- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е адски непопулярен и все ме сваля!
Я не ме занасяй
Външността е важна
Популярност? На кой му пука
Но външността е важна
Когато почнеш да излизаш с някой мегагрозник защото е голяма душичка да кажеш
Дотогава и ти като другите си лицемерка
~IGNGN
Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто исках да се изсмея.
Та, това ме навя на мисълта, какво прави един човек умен?
Относно изказването на kindergarden, един човек може прекрасно да знае историята на света и отделните държави, да знае и да владее математиката много добре, но в същото време да не може да завърже един нормален разговор дали с човек от неговия пол или от противоположния.
Таа???
П.П. Ох, ама не, често, този цитат много ме разсмя.
Вах колко спекли,и тъпи хора има на този свят.Да ти кажа,не всички момчета които имат мускули са идиоти.Това,че си попаднала на боклуци си е твой проблем,при мен не е така.А да кажа на тази смешната дето пуска тази тема>аз лично не бих излизал с такова момиче като теб.Ти ако само мускулите гледаш,мани мани>а това,че момчето учи много,и е с очила>не значи,че трябва да му се подиграваш.Като не искаш с него,просто му го кажи,и това е.Сливи ли имаш в устата.А този смешник,и комплексар от форума,дето ми вика да изпратиш 2-ма да го бият,ще му кажа едно.Ако дойда да те бия аз,и 1-н пиятел няма да ти е приятно нали смешко.Затова не ми го вади голям,и не давай безмислени мнения.Човека не е виновен,че е такъв.Ако някой от вас беше на негово място,нямаше да му е весело нали? Спекло лапе си за мен
В случая ти си смотаната да знаеш!!!!Първоначално написано от Анонимко
Vladoka rulzzz
мисли каквото искаш.аз казвам,че ся този с когото съм,не е мега гъзар и некав мн як,просто си ми е умничък и мн мил.не е най-грозен,но не е от "готините"момчетаПървоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Мани ти! И за мъже не е , и за жени не е! Абе... неам думи!Първоначално написано от Kianna
Леле, ти дръвнико се изкара хем умен, хем добър и почтен, хем... мускулест. А сигурно си някое лайно.Първоначално написано от Bourgas_bilder
Oлеее кви комплексирани момичета имаа.... Лошо ми стана от тая.. "МОМЧЕТО БИЛО УМНО И С ОЧИЛА"-Ти като си ТЪПА и си без ОЧИЛА ,Кво за повече ли се имаш , бе? Като не ти харесва казваш му,че си имаш друг и точка ма.... Ти кво търсиш...Тия МУСКОЛЕСТИТЕ и ГОТИНИТЕ дето ги харесвате 2/3 от момичетата нали знаеш че гледат да Е*АТ колкото се може повече..седи с тебе има няма 1 седмица и ЧАЛ ПАЧА.. Кво аз примерно съм Умен(5.65 за годината 7клас съм) , Сравнително МУСКУЛЕСТ,забавен,ПОПУЛЯРЕ Н , а ся за готин приятелите ми тряя да кажат... Не се оплаквам от момичетата ,ама съм забелязал ,че на момчета малко по мускулести от мен,НО МНОГО ПО-ТЪПИ от мен се лепят повече момичета , но тея МАЛКО по мускулести (които само релефа им е по-различен ина4е мога да им смажа главите като орехчета) тръват с тях и ги зарязват след 2 дена и после седне с някой такъв като него и почват да си броят гаджетат и да си сравняват кой имал повече.. Зарязаното Момичето седи и реве 1 седмица без да спира..Пфф ти тва ли търсиш?? ТИ СИ ЯКО Т Ъ П А!!!! [-o<![]()
![]()
Еми и аз това се чудя.Първоначално написано от idealnata_t
Стиг ас тези клишета, бе! Повърхностен от кога е обида.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ПС. Аз не говоря с всеки!
ОооОоо Мърлата НЕ ГОВОРЕЛА С ВСЕКИ .. Абе ти си била и надута бе..Ясна си ми вече..Ти си едно КУРВЕ .. просто..и щи кажа да се спъхнеш малко и да свалиш тва самочувствие и да не се мислиш за мис свят , щото ше доиде ден и ше ми лижеш подметките бе краво!!!!Първоначално написано от Анонимко
Ма аз не съм руса.Първоначално написано от BanGll
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не си личи
А ти си мускулест тъпак.Първоначално написано от BanGll
Ти па си идиот ако мислиш, че косата има значение.Първоначално написано от hoseto_
Ммм никой не те кара да го харесваш и да ходиш с него, ама поне имай уважение към него, харесва те не е виновен, че не изглежда добре и ти нямаш право да го съдиш за товаи имаш ограничено мислене, мъжкари
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Е как ограничено, певицата Емилия при Венета Райкова каза, че обичала истински мъжкари.
![]()
![]()
![]()
![]()
доколкото видях чивека никъъде не е казал че си руса или блондинка. А твоя отговор е: "Ма аз не съм руса"
![]()
![]()
![]()
Кой си ти във съня ми
Кой си ти във нощта ми
Кой си, защо ме будиш?
Как съня да гадая
Как да спра да мечтая
Как, лубов да те позная?
refren':
Знай най-гореща
е мойта грешка
и мойте страсти
са най-опасни
пак те чакам в сън
да ми дойдеш
Кой си ти във съня ми
Кой си ти във нощта ми
Кой си и как да те позная?
Пак съня ще гадая
Пак насън ще мечтая
знай, сама ще те позная
Ей Мики Маус>не съм лайно за твое сведение.АМа карай,трявбва ли всеки който има тяло да е шматка.Повечето хапчета са така.Друг път като обиждаш,1-во помисли с главата а не със задните си части
Кой си ти във съня ми
Кой си ти във нощта ми
Кой си, защо ме будиш?
Как съня да гадая
Как да спра да мечтая
Как, лубов да те позная?
refren':
Знай най-гореща
е мойта грешка
и мойте страсти
са най-опасни
пак те чакам в сън
да ми дойдеш
Кой си ти във съня ми
Кой си ти във нощта ми
Кой си и как да те позная?
Пак съня ще гадая
Пак насън ще мечтая
знай, сама ще те позная
Да, те чалгаджииките са известни с мисленето си...Първоначално написано от Анонимко
Както и да е, хора, не разбрахте ли че ви взимат на подбив с тая тема?
~IGNGN
Хахаха ейй такива кифли като тебе как ги мразя,нямаш си идея.Кво,тва че момчето носи очила,грозно е и е зубар,а ти си мега красавицата на училището да не те прави повече от него бе??? Само че мила моя популярността и красотата са до време,ти сега цъкай нагоре-надолу с "готините" и псувай зубара с очилата. Само че един ден ей тези,на които ти им викаш зубари ще са ти шефове,ще изкарват яко пари,а ти ще си тая,която ще им сервира кафето. И миличка след 10 години нито ще си толкова популярна,нито толкова красива и "готините пичове" ще те заебават,защото ще си търсят някоя млада мацка,а ти ще отидеш на боклука.....и после не била повърхностна. А пък тва дали говориш с всеки никой не го интересува.Като е така за кво пишеш по форумите ???
Ти си някаква пикла, която е свикнала с "яки батковци" които вървят с телефончето в ръка и слушат "ПРЕКРАСНАТА" чалгичка, които ги глезят и тем подобни. Какво като е зубар ? Какво като е с очила ? Ти да не би да си по хубава ?Първоначално написано от Анонимко
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле