- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:искам пак да се забъркам в нещото наречено любов!
Ех...искам пак да се забъркав в неото наречено любов!![]()
Мн е яко дружкиии! Ама свърши отдавна!
Искам паак....![]()
Не с него![]()
![]()
С някой миличък, който наистина да те обича! Страшно е миличкоо![]()
единствения роблем е, че не съм с .. готино тяло....![]()
![]()
ееееххх...![]()
![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилника!
Тва откога е даденост и не се променя.единствения роблем е, че не съм с .. готино тяло....
не си намерил/а подходящия/щата.и не е само тялото.тва не е най-важното.но ако го смяташ за проблем,се опитай да го промениш.успех
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тялото не е най-важнотоПлюс това ако толкова не се харесваш винаги можеш да се подложиш на някаква диета или нещо такова.. но тялото не е най-важното
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Съгласна съм с казаното по-горе... иначе другото е хубаво =D>![]()
Спокойно, тялото се изменя с годинитеЗапочни да спортуваш или да пазиш диета.И аз имам същия проблем, но когато спрях да мисля за тялото си, сякаш от самосебеси отслабнах.Е, аз играя и народни танци, които доста се отразяват на фигурата.И пак ти повтарям-не се тревожи толкова много, не е вярно, че момичетата, които нямат тяло на модел, не могат да си имат гаджета
![]()
![]()
![]()
Mila ako misli6 4e si grozna i debela nqma ni6to da stane!!! Mislisi az sam xubava i moga da xvana vsqko mom4e!!
Povqrvai 6te stane znam go ot li4en opit !!
, мдам, "тялото не най-важното". Може да не е най-, но е достатъчно важно. Например както си гледате ТВ и изведнъж, хоп, реклами, на която тлъста мадама кълчи кълки и предлага на "драгите зрители" (примерно) кремче за лице. Е, няма ли да смените канала? Ако е някоя мн готина кака със супер тяло, има мн по-голям шанс да останете на канала да видите поне 1я път тая рекламка.
Първото впечатление на един човек за друг е това как той/тя изглежда. "По дрехите посрещат...".
Ако има 2 момчета (/момичета), които ви харесват, и двете са супер интелигенти, с чувство за хумор и т.н., обаче едното е грозно, а другото е мн красиво. Кое ще предпочетете? И т.н.
"Тялото не най-важното". ТО Е ДОСТАТЪЧНО ВАЖНО.
what you see depends on where you stand
ooo mi trenirai qj zdravoslovno i 6e si OK.nqma da ima ot kakvo da se pritesnqva6 osven ot tova 4e nqkoga si bila s kofti tqlo no nqma zn po-dobre se nau4i kak da qde6 i da trenira6
XOXO...
На колко ракии си?![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ама по ума изпращат..."По дрехите посрещат...
Очевадно-на колкото си и ти...На колко ракии си?![]()
Let the beats control your soul...
А пък може би е най-важното (тялото). Ти ако не го харесваш изобщо ше спреш да ядеш, ала бала и кво психиката до толкова 6е ти е скапана, 4е е тогава 6е видиме кво 6е хареса вътре в теб! Щом не е важно тялото, ми ОК ходете си само с мозъците и сърцето, което няма даже смисъл да помпа кръв, 6тото нямате тяло! Цаката е да се харесва6 напук на сички и всичко, разбирате ли?! А тея дето казват 4е тялото не е наи-важното... до една степен сте прави, щото вярвате в истинската любов, ама вземете дадения пример от НоренРед. Пф хора много, мнения също!![]()
МомИче съм!
Първоначално написано от shivacheva
Мале много ме расмивате ей
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Абе външността не е всичко. Просто трябва да намериш някой който да оцени теб самата не тялото ти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"Пълна промяна".....
![]()
![]()
Ама вие сте много интересни...Момичето каза,че няма хубаво тяло,не че е дебела.Може да е много ниска/висока всичко може-аре няма да изброявам на тама...
![]()
Za mom4etata van6nosta e nai-vajnaПървоначално написано от Анонимко
emi za si4ko si ima na4ini, tqloto ne e problem,to se opravqvajnoto e da si stabilna macka...a kakto vijdam po dumite ti si .aide uspeh v izdirvaneto na gadje
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Е как се оправя ако имаш къси крака или си ниска или имаш целулит бал бла.....Аре кажи кво ти е,да знаеме с кфо да ти помагаме
Намери си такъв мъж,дето не гледа тялото
![]()
Да те еба в кифлата.Първоначално написано от Анонимко
Не е най-важна, но е достатъчно важна. Примерно ако ти си мн красива обаче си някаква тъпа кифла, НЕ, НЯМА да ми харесваш. Ясно? Хайде, стига тъпи постове. МИСЛЕТЕ преди да пишете нещо.Първоначално написано от ~FireGirl~