.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Hybrid View

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е толкова са точките сигурно само за преразказа. То по принцип по нормалната система 50 точки трябва е двойка. Озеняването почти навсякъде се прави или поне е редно да се прави като 51% вярно попълнени/написани неща - тройка и нагоре вече при различните си е различно. Но със сигурност, ако общите точки са 100, 25 не е за 5,50, то в такъв случай всички освен ще имат над 5,50

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Е толкова са точките сигурно само за преразказа. То по принцип по нормалната система 50 точки трябва е двойка. Озеняването почти навсякъде се прави или поне е редно да се прави като 51% вярно попълнени/написани неща - тройка и нагоре вече при различните си е различно. Но със сигурност, ако общите точки са 100, 25 не е за 5,50, то в такъв случай всички освен ще имат над 5,50
    Да, това са точките за преразказа.
    За теста зависи по колко точки е грешният въпрос.

Аз вчера като си видях резултата се разочаровах...
    Имам 4 грешки.
    За 2-та въпроса много се колебаех и трябваше да си пиша другия отг ама...

Е, минало е вече... ся зависи от преразказа...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Не бе, jumaji говори за преразказа. За да имаш 6.00 на него, трябва да имаш 24 или 25 точки. Иначе скалата за оценяване на 100-те точки още не е обявена. Чудя се какво ли чакат... малко ме притеснява това.... Да не би да гледат първо резултатите и ако са високи, оценяването да стане още по-строго...

Мен ме е яд, че имам 3 грешки, а можех да имам и 1... а останах последна в залата, 5 пъти си проверих всичко, не намирах грешки, а сега като си проверя, можех да имам само 1 грешка.

На преразказа изгубих адски много време за подробен план - случайно да не забравя нещо. Така ми остана по-малко време за писане. Изписах много, нооо... не ми остана време за редактиране - само за един бегъл прочит да изгладя стила. Гледах да побера всичко и съм написала нещо, което дидактическата задача не позволява. Онова, че са го намерили преди шест години - той не е бил свидетел на действието, но аз го преразказах на -л. И се получи "намерили са ме". А в текста няма поддатка, че той знае, че са го намерили. Ех, дано това да ми е грешката.

Имаше и нещо друго, което ме притесни. Имаше една задача със свободен отговор - 'бъдеще време в миналото'. Ами без да исках написа едно много смешно "О" и го повторих с химикалката. Дано не го счетат за някакъв знак и да не ми анулират работата...

Ех........

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia

Re: Отговори на теста по Бел за 7ми клас- ТУК

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    http://www.minedu.government.bg/open...t_bel-2007.pdf
    Точно една грешка имам.... бааааси, шибана работа...
    Brato ti 7 klas li si bil sq be ??? Misleh 4e si po-golqm..
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    Имаше и нещо друго, което ме притесни. Имаше една задача със свободен отговор - 'бъдеще време в миналото'. Ами без да исках написа едно много смешно "О" и го повторих с химикалката. Дано не го счетат за някакъв знак и да не ми анулират работата...

Ех........
    Едва ли.
    Аз по много странен начин си поправях грешкте на преразказа...
    Ше го разберат де...
    Но те за такива неща ако анулират... всеки греши, те ще трябва на половината седмокласници да анулират тестовете за 'знаци'.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

sexy-macka
    Guest
    Имам 15 грешки.Това за колко е ?

Цитирай Първоначално написано от sexy-macka
    Имам 15 грешки.Това за колко е ?
    И аз имам 15 грешки...моля ви,напишете скалата...плс умолявам ви...
    Не искам да ви занимавам с моите проблеми .. обаче мие много гадно,защото съм почти сигурна,че няма да ме приемат никъде...

Guest
    15 грешки е трагедия,верно си е.АЗ иам 2 и пак мисля че неа ме приемат никъде

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    15 грешки е трагедия,верно си е.АЗ иам 2 и пак мисля че неа ме приемат никъде
    Maleee vie 6te mrete v adskiq pukul s takiva misli hora Az ako bqh na va6eto deredje 6tqh da se kefq ako iam 2 gre6ki !!!

Guest
    Umiram si prosto.Wie za pet gre6ki prawite problem,a az kato imam 15?Ide mi da umra.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Umiram si prosto.Wie za pet gre6ki prawite problem,a az kato imam 15?Ide mi da umra.
    Sry ne mojem da te spasim=RIP [-o<

Не са пуснали скалата за оценяване от МОН.А уж вчера следобяд щяха да я сложат .Са се притеснявам че първо ще проверят работите и като видат колко голям успех имат 7клас тая година, ще оценяват мн по-строго.И както съм с 7 грешки ...

