.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    да скъпа съгласна съм ама се6та6 ли се малко е зле тва да го каже6 на 4овек на които се праи6 4е ложе
    XOXO...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Оф не си струва да се хабиш за такава.Колкото и да е хубава и незнам си каква това самочувствие е над предела на нормалното...Ми като не говори със всеки да си гледа работата.Аре тегли и една майна и я зарежи...Можеш да си намериш каде каде по хубаво и добво момиче..Не ти трябват такива надути....
    Нарпротив, в предела на нормалното е, ако съдя по учениците в моето вече бившо училище - 23 СОУ.

Абе ще направя мускули не заради нея, а заради себе си. Пък тогава ако ще ме хареса - добре, ако не - да ходи на...
    OMG Ти 14 години имаш ли ве

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Ами има една мисъл "Който е приятел на всеки, не е приятел на никого.", така че не бих съдила това момиче така сурово. А от къде знаете? Може просто да е срамежлива и да си мислиш, че е надута. Ако си по-постоянен, не се отказваш лесно и си остроумен, съм сигурна, че ще я впечетлиш. Разбира се има и вариант да е някоя надувка, но не вярвам, че щеше да си паднеш по нея, ако беше такава. Съветът ми е да не се предаваш, а и покажи, че се различаваш от другите. Мускулите далеч не са толкова важни, колкото чувството за хумор и остроумието! Наблегни на тях Ако наистина държиш на нея, трябва да я проучиш добре, да разбереш от какво се интересува и т.н. На мен, а и предполагам на повечето момичета, ни правят впечетление умните и мили момчета (джентълмени) . Хах спирам до тук че ти изнесох голяма лекция! Искрено ти пожелавам успех!
    Ето едно норално мнение, на човек, който не е в детската градина...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    Не си заслужава да се променяш заради момиче.Бъди такъв какъвто СИ.
    Syglasna sam.V kraina smetka zashto ti trqbva da se promenqsh za neq,ako ne te haresva takav kakavto si?Nqma smisal.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    ОМГ!Тая да не е ледената кралица?!Мани я и забрави за нея...дори и да ти пусне ще ти разбие сърцето и ще те зареже заради някои по як мъжага от теб!
    съгласна съм и така както я описваш.. явно е МНОООГО надутра.. забрави я по-добре ! Въобще не сев занимавай с нея! Тя не те заслужава !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Цитирай Първоначално написано от outlawzzz
    be mahai q taq naduta krava."Az ne govorq sus vseki" taq za kfa se ima za mis svqt li ebi i maikata nqma smisal da se zanimava6

Е па,и Мис Свят да е какво?Няма да може да каже 2 думи на кръст ли?

Тая е някоя буца..
    напълно съм съгласна
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Re: Тя не говори с всеки, но я харесвам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Едно момиче много я харесвам, но тя не говори със всеки. Не веднъж реже момчета, които не са достатъчно спортисти и вика: "Аз не говоря с всеки.". Да заякна ли за да я сваля? Много я харесвам, а и би ми харесало да съм jock или preppie, а не някакъв загубен nerd.
    Заебия я!!!
    Vladoka rulzzz

Guest
    kak moje da se zanimava6 s taq. ne moga da vi razbra mom4etata. edin ot nai-dobrite mi fr, koito e neveroqten 4ovek, strahoten i na vun6en vid i kato harakter. mn momi4etata mu se lepqt. toi oba4e se e zalepil za edna debela krava, ot na4aloto na u4ebnata godina se opitva da q svali a tq vse go reje bez dori da se opita da go opoznae. i vs go mislqt za super jaluk a toi prosto q haresva. taka 4e ako ti ne iska6 da te mislqt za jaluk zabravi za taq macka

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    Бъди такъв какъвто СИ.
    Кратко и ясно =D>
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak moje da se zanimava6 s taq. ne moga da vi razbra mom4etata. edin ot nai-dobrite mi fr, koito e neveroqten 4ovek, strahoten i na vun6en vid i kato harakter. mn momi4etata mu se lepqt. toi oba4e se e zalepil za edna debela krava, ot na4aloto na u4ebnata godina se opitva da q svali a tq vse go reje bez dori da se opita da go opoznae. i vs go mislqt za super jaluk a toi prosto q haresva. taka 4e ako ti ne iska6 da te mislqt za jaluk zabravi za taq macka
    Доротейке, познах те, никой не ме смята за жалък. И какво като е дебела, и ти си дебела. Какво ме интересува външността, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си