- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя не говори с всеки, но я харесвам
да скъпа съгласна съм ама се6та6 ли се малко е зле тва да го каже6 на 4овек на които се праи6 4е ложе
XOXO...
Нарпротив, в предела на нормалното е, ако съдя по учениците в моето вече бившо училище - 23 СОУ.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
Абе ще направя мускули не заради нея, а заради себе си. Пък тогава ако ще ме хареса - добре, ако не - да ходи на...![]()
![]()
![]()
OMG Ти 14 години имаш ли ве
Ето едно норално мнение, на човек, който не е в детската градина...Първоначално написано от Evil`Brunette
Syglasna sam.V kraina smetka zashto ti trqbva da se promenqsh za neq,ako ne te haresva takav kakavto si?Nqma smisal.Първоначално написано от BebeTooOoo
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
съгласна съм и така както я описваш.. явно е МНОООГО надутра.. забрави я по-добре ! Въобще не сев занимавай с нея! Тя не те заслужава !Първоначално написано от pyx4eto
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Kianna
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Заебия я!!!Първоначално написано от Анонимко
Vladoka rulzzz
kak moje da se zanimava6 s taq. ne moga da vi razbra mom4etata. edin ot nai-dobrite mi fr, koito e neveroqten 4ovek, strahoten i na vun6en vid i kato harakter. mn momi4etata mu se lepqt. toi oba4e se e zalepil za edna debela krava, ot na4aloto na u4ebnata godina se opitva da q svali a tq vse go reje bez dori da se opita da go opoznae. i vs go mislqt za super jaluk a toi prosto q haresva. taka 4e ako ti ne iska6 da te mislqt za jaluk zabravi za taq macka
Кратко и ясно =D>Първоначално написано от BebeTooOoo
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Доротейке, познах те, никой не ме смята за жалък. И какво като е дебела, и ти си дебела. Какво ме интересува външността, а?Първоначално написано от Анонимко