разбра от всичките тези отговори? Искам да кажа - какъв беше смисълът на тая тема?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Град
    Sofia
    Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.
    Чат пат някое бебе или венерическа болест.
    Ама да не ти пука "ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ"
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Както казвам преди да напрява някоя глупост - Carpe diem, baby!

Преди час и нещо
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове