- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте за последно секс ?
относно това, че ако не физически, емоционално се чувстваш удовлетворен от секса... не винаги е така... имам 1 приятелка, която е >8месеца с гаджето си и в началото си внушаваше, че всичко е супер, че важното било, че е с човека, когото адски мн обича... но после секса не вървеше... и тази емоционална привързаност постепенно започна да утихва... сега тя се е заела 'уж' да поговорят за това... и се надявам да се оправят, защото наистина понякога явно не е достатъчно да си само с човека, когото обичаш...Първоначално написано от krem4et0
и за да не съм оффффтопик: последно... преди седмица д/г...
дали е добър - да, а и нали ми угажда ^^![]()
![]()
ии да... често искам 'пак и пак, и пак'
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
септември 2006![]()
Ми след няколко часа![]()
Добра е и винаги искам пак ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Predi okolo 4as. Dobro e mom4eto mi,dovolna sum
. Pove4eto puti iskam pak i pak,no niakoi put prosto niamame sili
![]()
Ами аз последно правих секс преди 4-5 месеца..оттогава едвам издържам, но като гледам още съм жива, дишам![]()
Не става въпрос да се разчита само на емоции. Просто не винаги и двата партньора са на ниво (човешко е да си изморен или напрегнат или просто не в настроение), но подобни временни пречки се преодоляват от любовта. Сега, ако изобщо не вървеше сексът между мен и партньорката ми, надали връзката ни щеше да е толкова силна. (или може би е обратното? ако връзката ни не беше толкова силна, сексът нямаше да е толкова добър? ох, обърках се ><) Докато си млад, това е наистина важно!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Точно това имах предвид и аз. Лошият секс е причина не 1 и 2 връзки край мен да се разпаднат. по принцип съм доволна от сексуалния си живот, но не може винаги всичко да е на 6. Ако обаче винаги всичко е на много ниско ниво, а обичам този човек-какво ли бих правила. Разбира се сексът не е най-важното в 1 връзка. но 1 жена има нужда от добър секс. Виждам 2 изхода-купувам си вибратор или си вземам любовник. това е на първично ниво. А 1 бъдещ педагог като мене ще го учи. да, сексът според мен се учи. разбира се трябва да има желание да се научи, но се учи. за това лягаме и учимПървоначално написано от shizzle
![]()
=D> Mn dobro izkazvane krem4e! Napulno sum suglasna. Na vseki 4ovek my haresvat razli4ni ne6ta i kolkoto i opitni da sa partniorite pak moje da ne yspeiat da zadovoliat drygia.Taka,4e prosto triabva da se nay4at kak da si dostaviat ydovolstvie,a tova stava samo s razgovori i mn praktikaПървоначално написано от krem4et0
![]()
az pravih posledno v subota ve4erta,be6e unikalno.daje na 2 puti vednuj s kaput i vednuj bezda ne vi obqsnqvam kva e razlikata
Разликата е един капут, ако питаш мене. Но може да съм в грешка.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
sno6ti.........mmmmmmmm....male seriozno vi kazvam be4e super :P
ama sega 6te mi idva.........uf.............neiskam![]()
predi 2 4asa;
4oveka e perfekten
iskahme pak ama nqmahme vreme
![]()
сутринта![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Вчера вечерта.
Към автора на темата:
И какво сега, какво разбра от всичките тези отговори? Искам да кажа - какъв беше смисълът на тая тема?
Чат пат някое бебе или венерическа болест.Първоначално написано от shizzle
Ама да не ти пука "ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ"![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Както казвам преди да напрява някоя глупост - Carpe diem, baby!
Преди час и нещо![]()
![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...