.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мале мноу ме кефиш дай скайп и годинки
    дай си ти твоя скайп.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Хубаво,не го харесваи,никои не те кара!Но поне не го обиждаи,защото мога да ти гарантирам,че тои със сигурност ще постигне нещо смислено в тоя живот докато ти се занимавяаш с яките мъжкари.И какво значи обичам момчета БЕЗ ОЧИЛА?Ти какво гледаш-мускулите и това в панталоните или характера и душата?Естествено,че е важно как изглежда един човек,но...ти вече се изхвърли!
    А по темата:Като толко искаш да се оттървеш му го кажи!Горкото момче,наистина се чудя как се е влюбило в такава като тебе!
    А не може ли да има всичко? И акъл, и душа, и мускули?

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    ми неможе

Guest
    Да, бе, нали едно момиче със сърчица на аватара каза, че нейното гадже е такова. Вярвам й...

Да, харесвам песните и, харесвам и как изглежда....харесвам и Nightwish...значи съм и чалгар и метъл, а? Ето съвет - може би не трябва да съдиш хората по тва какво слушат
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Да, харесвам песните и, харесвам и как изглежда....харесвам и Nightwish...значи съм и чалгар и метъл, а? Ето съвет - може би не трябва да съдиш хората по тва какво слушат
    Един съвет - ти си музикален помияр. Не може да си толкова неориентиран и да слушаш всичко и в секса ли си неориентиран бе гей?

Повече от фен
    Град
    Да, бе, нали едно момиче със сърчица на аватара каза, че нейното гадже е такова. Вярвам й...
    аз ли сам кюрав. така и не видях момиче със сърчица на аватара или поне не мнение което да отговаря на твоя пост

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз бе!
    Не съм казала това-явно си измисляте. Прочети поста ми пак!!!

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Един съвет - ти си музикален помияр. Не може да си толкова неориентиран и да слушаш всичко и в секса ли си неориентиран бе гей?
    да, да, разбира се

Ех, мн на флууд избих..
    Щом момчето не те привлича няма какво да се занимаваш..все пак бъди по-мила

ПП: Малко обърках темите
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти си повърхностна просто!
    Това лошо ли е? И кой казва? Че и аз не обичам мухлювци, които са пъпчиви, с очила и не излизат.
    какво искаш да кажеш с това-и кой го казва! Да, гаджето ми не е смотан, но съвсем не е плейбоя на града и супер отракан. Когато съм се влюбил в него не съм мислила колко е популярен, а какъв човек е. А и аз носех очила(сега съм на лещи) и изкарвам само отлични бележки, дори и като студентка. Това означава ли, че съм задръстена? да мислеш за 1 човек нещо, само защото изглежда по 1 или друг начин е повърхностно!
    Ето го доказателството. Спирам да пиша. Не говоря с всеки.

Повече от фен
    Град
    и къде в това мнение видя че приятелят и е мускулест????

offfffff...............kakto kazaha:"Okokorih se ot prostotiq"......I az samo s "gotini" mom4eta s1m hodila,s muskuli i t.n., ama ustanovih 4e sa prosto bezmoz14ni s16testva....taka 4e....

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Той е адски непопулярен и все ме сваля!

Той е зубър с очила, о, аз обичам яки момчета, мъжкари, които нямат очила и спортуват.
    Счупи му очилата и го прати да блъска

ооо боже както го описва6 изглежда мн зле ! как може да се занимава6 с такъв идот как вуоб6те може6 да каже6 34е този може и поне малко да те заинтригува
    XOXO...

леле миличка колко си тъпа
    просто да беше казала че ти е противен
    за да не ти се смеем тука

rosu
    Guest
    Съгласна съм с мнението на girl_in_black. Напълно тъпо е да наричаш едно момче "зубър с очила" .Това, че ти си падаш само по готини и известни пичове, които се мислят за "много велики" не те прави и теб самата такава .До колкото намерението да се отървеш от него, кажи му, че просто не си подхождате.

rosu
    Guest
    Съгласна съм с мнението на girl_in_black. Напълно тъпо е да наричаш едно момче "зубър с очила" .Това, че ти си падаш само по готини и известни пичове, които се мислят за "много велики" не те прави и теб самата такава .До колкото намерението да се отървеш от него, кажи му, че просто не си подхождате.

Град
    in ur dreams
    na kolko? na 13? OMG NORMALNO E DA SI PADA6 PO GOTINI MOM4ETA, PROSTO SI POREDNATA POV1RXNOSTNA LIGLA. GORKOTO MOM4E, SB1RKALO E V PRECANKATA SI

И нас това какво ни засяга? Отрязваш го, щом не ти харесва, и толкоз.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Много си повърхностна ! Плюс това ние какво можем да направим?! Да го отрежем вместо теб ли?! Просто му казваш и това е !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    тва,че гледаш само външния вид,говори единствено и само лошо за теб.просто поговори с него нормално.явно ти си го провокирала да се влюби,а после си го отблъснала жестоко.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Леле колко лицемерие се е изсипало тука... ще издави целия форум
    Абе, лешпери, к'во се правите на интересни?!
    Нито един от вас няма да излезе с грозно и противно същество заради добрата му душа
    Кого се опитвате да излъжете?

~IGNGN (мързи ме да се логна)

Guest
    Впрочем темата 90% е ебавка

~IGNGN

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ~IGNGN не вярвам да е чак толкова грозен и противен.пък и любовта е по-важна от всичко.тва кой е популярен и кой не не е определящ фактор.момичето просто гледа само външността,а тя се променя/
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    съгласна съм със последния пост на sexy_for_you.. виж само заглавието на темата - "Той е ужасно непопулярен... и т.н." има ли значение дали е популярен или не?! Трябва ли да е някой к**вар с който да сте само за 2 дни, защото той ще иска някоя "по-популярна?! "
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си