- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Анкета] На кое място.....?
Aleks,suvetvam te da ne probva6! Pesu4inkite ti vlizat absoliytno navsiakude i syper nepriatno i po vreme na akta i sled tovaПървоначално написано от Josefinne
Nie s moia purvo po4nahme na edin 6ezlong 6toto re6ihme 4e ne iskame da stavame celite v piasuk ma go s4ypihme i taka..
![]()
Абе като се замисля иска ми се да го направя пред камината , на самотна вила в планината!
Като навън да е адската буря. Да го правим на земята , като отдолу да е мек килим от меча кожа
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Може да е класика в жанра , но знам какво е в буря да го направиш, а какво остава на такава романтична обстановкаПървоначално написано от sladko`eFche
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mnogo iskam v asansior,ama da ne e ot nai-tesnite i otdavna si me4taq v toaletnata na daskaloto mi![]()
Ооо, да....с бившия сме правили къде ли не, обаче винаги и на двамата ни е било мечта посред зима например, пред камината, уютно, самотно...Първоначално написано от love_girls
Злобарско да кажа, че пред камината наистина е готино ^^ Но не толкова готино като на легло![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
мммм пред каминаааатаа![]()
![]()
![]()
това супер мн ми харесва,защото съм мн голяма романти4каа![]()
![]()
Ами аз ако трябва да съм перверзна ще избера някое мн нестандартно място:тоалетната на някой бар,училище,асансьор и мн,мн други места
НО ако трябва да сум романтичка определено пред камина или на легло![]()
ми някъв смърдящ клозет,тоалетна,WC,дупка,кен еф. Дано няма пак едно от онези извити "изпражнения" на земята, че миналия път стана гафа![]()
ami,az sam go pravila v gorata,na plaja vav vodata i vav fitnesa...mai tam be6e nai-qko![]()
и аз искам във вода,ама ми казаха,че боляло
Така ли е?![]()
Az puk sum 4yvala,4e ima opasnost ot infekcii..Samo tova i fakta,4e ne mogat da se izpolzvat prezervativi me spira..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от slun4ice
и инфекции
![]()
гадно
ама аз имам няколко приятелки дето са го превили в морето,ама нищо им няма![]()
не знам,чудя се и аз
ама защо да не пробвам![]()
в БИБЛИОТЕКА![]()
v samolet
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Аз много искам на морето на плажаТова място незнам дали още се счита за нестандартно,но за мен е
Също така искам в кола,искам в някоя тоалетна на някое кафене
Също така и в басейн искам,но ме е страх защото има какви ли не микроби.Веднъж замалко да го направим в басейна на един плаж,но аз се изплаших,защото ме е страх без презерватив.Искам и в някой парк
И там замалко да стане,но минаха някакви бабички,които ни видяха и започнаха да ни критикуват меко казано
Ако се сетя и за други места пак ще пиша
tyka pishe na nestandartno,tova s moreto ve4e go znaeme....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не ти прави чест, че ме обиждаш така.Първоначално написано от fire_magic
Общо взето подписа ми е от произведение на един велик български писател. Тъйче - тиго духай![]()
I btw malko offtopic/....fire_magic,selqko ! Kak moje da kaje6 4e ne haresva6 Az sum bulgar4e za6toto mrazi turcite ! Awe kreten..mai v tvoq "grad" bqha mn. turci ( d ane bi i ti da si takuv ? ) VSEKI NORMALEN BULGARIN S PATRIOTI4NA NOTKA V DU6ATA SI NE HARESVA TURCITE KRETEN !Първоначално написано от fire_magic
I never eat a pig cuz a pig is a cop
az ne sym kazal 4e go haresvam,no nqmam nisto lo6o protiv tqh,a vie kato si ste stari sadisti,kakvo da ve pravi 4ovek....Първоначално написано от RhytmiX
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
POMAK ! tova ne e sudizum a e nacionalizum ! Bili sme 500 godini pod robstvo i to4no takiva kato tebe deto ne znaqt k'vo e stavalo togava sa preobladava6tata 4ast ot naselenieto za sujalenieПървоначално написано от fire_magic
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
aaaa моля моля
такива неща ще си обсъждате на друго място![]()
а по темата--няма зна4ение КЪДЕ,важно е КАК![]()
Wurhu peralnqta ... dokato e pysnata cintrofugata :P
ухааааПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
като върху кон(неее,от онези биковете дето ги има по панаирите \
/ )
става и в някоя изставена сграда![]()