- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм/дезодорант използвате?
Аз лично от години ползвам серията "Галерия"
Но това лято ще се кара на STR8 Sport (синия), много по-силен аромат има, за разлика от по-сладникавия на "Галерия"-та
Ми аз имам три дезодоранта:един от "аvon",един "Lady Speed Stick" и един "Dove",а в момента ползвам последния!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
az izpolazvam caldion
Lacoste обаче скоро ще свьрши![]()
you should kill yourself >=D
True Glow на Ейвън и Булгари.Основно тези ползвам.
Попринцип сега ползвам един нов, подарък от таткотоНо също и на Кавали, имам доста парфюми - за различните случаи
![]()
Armani mania , Armani Gio , STR 8 chernia .... .razli4no kakvoto mi skimne s nego se pruskam
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Elizabeth Arden "5th avenue"![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Free Attitude & Christian Dior - DIOR ADDICT FRAICHE
дезодоранти никога не ползвам :>
^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^
Парфюми-имам 3 сега,но всичките скоро ще свършат-Диор с мирис на момина сълза,RUMEUR и един на мис сиксти.
Ползвах и 5 авеню на Елизабет Арден,много ми харесва.
Дезодоранти само на DOVE.![]()
Az izpolzvam parfiumi nai veche Jadore
Na BoG Mu E OtneLo DnI Za Da SaZdaDe ZeMqTa,No Mu E oTnELo VeKoVe Da SaZdaDe NqKoI ToLkOvA KrAsIv,UmEn i InTiLiGeNteN ChOvEk KaTo MEN!RoDeNa SaM BeZ Da IsKaM,ShTe UmRa BeZ Da IsKaM,ZaToVa ShTe JivEq KaKto Si IsKaM!!!:}~~~{{{}}}.
Абе хора, мноу ми е странно как няма да ползвате дезодоранти?! То не е за миризма, ами против изпотяване. Както и да е...
Парфюма ми е Ив Роше, круша.
Дезодоранта - Фа, мисля да се насоча към Dove обаче.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ем в момента съм с парфюма Rush на Gucci
Let The BEAT Control Your Body
4eruti-naliven,a za dezedorant caldion!
emi parfiumi polzvam nqkolko ,zna4i:armani mania,na cavin klain obsession night,matmuazel chanel i na escada edin,koito se vodi ot teenagerskata seriq..sega mislq da si vzimam noviq na paris hilton..ama nz,btw dobur li e?(koito go e polzval)
dezodoranti ..ami polzvam na dove i c-thru
emi az polzvam dezodoranti nai ve4e-dove i rexona![]()
Дезодорант против изпотяване - винаги, сега съм с Рексона, ползвала съм и Дав.
Парфюм... Britney Spears - Fantasy. Да, знам, гадно звучи, но вонята си я бива.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ако имаш в предвид един дето е с триъгълна форма целия - страхотен е.Сега използвам няколко парфюмчета- на LA RIVE - "Love dance", на Oriflame - "Северно сияние" и за по специални случаи - "Little Black Dress" на Avon.Първоначално написано от find_m3
А дезодорантиии ... на Adidas - белия (Floral Dream)
o , да бива го на Бръкни Спръсти парфюмчето...а иначе мамето е манячка и ф нас има всичко,което и харесва.Мадмоазел на Шанел, Dior-Addict само че 2, другия е супер гаден.На Max Mara някъф , супер як.На Nina Ricci-ябълчицата, този на Бритни, някъф Stella. На BVLGARI има някфи 2, Gucci rush...първото си,червеничкото...и може и още да има..нзПървоначално написано от ЕPu
аз се мажа с кфото ми падне, предимно Addict 2. А иначе ползвам един рол-он Noxzema, Гръци някъф, влюбена съм в него и ми го носят или си го зиам ако ходя- супер елегантна и ненатрапчива миризма
![]()