- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За учениците от "Алфонс дьо Ламартин" в София!!!
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1060967
Ха честити стипендии!![]()
Абре всичко е възможно. Има логика в думите ти, но се замисли...дори и да стане това, което ти предполагаш, учителите ще се вдигнат на стачка и общината пак ще е с вързани ръце.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ХА! гадно ли ви е че не сте във френската??? хихихи колко яко измъквам се от 4ките и 3ките ии ааа стипендията е мизерна ама кфо от тва![]()
няма да съжаляваш. Само се моли да не те сложат Ф или Ж клас щото си е ебало майката.Особено Ф клас щи е Джаджева... Ъ клас също няма да ти е приятно, 12ти клас редовно ги побийват, защото "Кой клас си?" - "Ъ" -"не ми заеквай ами кажи кой клас си"....не е забавно....
значи някой цяла година не учил, не му пука че е пълна дупка по какво ли не и накрая- 6
а тези които са се трудили, които имат мотивация и приоритети- защо да се приравняват
Кое му е хубавото
не питам за справедливаст- такава отдавна знам че няма![]()
прав/а си, обаче замисляш ли се, че заплатите наистина са им изключително ниски? Знаеш ли защо учители стават само побърканите? Защото трябва да си побъркан за да приемеш да понасяш целия този стрес за пари, които са много под нужните. Пък и кфо няам право на 6ца лиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Eвала на даскалите! навремето исках и аз да уча там, ама мама реши, че 1АЕГ е мястото за мен. Та: честито на всички там. Наистина са мизерни заплатите на даскалите, ама не знам какво ще постигнат с този протест. То като не засяга нечии интереси няма да стане нищо. Това с транспорта нали го помните. Супер много хора щяха да пострадат от това и тея се навиха да им дигнат парите. А какво ги ебе за даскалите? Нищо. А е жалко, щото примерно, един даскал първо е примерно математик, химик, физик, географ, след това е педагог- смисъл завършил е тея неща в университет, а тъпите шофьори с един техникум и зимат двойно колкото даскалите
Според мен всички, които учат във френската, ще направят много добре, ако си дадат стипендиите на най-добрите даскали. Или всеки на своя класен. Все пак, учителите се нуждаят от тези пари доста повечеот вас...А и им дължите нещо, нали заради тях завършвате с пълно 6...тва не е малко![]()
истината е, че на държавата не и трябват умни хора. Много по-лесно е да подчиниш стадо овце отколкото група интелигентни хора... И все пак ебати якото ще имам 6!!!!!!
Aa,,verno li imate Ъ klas?Първоначално написано от *happy bunny*
![]()
както и ф клас, както и ц клас...![]()
Ebasi qkoto ''ц'' klas i ''ъ'' klas dnes se durjaha bezobraznohahh 4e vii s kolko profila ste e?
хихи всъщност сме само 6 паралелки. Този факт винаги го казвам накрая, щото ми е готино да гледам реакцията като разберат, че съм Ф клас. Не бе, просто сме по френската азбука. А, Б, С, Д, Ъ, Ф, Ж![]()
Наистина интересен методНо определено не е честно спрямо всички други ученици в другите училища (включително и мен)
!
Aa,taka kajiПървоначално написано от *happy bunny*
I kak e v tvoito daskalo?
![]()
Аз като зайче стипендия няма да получа,но за сметка на това ще се израдвам на шестицата![]()
Ама не вярваам да стане де..
*happy bunny*,ти куйо си,може да се познаваме![]()
Ooo boje moiISKAM I V MOITO DASKALO DA E TAKAAAA
![]()
![]()
..... omg...iam 2 3-ki za godinata
a ina4e 6tqh da iam pulno 6.0000000000000
![]()
![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Toku - shto go kaazaha i po obednite novini ..kefete se![]()
ZAVIJDAAAAM !!!![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Хаха,не бързайте да завиждате...Класната ни каза,че ако вземат бързи мерки до 25/до тогава трябва да сме оформени/може и да не пишат шестици,а и имало учители,които подкрепяли инициативата,но не ги пишели