.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пх мале колко си зле На 18....сигурен ли си, че си прочел правилно ЕГН-то ??
    Единственото хубаво нещо у теб е, че си чалгар.
    хаха... и що да съм чалгар? Щот съм си сложил Десислава в профила ли? Я се скрий !
    Ами само фен би си я сложил. Ако не беше чалгар нямаше да й знаеш името дори.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    аз не съм чалгар но това не ми пречи да знам имената на известни личности, не се интересувам от политика, но знам кой е президент на България, не се итересувам от фигурно пързаляне, но това не ми пречи да знам че българка и руснак станаха световни шампиони

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    аз не съм чалгар но това не ми пречи да знам имената на известни личности, не се интересувам от политика, но знам кой е президент на България, не се итересувам от фигурно пързаляне, но това не ми пречи да знам че българка и руснак станаха световни шампиони
    Да, ти си велик, начетен и ентелегент.

Мега фен Аватара на koalka
    Това не означава, че всички са такива.Едно момиче ти казало нещо такова и веднага-няма да контактуваш с момичета.

Повече от фен
    Град
    нищо подобно просто сам човек със средна интелигентност, чета по малко,и се занимавам с това което ми харесва

нищо подобно просто сам човек със средна интелигентност, чета по малко,и се занимавам с това което ми харесва
    евала
    На който му се убива време...

Guest

Да бе, да, повярвах ти. Сигурно! Колко си остроумен и умен. Научил си нова думичка "интелигентност" и сега я повтаряш наляво-надясно като папагал.

Повече от фен
    Град
    ми аз доколкото помня сам я използвал само в предния пост, но щом казваш че съм я повтарял... а иначе мога да съм контра на всичко което напишеш. такъв ми е хаеактера, весел човек съм

Guest
    ми аз доколкото помня сам я използвал само в предния пост, но щом казваш че съм я повтарял... а иначе мога да съм контра на всичко което напишеш. такъв ми е хаеактера, весел човек съм
    Контра? Аз не обичам такива хора, които обичат да спорят. И аз не споря а игнорирам и не се занимавам с хора, които са под моето ниво. Зодия Телец съм, какво да се прави.

Повече от фен
    Град
    аз пък съм Рак и много обичам да нареждам такива надути като тебе, докато осъзнаят че света не се варти около тях. а като не ти харесва просто не пиши не съм те карал

Guest
    аз пък съм Рак и много обичам да нареждам такива надути като тебе, докато осъзнаят че света не се варти около тях. а като не ти харесва просто не пиши не съм те карал
    Боже, най-тъпата зодия. Вървят с гъза напред.

Guest
    Слушай, няма да се занимавам с теб. Прекалено си умен за да споря с теб. Сигурно имаш диплома от Харвард или от друг престижен университет. Аз като всяко умно и кротко "Теле" отстъпвам. По-умният отстъпва.

Повече от фен
    Град
    ми бягаи тогава аз като по-глупав ще си остана

Вася
    Guest
    ми бягаи тогава аз като по-глупав ще си остана
    А не само той не може да те понася....

emi...

vijdam che nqma iztinski muj koito da vi nahrani we...kak moje da kejesh che nqma priqteli momicheta men nai-dobrite mi priqtelki sa momicheta

1. mojesh da goworish s tqh na kakwito si iskash temi kakto s momcheta,no shte mojesh da vidish kakwo mislqt ot jenska gledana tochka

2. mojesh vinagi da si goworish za ebane bez da ti dreme (w tvoq sluchai) ako nqmash prejiwqwaniq mojesh da si izmislish i shte znaesh kakwo da prawish ako ti se naloji

3. nikoga nqma da te nahranqt zashtoto si im priqtel i shte ti vdigat ranga pred drugite momicheta ot sorta na ( toi ne samo e pich na vunshen vid ama i moje da te izslushwa) i vsichki macki sa tvoi

ZA TOWA NE SE OPLAKWAI OT MOMICHETATA PRIQTELKI .... AKO NE TI HARESWA CHE GOWORQT SE SEX NE GI SLUSHAI!
    A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    ц ц ц ц мали мали Да ви имам мъжкарщината...вие кво на по 12 ли сте???

По темата: Виж, никой не те кара да слушаш каквото и да е.... недей да разделяш приятелите си на м и ф - дружи просто с хората, които те кефят, независимо дали са м или ф. Ако ти е неприятно да слушаш за секс, просто и казваш и готово
    и аз така мисля
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

jane_
    Guest
    Iskam da kaja na Hoseto 4e sum mu stra6na fenka!!!!!!!
    Puk i skorpiona e toq koito vurvi s gaza na pred ne raka!!!!! MnOOOOOOgo ste neobrazovani za..bi!!!!!!!!!!!!!!!!

Еми нз и аз избягвам ама имам и добри познати момиченца и си приказваме всичко 6 кво се оплакваш еми като се ебат а ти не това вече е др въпрос.
    Vladoka rulzzz

ей
    моля ви
    аз нямам нищо общо с тия тук снимката е просто така за смях

иначе темата /респективно и автова/ е много зле

Black_JAG_Bundy da si gleda rabotata!!!Nie tarsim mom4e, koeto da ni zakrilq i pomaga.Takova , koeto naistina ni haresva i ne se darji gadno s nas!

Guest

Re: emi...

Цитирай Първоначално написано от G0d's G1F7
    vijdam che nqma iztinski muj koito da vi nahrani we...kak moje da kejesh che nqma priqteli momicheta men nai-dobrite mi priqtelki sa momicheta

1. mojesh da goworish s tqh na kakwito si iskash temi kakto s momcheta,no shte mojesh da vidish kakwo mislqt ot jenska gledana tochka

2. mojesh vinagi da si goworish za ebane bez da ti dreme (w tvoq sluchai) ako nqmash prejiwqwaniq mojesh da si izmislish i shte znaesh kakwo da prawish ako ti se naloji

3. nikoga nqma da te nahranqt zashtoto si im priqtel i shte ti vdigat ranga pred drugite momicheta ot sorta na ( toi ne samo e pich na vunshen vid ama i moje da te izslushwa) i vsichki macki sa tvoi

ZA TOWA NE SE OPLAKWAI OT MOMICHETATA PRIQTELKI .... AKO NE TI HARESWA CHE GOWORQT SE SEX NE GI SLUSHAI!
    Гейовете предимно имат приятелки момичета.

Guest
    Аз съм момче, какво да си говоря с момичета? Тя като почне да говори за гримове, а аз за коли какво става?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си