JUST DO IT!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jumaji
    Не са пуснали скалата за оценяване от МОН.А уж вчера следобяд щяха да я сложат .Са се притеснявам че първо ще проверят работите и като видат колко голям успех имат 7клас тая година, ще оценяват мн по-строго.И както съм с 7 грешки ...
    Moli se taq godina pokolenieto da e po-tupo [-o<

Бе моля се да вляза в Испанската, а не чак толкова поколението да е тъпо . А иначе с всяка изминала година децата стават все по-тъпи и по-тъпи (тва същност не е смешно)

JUST DO IT!

Град
    Sofia
    Бе моля се да вляза в Испанската, а не чак толкова поколението да е тъпо . А иначе с всяка изминала година децата стават все по-тъпи и по-тъпи (тва същност не е смешно)
    "Homus homini lupus est" ili prevedeno na BG : " 4ovek kum 4oveka e vulk"

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    ъъъъ...вярвам ти щом казваш

JUST DO IT!

Guest
    Аз също имам 15 грешки, но не от незнание а от притеснение беше ме срам да кажа,че имам 15 грешки, но виждам,че има и други такива нз обаче в Варна мисля,че повечето ще влезем.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    ъъъъ...вярвам ти щом казваш
    Да, така е, макар че в преводите съм го чела "Човек ЗА човека е вълк". Има голяма разлика.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Az pak imam 16 grechki,ama sam 6 za 7 klas i chte kandidatstvam dogodina!Napravih testa edinstveno ot interes!A i niakoi ot sgrechenite nechta gi znaeh,prosto ne misleh dostatachno,a i kak da mislia sled 5 chasa na kompa predi tova !Zatova se pravi na sveja glava sutrin!A i ne sam uchila po nichto ot mesec,kamoli da pregovariam ...Na chast ot vaprosite pak niamache nikakav chans da otgovoria,zachtoto prosto ne sam chela ochte tezi proizvedenia!

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    абе вас малдите много ви ралигавиха ми се струва,тестчета,преразказч ета ааамаха.Аз преди 4 години като кандидатствах,съченение разсъждение разни простотии,едвам вързах 3.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

az p1k imam 9 gre6ki...a za prerazkaza ne zn....hora ima edna skala za ocenqvane koqto bqh 4ela v edin vestnik i naistina se polu4ava podhod16ta ocenka v zavisimost na to4kite....ne zn dali e mn vqrna ama po neq az s 9 gre6ki samo na testa bez prerazkaza tr da imam 4.28 a tva 4e nqkoi zada4i sa s po 2 to4ki a dr s 1 to4ka s16to go imah v predvit...zada4ite koito sa po4erneni sa s po 2 to4ki mislq a tezi s po mal1k 6rift s 1 to4ka...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Маргарет
    Guest
    На теста имам 2 грешки, но ги броя за 3, щото на едно мясно не съм сигурна какво точно писах.
    На преразказа съм се оплескала просто. Ясно и очевидно е , че няма да почна така "Аз съм Найден, но ми викат Нешко Татарчено. Имам ослепителна усмивка , която се разпуква на лицето ми..." и т.н, но за какъв дявол не писах "Намерили са ме край гробището и баба Тиша ме е отгледала..."!?Просто тоя момент от гробището всички са го писали и май е трябвало наистина, ама аз нали съм си заплес... Иначе преразказа ми почва от там , дето бабата го праща да иде за дърва и така нататък. После поне ми е вярно и точно
    Е, късмет на всички и дано да влезете където искате!!!

Цитирай Първоначално написано от Маргарет
    "Аз съм Найден, но ми викат Нешко Татарчено. Имам ослепителна усмивка , която се разпуква на лицето ми..."
    Мдааа,само дано си се сетила да преразкажеш в мминало свършено,както трябва да е

тоя момент, дето бабата го е намерила, трябва да е в преизказно наклонение, щото Нешко не е бил свидетел, но са му разказвали.А иначе аз го почнах така ' Аз съм Нешко Татарчето.Сирак съм' (тва с усмивката и тия не съм го преразказвала)
    Според мене е вярно, но нз

JUST DO IT!

Е,ест,няма как да кажеш аз БЯХ нешко.........все едно вече не е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си