- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- пожелавам успех на 7-класниците
Успех и не се притеснявайте!![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Само едно нещо си мечтая. Зайците който имат проблем с хормоните. Моля не припарвайте до мойто даскало. Отправям молба към всички богове дано ме чул някой, че се нагледах ан цирк вече.
Мерси на всички,дано ги вземем изпитите,които са утре.......брррррр![]()
oh dano si4ko da mine dobre![]()
Ай май няма да се спи таз вечер. Няма ко толкоз да му мислите на изпита. Аз на моя се скарах с единия квестор напсувах го 2 3 пъти и пак си зем изпита. Незнам ся тест ли е кво е изпита ама кат се панирате няма да мине по-лесно. 1 масур помага винаги.
Успех и от мен,само няма се притеснявате,аз моя по математика не го взех когато кандидатствах,ама...предимс твото да имаш сестра близначка!![]()
Притеснения, шашми и простотии...сега като си спомня колко се бях панирал, като трябваше да ги правя тез изпити, ми става смешно, но си е тръпка както и да го погледнеш. И след изпитите ще живеете!
Пожелавам ви безпроблемно изкарани оценки, достатъчни, за да влезнете, където искате!![]()
Ей сладурчета, как сте сега
?Днес кой изпит ви беше ?
![]()
Боже, обичам да злобея.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Беше БГ! Хубу щеше да бъде ако не бях написала ТЪша вмести тИша ама карай ... тфа мн ли се взема?!Първоначално написано от Sarabi*
Егати шибанията беше...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Не мога да повярвам,че не и сбърках името!Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Мисля,че не се взема много.Ама не ми хареса тоя разкааааааааз
![]()
25ti, a po risuvane- 22riПървоначално написано от malko mace
на 25-ти е по математика.бе6е лесно по бел ама математиката не знам.ааа ба6тата на Трайчо как се казваше, че май съм го объркала и какво значи разлъча?
Делчо каруцарят![]()
Май го направих бе! Ама тъпо беше оная подробност със изгорелите къщи, че имало пожар. Ненужно беше и без тва имахме 1 час. Хихи баба ми Тиша ми викаше Недялчо, а другите деца ми викаха (как му викаха?! ) дъръбъра не беше толкоз трудно..постът ми е несвързан щото съм леко замаяна...
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Това с преразказите е много интересно- сигурна съм че ще има такива, от които ще останеш с впечатления за съвсем различни разкази![]()
ще ми се да попрочета някои ... бисери
иначе - успех! дано сте се справили
Не беше ли разлъКа? ако е за тоя въпрос, за който си мисля..разлъка е синоним на раздяла и това е и верният отговорПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ааа леле аз съм го писала каруцарина майПървоначално написано от Анонимко
не ми е леко,ей
![]()
А тия колко пъти ме заплашиха,че ше ми анулират теста...ебаси аз си записах за оня паметник в десния ъгъл на черновата и оная като ми се развика...същоо и драсках...а после ми вика,че съм драскала с молив
![]()
ми едва ли има някакъв проблем... защото името му се споменава два пъти - първият път е наречен каруцарят, а вторият - каруци... абе завършваше на -н.
Найденчо бре!Първоначално написано от Rock & Roll Queen