.

Виж резултатите на анкетата: Обичате ли да лижете приятелката си по интимните места?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Обожавам

18 54,55%
  • Приятно ми е

6 18,18%
  • Защо не ...

5 15,15%
  • Не ми е приятно

1 3,03%
  • Права го само за нейно удоволствие

1 3,03%
  • Не желая да отговора

2 6,06%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    България/Пловдив

Момчета обичате ли да лижете...

Здраваейте народа...пускам тази тема не заради нещо друго а защото твърде често започнах да се натъквам на такива въпроси...няколко пъти виждам мнения на Момичетата че много обожават дори си умират за това някой да ги лиже по интимните местенца...аз сега да попитам пък момчетата,Харесвате ли да лижете приятелката си по долните и части и каква е причината ако примерно го харесвате...
    Аз лично много се възбуждах от това да го права на бившата но не само по тази причина а й поради причината че много ми харесваше акто е гледам че й е приятно ... на кратко от мен толкова,ся давайте да Ви чуем вас
    We all die ...some day

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ми.. да. По същите причини като при Evangelion. Възбуждащо е, обичам да доставям удоволствие на приятелката си, повишава ми самочувствието (че мога да докарам момиче до оргазъм без да ползвам малкия оловен войник. все пак и ние ще остареем, и ние ще имаме нужда от виагра..), разнообразява секса - какво да не му харесваш?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

RQ

Дам отговорите, по-горе са описание какво по-точно представлява лизането ... на мен също много ми харесва, като и доставям по този начин удоволстеие ... дори когато не използвам *** си тя свършва ... това я кара наистина да е удовлетворена от мен ... това е ...
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Добре измити и гладки обожавам да ги обработвам обстойно с език :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Обичам, да. Харесва ми да виждам удоволствието в очите й, движинията на тялото и всеки един стон от нея.

ММ обожавам. Обичам го повече, от колкото да ми рпави свирки. Пък и не че са хваля, ама като я гледам как вика и стене. Абе мн е яко

Оуу даа...обожавам да я гледам как стене и пъшка,и как се чуства удовлетворена от мен.Пък и си е готино да вкуся от тая част на тялото й,да усетя мириса й,да я погледна отблизо...бе въобще супер
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

И още как
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

мммда
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Малко са момчетата, на които не им допада. На мен много ми харесва, това е едно от любимите ми неща.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

primatov
    Guest
    Pi4 zemi se spri s tvoite lizaniq,ve4e 10 temi si pusnal s lizaniq v 32 razli4ni varianta ! Ako tolko ti se lije nameri nekoq na 12 godini ( te ottogava po4vat da se ebat i 4ukat ve4e)!
    Po temata,ami i az mnogo obi4am da lija,obojavam da tragvam ot ustnite i da stigam do dolnite i ustni,moita go obojava!

Град
    София
    Дам доста \/
    Причините вече ги изброихте
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ах как се гордея с всички ви !
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си