.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: "Приятели"

"Приятели"

Здравейте пак.Нещо почнах много често да пиша теми в този раздел ама какво да се прави.Таа имам въпрос към вас.Имам си приятел от 1 месец вече и наскоро разбрах от "най - добрата ми приятелка" , че тя го харесва.Направо щях да полудея.Не за първи път ми казва , че харесва момче , с което хода.Попринцип съм адски ревнива и само като я вида близо до него и ... откачам.Незнам какво ми става ама съм си такава.Гледа го странно , говори му странно.Вече незнам какво да си мисля.Твърди , че вече няма интерес към него , но не съм много сигурна в това.Та значи въпроса ми е - вие в такава ситуация как бихте реагирали?Плс дайте съвети.Мерси предварително

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Никак, все пак той ходи с теб, а не с нея.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    sofia
    mi kak da ti kaja mn dobre te razbiram .Zna4i ima 2 tipa momi4eta ednite koito sa adski zlobni i stali vapros za mom4e moje i da se obarnat sre6tu teb i da ti napravqt jivotca koito e po mil ot sa6teswuvaneto im ad.A vtoriq tip sa momi4etat koito si davat mom4etat az za sajalenie sam ot tezi i za da ne izpusne6 mom4eto te savetvam da ne i vqrva6 ti na tazi twoq priqtelka 6oto qvno efakt 4e tq i drug pat ti e pravila tozi nomer.Prosto i pokaji 4e tuk poskoro tak ti komandva6 .uspeh
    Tu es un r

Guest
    abe tva ti e priqtelka pyk oniq koi li znae za kolko vreme i da go haresva i da ne go haresva vsi4ko si zavisi ot mom4eto s koeto hodi6 ako te haresva nqma i da si pomisli za priqtelkatati kolkoto i da mu se svalq tq,,,

ako ti e istinska priqtelka ne trqbva da se boish ot neq....

btw...mn kofti situaciq...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

А и впрочем забравих да кажа , че всъщност му казах за приятелката ми , а той ми отговори , че му е безразлична , че дори неможе да я понася и го дразни.Вярвам му , но на нея не.

Ами защо се притесняваш след като той "дори неможе да я понася ". И да не вярваш на нея трябва да вярваш на приятеля си. Щом му е безразлична няма смисъл да се претесняваш.Поне така мисля аз

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    щом вярваш на него какъв е проблема
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]щом вярваш на него какъв е проблема
    Да ве и аз тфа се чудя Проблема ти е ник'в ако му вярваш.

Ами мисля че приятелката ти в постъпила честно като ти е казала че го харесва.Можела е да почне да се занимава с него зад гърба ти ама не го е направила нали??...Според мен с тфа е заслужила поне малко доверие от теб..още повече че ти е най-добрата приятелка...А понякога прекалената мнителност не е полезна
    just a kid۵

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Izpadala sam to4no v sashtata situaciq
    Shte ti razkaja na kratko.Hodih s edno mom4e blizo 2 sedmici.Dokato bqhme zaedno,na nqkolko pati hvanah priqtelkata mi da mi 4ete sms-te ot nego.Osymnih se v neq i q popitah da ne bi da ima 4uvstva kam nego.Tq est otre4e.Sled tezi 2 sedmici az skysah s nego,vypreki 4e imah 4uvstva kam nego Minaha nqkolko sedmici i razbrah,4e tq hodi s nego i 4e mnogo go haresva.Popitah q i tq otnovo otre4e.Skarahme se i ne si govorihme dosta vreme.Sega dori i Zdr ne si kazvam s neq.
    Po4uvstvah se super predadena i shte ti kaja edno.Ne mi se vqrva 1-vo da go haresva i sled nqkolko dni da i e prosto bezrazli4en.Nqma takova neshto.Nie momi4etata ne zabravqme 4uvstvata si tolkova lesno.Predpolagam i pri neq e taka.Saveta mi e da vnimavash s neq...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    world of DRUM n BASS
    Убий я да не прави вече така (:

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от nelkalee
    Ами защо се притесняваш след като той "дори неможе да я понася ". И да не вярваш на нея трябва да вярваш на приятеля си. Щом му е безразлична няма смисъл да се претесняваш.Поне така мисля аз
    И аз съм на същото мнение

Супер фен
    Ami az to4no zatova nqmam mnogo priqtelki.Az bih prek1snala vsi4ki kontakti s neq v takava situaciq,bih mu kazala kak stoi vsi4ko,za da znae i toi kolko e licemerna taq.Tfa e
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ami az to4no zatova nqmam mnogo priqtelki.Az bih prek1snala vsi4ki kontakti s neq v takava situaciq,bih mu kazala kak stoi vsi4ko,za da znae i toi kolko e licemerna taq.Tfa e
    Защо? Приятелката й е била честна. Това е супер качество за 1 приятел. Гадже под път и над път, ама искренни приятели-малко са. Повърхностно е да разсъждаваш така.
    Към авторката на темата-нормално е да има симпатии между приятели, гаджета на приятели и т.н. Правилното в този случай е да се каже истината в очите. Твоята приятелка го е направила. Това, че тя има симпатии към твоя човек не означава, че не ти е приятелка. нормално и човешко е. Това, че ти е казала всичко я прави много ценна приятелка!

Мега фен Аватара на koalka
    Определено ще ми стане неприятно, няма спор.Но трябва да я предупредиш, че ако се опита да направи нещо ще разбереш що за приятелка ти е и ще прекъснете всякакви отношения.
    Но ако вярваш на приятеля си и той държи на теб и има чувства, няма да има проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си