.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Успех и не се притеснявайте!

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само едно нещо си мечтая. Зайците който имат проблем с хормоните. Моля не припарвайте до мойто даскало. Отправям молба към всички богове дано ме чул някой, че се нагледах ан цирк вече.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мерси на всички,дано ги вземем изпитите,които са утре.......брррррр

oh dano si4ko da mine dobre

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ай май няма да се спи таз вечер. Няма ко толкоз да му мислите на изпита. Аз на моя се скарах с единия квестор напсувах го 2 3 пъти и пак си зем изпита. Незнам ся тест ли е кво е изпита ама кат се панирате няма да мине по-лесно. 1 масур помага винаги.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Успех и от мен,само няма се притеснявате,аз моя по математика не го взех когато кандидатствах,ама...предимс твото да имаш сестра близначка!

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Успех и от мен,само няма се притеснявате,аз моя по математика не го взех когато кандидатствах,ама...предимс твото да имаш сестра близначка!
    Какво значи, че не си го взела?
    Близнаците вървят в комплект, ако и двамата са ИЗКАРАЛИ изпитите, т.е. имат ПОНЕ 3ка. Ти с 2ка на изпит нямаш право да кандидатстваш, дори и ако сестра ти те "влачи".

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Притеснения, шашми и простотии...сега като си спомня колко се бях панирал, като трябваше да ги правя тез изпити, ми става смешно, но си е тръпка както и да го погледнеш. И след изпитите ще живеете!

Пожелавам ви безпроблемно изкарани оценки, достатъчни, за да влезнете, където искате!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ей сладурчета , как сте сега ?Днес кой изпит ви беше ?

Боже, обичам да злобея .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*

Боже, обичам да злобея .
    Беше БГ! Хубу щеше да бъде ако не бях написала ТЪша вмести тИша ама карай ... тфа мн ли се взема?!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Егати шибанията беше...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*

Боже, обичам да злобея .
    Беше БГ! Хубу щеше да бъде ако не бях написала ТЪша вмести тИша ама карай ... тфа мн ли се взема?!
    Не мога да повярвам,че не и сбърках името! Мисля,че не се взема много.Ама не ми хареса тоя разкааааааааз

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Posle kazvayte rezultatite! A mejdu drugoto,koga e tozi po matematika?

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Posle kazvayte rezultatite! A mejdu drugoto,koga e tozi po matematika?
    25ti, a po risuvane- 22ri

Guest
    на 25-ти е по математика.бе6е лесно по бел ама математиката не знам.ааа ба6тата на Трайчо как се казваше, че май съм го объркала и какво значи разлъча?

Guest
    Делчо каруцарят

Град
    Kill the kifla co.
    Май го направих бе! Ама тъпо беше оная подробност със изгорелите къщи, че имало пожар. Ненужно беше и без тва имахме 1 час. Хихи баба ми Тиша ми викаше Недялчо, а другите деца ми викаха (как му викаха?! ) дъръбъра не беше толкоз трудно..постът ми е несвързан щото съм леко замаяна...
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Guest
    Това с преразказите е много интересно- сигурна съм че ще има такива, от които ще останеш с впечатления за съвсем различни разкази
    ще ми се да попрочета някои ... бисери
    иначе - успех! дано сте се справили

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 25-ти е по математика.бе6е лесно по бел ама математиката не знам.ааа ба6тата на Трайчо как се казваше, че май съм го объркала и какво значи разлъча?
    Не беше ли разлъКа? ако е за тоя въпрос, за който си мисля..разлъка е синоним на раздяла и това е и верният отговор

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Делчо каруцарят
    Ааа леле аз съм го писала каруцарина май не ми е леко,ей
    А тия колко пъти ме заплашиха,че ше ми анулират теста... ебаси аз си записах за оня паметник в десния ъгъл на черновата и оная като ми се развика...същоо и драсках...а после ми вика,че съм драскала с молив

Guest
    ми едва ли има някакъв проблем... защото името му се споменава два пъти - първият път е наречен каруцарят, а вторият - каруци... абе завършваше на -н.

Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Май го направих бе! Ама тъпо беше оная подробност със изгорелите къщи, че имало пожар. Ненужно беше и без тва имахме 1 час. Хихи баба ми Тиша ми викаше Недялчо, а другите деца ми викаха (как му викаха?! ) дъръбъра не беше толкоз трудно..постът ми е несвързан щото съм леко замаяна...
    Найденчо бре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си