.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    делияна
    Guest

защита от слънце

какви слънцезащитни продукти ползвате през лятото и държите ли на някоя марка или по цена ги избирате

По цена. Квото е най-евтино това взимам. Знам, че е вредно така и че трябва да гледам качеството, но около морето и без това почти винаги съм на червено, така, че последното нещо, което гледам е слънцезащитното масло.
    Още от сега съм почнала да се пека на балкона - няколко часа (обаче без слънцезащитни и такива глупости) ии така се подготвям за морето и ми е много по-лесно.
    Обикновенно ходя за 10тина дни, като първите няколко ползвам фактор 15-20, след това вместо защитно масло се мажа с Дефламол (да, това за изгаряне). Вярно, че е малко мазничко ама хващам тен за нула време и не изгарям.
    Та така, не съм фен на всичките тия против-слънце мазила.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Предпочитам Делиал или Кабана сън.Фактор около 15.НЕ избирам по цена,държа на марката
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не ползвам защити. След пържене просто ходя 2-3 дни по-дървено и това е. И евентуално ако много съм изгорял - ENDERMOL 8 - овлажняващ крем за цялото тяло.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Всяка година съм с различна марка, не обръщам толкова голямо внимание на цената( е не купувам млека със космически цени от порядъка на 30 лв, но до 15 е приемливо)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    na Avon sa ka4estveni,nai-vajen e slanceza6titniq faktor-ako si svetla-tr ti po-golqm(pr-15,30) a ako si murgava 10 ti e dostata4en,no i cenata si ima zna4enie de..ama az se maja s Avon,za men te sa dobri
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Za men e nai-vajen za6titniq factor. Za liceto si vzemam plajno mlqko s factor 50, a za tqloto s factor 20 ili 30. Nai-vajna e za6titata na kojata ot slunceto za6toto slunevite lu4i mogat da sa mn opasni.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Държа на марката и не се интересувам особено от цената. Не купувам с космически цени разбира се, но все пак държа на качеството. Харесвам марки като Avon и Avene... В началото на лятото с около 25 фактор, а към края с около 10-15

ne durja 4ak tolkova na markata,nito na cenata za men e po-vajno da e ka4estven produkta i naistina da predpazva kojata mi,puk dori i da e po-skup,ako sum sigurna v ka4estvoto 6te si go vzema!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз използвам на Нивеа за лице и тяло За лицето съм с SPF 80, щото съм с мн бяла кожа, а за тялото - 25

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    а Олио за тяло да ми препоръчате навила съм се да си взема......( ЗА ПЛАЖ)
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Повече от фен
    mm ne se vodi po cenata po dobre da e po skypo otkolkoto da e eftino ida ne e efikasno, gledai da e s golqm faktor za po dobre zashtita na kojata az predpochitam detskite zashtoto sa za po nejna koja i s po golqm faktor za po golqma zashtita
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Guest
    използвам.С фактор 15 на Nivea около 25.00 лв.Не е скъп и е много готин =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си