- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Анкета] На кое място.....?
ooooo mn mi se iska na nqkoq peika v parka,ili puk v u4ili6te,v nqkoq sublekalnq,v magazin za sex igra4ki,na vlak4e na ujasite,v toalqtna(ama po vuzmojnost da e 4ista)
a i v diskoteka,v spalnqta na roditelite mi![]()
na grobi6te,vuv fontan![]()
iiiiiiii..............na nqkoq operaaa![]()
az vinagi sum iskala vurhu golqma bilqrdna masa![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ooo DAПървоначално написано от Abandon Faith
i az za tova si mislex![]()
![]()
![]()
Ам...в киното на първия ред![]()
а и филма да е готин.....ааааааПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Grindhouse: Death Proof - синеплекс, утре от 23, ще те чакам![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaПървоначално написано от Killy
![]()
![]()
![]()
еми късмет
kakvo 6te kajete zaabtobus ili na plaja,ama pri zalez slunca![]()
![]()
![]()
oops iskax da kaja v avtobus ili na plaja po zalez slunceПървоначално написано от Анонимко
![]()
n na pokriva na nqkoi blok ili v nqkoi podzemen garaj![]()
kato se zamislq..moje bi v u4ili6te![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Имам една мечта на партито на Sensation White ( Amsterdam Arena) http://images.google.bg/images?q=sen...&ct=title,но продължавам да гоняа тази мечта....![]()
Ако успея в близките месеци да си купя билет ще бъде страхотно,това ще е едно от нещата които ще искам да направя !
Аз съм правила в двора на едно училище и то докато един човек си разхождаше кучето...![]()
Само не ми стана ясно защо ме цитира, като в цитата няма нищ общо с написаното, както сам казваш.Първоначално написано от fire_magic
А ти си стой там в Якорида при резаците и им се радвай да хубавите пишки
Ти като не си турчин...сигурно и не си мюсюлманин, защото там българи, цигани, помаци "са турци" защото са мюсюлмани
Сега кажи че си българин, живеещ в смесен регион, смесен, защото за сега все още има и българи, и обичаш малцинствата, които не са малцинство, там
Иска ми се на полянка извън София, но да съм 100 %, че няма дадойде никой и да сем напълно голи. Най-важното е да мога да си викам наволя![]()
Правила съм секс на полянка в София, ама си беше на 2 на три и то само със смъкнати панталони
И във влак не би било лошоНо в самолет-не... споменът ми от пътуване със самолет беше... блаааааааа...добре, че на всяка седалка има пликче
В тоалетна е готино. А в у-ще съм пробвала само орална, нямахме време за повече
В детска градина ми се струва тъпо и то много! Освен, ако не е в двора посред нощ, когато си е все едно дали ще е там или в друг двор.
В морето също не е лошо, ама нищо особено не е.
амиии.. в морето..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
в кабинков лифт![]()
аз много иска иска да плави секс на плажаааа![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
предлагам да си смениш ника на "аз съм РАСИСТЧЕ"Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не знам, хора, какви са тези фантасмагории - докато падате с парашут и т.н. .. Колкото повече пробвам на нестандартни места, толкова повече заобичвам леглото![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
AZ sam saglasna da go pravq kakto si se karame () i izvednaj kiss(
) i na tam mislq 4e vi e qani4koy!