- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Импулсивни и вятърничеви или спокойни, но емоционални
2.
Az gi priemam seriozno... i gi haresvam mnogo.. i ne mislq che sa do vreme.. shtoto edin vid s tfa izkazvane namekvash che ne sa porasnali... a tova nqma nishto obshto..Първоначално написано от Анонимко
Има, само палячо, ще се прави на Джъстин и ще денси на спирката, и това е такова долнопробно шоу. Момче се опитва да впечатли момиче. Смях! Момичето трябва да обича момчето не заради шоуто, а зароди самото него. Затова избирам номер 2. Аз не харесвам момичета (и хора изобщо) каэто номер 1, както някой каза преди мен не ги приемам насериозно, но ми идва понякога добре да им се смея, те са същински цирк и театрали. Дали навсякъде са позьори и жестовете им са толкова изкуствени и заучени?!Първоначално написано от Nadelina
Добре, спрете се най-накрая! Темата не е за дискутиране, а всеки да каже 1 или 2! Не е нужно да се обяснявате!
И аз не обичам споровете и разгорещените дискусии.Първоначално написано от Анонимко
Аз съм импулсивна и емоционална. И харесвам такива хора. Често не се държа подобаващо, но не ми дреме.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Избирам 2. Импулсивните ако са прекалено импулсивни могат да те бутнат под влака...
Бъркаш импулсивността с психическите заболявания.
Ами да си импусивен не значи ли да вземаш бързи и не обмислени решения, ръководейки се само от сърцето си и по-малко от разума си. Това ми звучи доста тъпо и смешно. Дори децата обмислят постъпките си.Първоначално написано от `Death`Whore``
Не навлизай в крайности.![]()
Но много от тип 1 са натрапчиви и искат всички да им се кланят и винаги да са център на вниманието.
Ако иска да е център на внимание, не е импулсивен.
Казах, че мразя едното и другото в комбинация, не разбра ли до сега?Първоначално написано от `Death`Whore``
Ако няма да четеш какво пиша, не отговаряй.
импулсивни и емоционални![]()
Let The BEAT Control Your Body
ми.. аз май съм и дветелудичка съм доста.. но съм много разумна
хем забавна и усмихната, хем съм и спокойна.. мултифункционална
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
2.
2![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз съм 1(без тва за чувствата) и харесвам тип2... Противоположностите се привличат!!!![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Аз пък познавам момиче тип2, което харесва хора само тип2.Първоначално написано от INLOVE_f
Първоначално написано от Анонимко
И аз съм на подобно мнение
\Първоначално написано от Анонимко
1+2 ponqkoga ednoto ponqkoga drugoto hubavo e da pokazvash i da davash vsichko ot sebe si pokazvai se na horata kakto reshish a ne kakto si si kazala .. tfa e dosta trudno postijimo ~~\
/
Харесвам типа 1. Обичам този тип момичета.. карат ме да се чувствам жив. Все пак млади сме .. не е хубаво да сме много улегнали ии експресивни![]()
...което е нормално. В реалния живот противоположностите не се привличат - емоционалният търси чувства, непукистът не може да бъде с човек, който не е непукист.Първоначално написано от Анонимко