.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    стефан
    Guest

дълъг секс (медикамент)

отивате в аптките и си купувтае един блистер кленбутерол (0.80лв.) функцията му е:повишава енергията поттъпява чувствитвлноста произвежда много червени кръвни телца отваря бронхите на белите дробове прием:пие се хапче и половина пие се задължително с енергиина напитка за препоръчване BYRN или RED-BUL с друга не заради състава тези две имат това което трябва половин час преди акта се пие напитката на бързо да се испие а не на части ефект: просто се свършва страшно бавно и си мн твърд като свършиш неспада които пробва да каже 100% съм сигурен че няма да има разочаровани повярваите ми пробвал съм го много пъти и мои приятели и те и няма недоволни от тях \/

Град
    Варна
    ХАьахьхахаьх.......моя приятел може и без т'ва!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Ман тва мога ли да го използвам у фитнеса?В смисъл да го взимам като желязо или креатин (не че пия такива...само на протеини съм)?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Ползвай го още някоя годинка/месеци и другата година ще ти нося карамфилите нищо че си млад...
    Нямаш си идея как си скапваш здравето... ще усетиш след време споко

Относно фитнеса - даа може.. обаче не си заслужава после да спреш да ходиш на зала след време когат ти се появят страничните ефекти.

По принцип тоя медикамен го ползват астматиците..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    ХАьахьхахаьх.......моя приятел може и без т'ва!
    И аз това викам

Град
    Varna
    Чаше хубаво червено вино ми върши същата работа !
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Кви са му страничните ефекти

стефан
    Guest
    q si ebete putkata maina be razbira4i onq deto vika 4a6a 4erveno vono mu vyr6ela sy6tata rabota nedei da prai6 sravneniq bez da si probval tva ot de znai6 koe e po dobre we zadnik strani4ni efekti nqma tova e hap4e koeto otvarq bronxite i zatypqva 4ustvitelnosta na tqloto kym bolka zatova e uda4no i za fitnes po dobre se pompi az sam instruktor v fitnes zala i s himiqta i medikamentite sam na ti tyi 4e onq deto vika da go pie6 nqkolko godinki i 6te vidi6 kvo 6te stane i ko 6te stane be idiot to i sirene da qde6 nqkolko godinki i ot nego 6te ti stane ne6to ne sa vredni preparatitre kakvito i da sa vredni sa dozite tyi4e nespori am opitai i myl4i i nedeite roga tolkoz za tva e forum da se davat nai razli4ni saveti i idei pak vie mai do sq edna ne ste dali am samo laite i vikate ne6tasnici \/ are fakaite se

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Хуу, ще го предложа на дядо Мен не ми трябва!
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Не сте ли още млади, за да използвате такива дивотии? Не си заслужава да си скапете здравео.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    чефо, мое дете просто..

..не, забравих какво исках да кажа. Тогава нека остане "Чефо, мое дете просто, надявам се да те блъсне първия попаднал ти под ръката самосвал."

Алеандра! Още едно познато лице! А от новите си избирам.. Make_Me_Laugh и kuber (при условие, че си смениш аватара, защото е комерсиален, и се опиташ да скриеш връзката към онова нещо за крадене на души в подписа ти - прекалено е очевидно, някой хванал ли се е изобщо?)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

tupac__fenka
    Guest
    tva e za himici...kato iskash da svurshvash po bavno vurvi v sex shopa..po skupo moje da e ama pone nqma da ti vredi

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: дълъг секс (медикамент)

Цитирай Първоначално написано от стефан
    отивате в аптките и си купувтае един блистер кленбутерол (0.80лв.) функцията му е:повишава енергията поттъпява чувствитвлноста произвежда много червени кръвни телца отваря бронхите на белите дробове прием:пие се хапче и половина пие се задължително с енергиина напитка за препоръчване BYRN или RED-BUL с друга не заради състава тези две имат това което трябва половин час преди акта се пие напитката на бързо да се испие а не на части ефект: просто се свършва страшно бавно и си мн твърд като свършиш неспада които пробва да каже 100% съм сигурен че няма да има разочаровани повярваите ми пробвал съм го много пъти и мои приятели и те и няма недоволни от тях \/
    da be i posle ste si kato pyrcal....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Вижте този сайт и несе блъскайте с ненужни медикаменти www .dalagsex. com

Мега фен Аватара на t0d1t0
    тоз па върна тема от 3 години
    Станислава

Кленбутеролът се използва от фитнес маниаците главно за чистене на мазнини, качва ти телесната температура и трепериш от него, тремори се получават. Има и слаб анаболен ефект, който е по-скоро теоретичен. За цикли с клен трябва да се взема или с Кетотифен, или да се правят почивки, щото рецепторите се запушват. Натоварва сърцето. Чувал съм, че е доста вреден, но все пак никой не го взема постоянно. За сексуално приложение чувам за пръв път. Може да се пробва някой път

А знаеш ли кво животно си, като си набийш един шприц тестостерон? Напрао ставаш сперминатор

Град
    Bulgaria, Rousse

faasd

moq hui ne spada.. nikoga i sexa prodaljava 16 4asa bez po4ivka.. ne sm li izrod
    Обичта на една жена заслужава този който може да я оцени.. [h[ { }

да ти е*а медикаментите ..

Натрий си 'Мъжкия Полов Орган" с Коприва или Млечка и ходи прави секс - ше си като БУРГИЯ!

Град
    Gabr0v0

Re: faasd

Цитирай Първоначално написано от shpeksi
    moq "мъжки полов орган" ne spada.. nikoga i sexa prodaljava 16 4asa bez po4ivka.. ne sm li izrod

"чуках 3 часа - СУПЕР"
    несериозно,тва може да го каже само "непосветен" човек, такова занятие е по скоро - протриване, уморяване
    а и всяко лекарство е малко или много вредно (особено синтетично) както казаха по-горе страничните ефекти идват после.

Хммм... само искам да попитам автора на чашата вино дали е пробвал да изпие някакво по-голямо не говорим за нарязване до припадък и след това не да прави секс а да опита да го вдигне

Брааат .... има презервативи (Durex Performa) за тва ... мен даже и те ми идват в повече има и Durex pleasuremax (едни синьо-зелени) такива ментови И с тях карам доста ... hf

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Ъ не благодаря, засега химия не ми трябва, а и точно редбули, шаркове и темподобни не ми се отразяват добре :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си