- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Анкета] На кое място.....?
Първоначално написано от gazarka
Идеята е прекрасна =D> Може да я усъществим някой път ! ххх ... :P![]()
p.s. По темата : Исками се да го направя на връх Шипка на паметника най-отгоре, на ледена парзалка и ... не съм пробвал и на водно легло ... тръпката сигурно ще е яка ... низнам ...![]()
... k33p w@lkinG ...
da naistina na bilqrdna masa bi bilo SUPER![]()
![]()
![]()
.... хм .... точно в момента мисля че съм склонна да правя секс където и да било .... седмица почивка е прекалено дълга почивка ... но ако се задълбая из извратените фантазий може би в някво превозно средство .. автобус ми звучи достатъчно авторитетно :P
Na leglo iskam! Ot polovin godina ne ni se e sly4valo i samo kato si pomislia kolko e ydobno..
Ina4e ne bih otkazala na nakoia mn goliama samotna poliana pri pulnolynie ili v moreto pak pri pulnolynieSu6to me blazni ideiata da go napravia mejdy etajite ili na pokriva na bloka ma tyka blokovete sa samo do 4 etaja i ne e oferta
...
Е то след скалндал се прави най-хубавия секс...ама не вижда кво нестандартно има тваПървоначално написано от `MoNi`BoNi``
При някои хора това е ежедневие
![]()
оо да ха леглооо.....ама със скърцаща пругрна хахххааПървоначално написано от Sam90
ще придаде малко нестандартност![]()
![]()
![]()
ооо и аз съм навита за билярдната маса и като се замисля 6е зема да пробжам![]()
ммМм аз искам на плажа,нощем,да се чуват само вълните ,ще е много романтично![]()
![]()
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
ти много заеш бе,къде колко хора живеят,верно в Якоруда има много търци,но има и 30-40% бг. население,а ти си един болен човек като Волен Сидеров,ако кажеш не не си из партия`атака`ше со отрежа главата,ти си болен,разбери го,какво ти пречат турците?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
извинявам се на другите че тези неща не са свързани сас темата....![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
да наистина тези наща не са по-темата![]()
а по темата-бих пробвала в купа със сено![]()
![]()
![]()
Аз искам :
1. На плажа - мисля да го осъествя тази година, ако сколасам да ида с гадже на море.
2. В дискотека ( може и в тоалетната, но предпочитам на сепаре)
3. В асансьор.
4. В кола в движение или на вътрележка ( хаха това сега ми хръмна)
Аве честно казано при стеклите се обстоятелства бих правила секс, където го заваря мъжлето ми![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
асансьор--мъррр мъррр![]()
![]()
В асансйора,изглежда ми много предизвикателно и ще опитамсъщо така съм си мислела и на такива люлящисе пейки звучи ми яко :P
Не съм надута,а просто съм разглезена
da tova e qko,az i predi bqh kazval 4e iskam vyrho kurnika....ili na nape4ena lamarina..Първоначално написано от Анонимко
да бе ти уби вси4ката романтикаПървоначално написано от fire_magic
![]()
v u4ili6te![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
fire_magic, предполагам че турския го знаеш добре, но май бъгарския ти куца доста.
Не харесвам нито ПП "АТАКА" нито Волен Сидеров, но политическата ми ориентация мисля че не е твоя работа.
ей елен4е аре да пробваме,а?Първоначално написано от Elen4eto_Sweet
ти кажи къде,пък другото го остави на мен![]()
vuv daskaloto...na buroto na daskala.....![]()
![]()
![]()
може да ме мислиш за некой пиклю,ама ще ти кажа само едно вече ти си един садист,да ти еба майката!мога да пиша на български език,но не и на турски fuch you! _!_ да ядеш.стига с този садизам към турците.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
с много поздрави от FiRe_MaGiC-Емил Георгиев Бучков.![]()
ама аре пишете по темата де
и така моето мнение е--в ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА
V centara na grada, posred bql den\
/
P.S. Nqmam sram![]()
Do sega nai-nestandartnoto mqsto deto s1m go pravil e v kupe na vlak (Ruse-Varna), kato se ima napredvid, 4e be6e prez denq i na vratata na kupeto nqma6e perdeta
\
/
ми мечтая си да го направя в асансиор.нз защо ама си мечтая за тва![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619