- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е адски непопулярен и все ме сваля!
ми кажи му го. какво занимаваш нас простолюдието изучаващо висше.Първоначално написано от Анонимко
От кога в 4 клас се учи за висше?Първоначално написано от hoseto_
Повърхностно е да съдиш за едно момче само по външния вид. Но все пак това си е твоя избор. Най-добре е да му кажеш, че между вас не може да се получи нищо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
като стигнеш 4 клас ще разберешПървоначално написано от Анонимко
Тесна путка, хуй чевръст.
moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!
Не съм чел до тука менията , предполагам че са глупости затова направо казвам какво мисля.
Радвай се че има поне един който да те сваля. И браво на момчето да продължава.
Отделих 30 секунди от безценното си време да прочета по диагонал постовете . Наиситна има една много лоша представа за хората дето им е интересно и искат да научат нещо. Въпрос към всички : Разтълкувайте ми понятието Зубър.
Ето мойто тълкуване :
Зубърът (Bison bonasus), наричан още и Европейски бизон, е едър бозайник (Mammalia) от разред Чифтокопитни (Artiodactyla). Съществували са три подвида зубри:
* Bison bonasus bonasus - Беловежки зубър
* Bison bonasus hungarorum - (изчезнал)
* Bison bonasus caucasicus - Кавказки зубър (изчезнал)
* Мъжки
o Маса—500-1000 и повече кг.
o Височина на холката—170-200 см.
o Дължина на тялото—около 3 м.
* Женски
o Маса—350-500 кг.
o Височина на холката—160-190 см.
Зубър , естествено, носи смисловото значение на задръстеняк, който се интересува само от оценките си и не може да общува пълноценно с околните. Заради това обикно0вено зубърите са непопулярни.
За тая която е пуснала темата: ти искаш готини а ние дали те искаме? С това отношение ще си останеш сама освен ако не си красива.
Спокойно, красива съм. А ти сигурен ли си, че си готин?Първоначално написано от Flame_guardian
ти пък сеа ко искаш да изгониш половината хора от форумаПървоначално написано от Flame_guardian
![]()
А, значи и ти си нормален като мен.Първоначално написано от Flame_guardian
Аз забравих да ви кажа, че той говори, че съм курва и уличница и на учителите, а причината е, че не му обръщам внимание. И ми звъни през нощта.
и са сети след 3 страници хранилка по тебеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Форумците ли? Всички са ми еднакви, дори не им помня никовете и аватарите.
а това не си ли го измисли вечеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
но ако се лъжа и е истина ми тогава не е бозайникът зубър
![]()
а лицемер и леко психопатец
и ако е така кажи му го в очите
между нас няма да се получи спри да ми звъниш и да говориш против мен
![]()
айде успех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре не лъжи момчето, ако си мисли, че има някакви надежди.Ходи си при големите батковци.
Първоначално написано от Kianna
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
какво искаш да кажеш с това-и кой го казва! Да, гаджето ми не е смотан, но съвсем не е плейбоя на града и супер отракан. Когато съм се влюбил в него не съм мислила колко е популярен, а какъв човек е. А и аз носех очила(сега съм на лещи) и изкарвам само отлични бележки, дори и като студентка. Това означава ли, че съм задръстена? да мислеш за 1 човек нещо, само защото изглежда по 1 или друг начин е повърхностно!Първоначално написано от Анонимко
Ти пък кво даваш мнение като никой не те пита? Не се занимавай с мен, умирай си в кофите и не пиши глупостиПървоначално написано от Sam90
Мале мноу ме кефиш дай скайп и годинки![]()
![]()
![]()
Хубаво,не го харесваи,никои не те кара!Но поне не го обиждаи,защото мога да ти гарантирам,че тои със сигурност ще постигне нещо смислено в тоя живот докато ти се занимавяаш с яките мъжкари.И какво значи обичам момчета БЕЗ ОЧИЛА?Ти какво гледаш-мускулите и това в панталоните или характера и душата?Естествено,че е важно как изглежда един човек,но...ти вече се изхвърли!
А по темата:Като толко искаш да се оттървеш му го кажи!Горкото момче,наистина се чудя как се е влюбило в такава като тебе!