- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- пожелавам успех на 7-класниците
Бъдете спокойни и концентрирани, за да покажете максимума от себе си!
Пожелавам ви късмет и успех![]()
Мерси много дано повечето да се справим!
Много благодаряАз преди 20 мин приключих с ученето..сега ще се опитам малко да отпусна..музика..шоколад..да се поразсеям..Аз за тоя изпит по не съм притеснена, ама за следващия...Абе каквото стане, пожелайте ни успех [-o<
![]()
мерси![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
mi az se strahuvam mn nz za6to kato poslednata sedmica se skusah ot u4ene dano da se spravim i ot moe ime uspeh na vs ako nqkoi 6te bude v 101 da kaje moje puk da se vidim
Koga vi sa izpitite?
Uspeh,mili4ki,6te se spravite.
I edin suvet ot men-ne se preumorqvaite prekaleno mnogo predi samite izpiti,ne u4ete togava,ami se razhodete,relaksiraite ili prosto ne pravete ni6to,za da ste spokoini i budete UVERENI,4e 6te se spravite![]()
МеРсИ
Еее мерси много![]()
И успех на всичкиЩе се справим
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Успех и не се притиснявайте щот може да забравите нещо!
Uspeh....kato 4e li v men ima malko zloradstvo sega 4e ve4e sum minal po tozi put i nqma pak da minavam po nego
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Mersi \/
Много благодаря за пожеланиятаАз поучих неска малко и след малко ще изляза навън да се поразходя...
Е,дано всички седмокласници успеем!
Нека ученето да приключи ... сега![]()
пожелавам ви успех на изпитите и по-нататък в живота
I az vi pojelavam mn mn kusmet ! I moito kandidatstvane be6e skoro ta o6te me durji dano vsi4ko mine po voda a nai mnogo uspeh pojelavam na kandidat zai4etata ot na6to daskalo ! 4e sega im se pe4e qice na guzo napravo![]()
Gotina tema!
Айде успех на всички... изпита след 7-ми клас е супер лесен и няма за какво да се притеснявате... дори и да не сте учили ще вържете 4-ка (като мен миналата година)
Миналата година е било доста по-лесно.Май беше 2 задачи с 2 подусловия.А сега са 50.На пробния карах някои на късмет.После като погледнах нито един от налучканите не беше веренПървоначално написано от zloto
Така че дори и само да си слушал в час,пак не можеш да въжеш 3
![]()
А иначе успех на всички останали.
i az ms i mn k1smet na vsi4ki!![]()
[-o<