- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- прекалено често ли го правим?
Абе вие...![]()
За 7 месеца девет пъти е супер.....рядко...
А да ми разпраяш че на 14 и половина никой не го бил правил е повече от смешно![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от LecheR_DeViL
Нормално е да ти харесва, та това е секс.
А 9 пъти за 7 месеца... доревава ми се чак! Това е супер рядко, мацко.
Собственост на Canis_Dirus
Ами само да кажа нещо:Първоначално написано от shizzle
Първо написах, че пропускам всички мнения до мен.
Второ никъде в питането на авторката не се споменава на какви години е.
Просто когато пиша мнение, изразявам моето мнение!
Ами да ти кажа на 14 съм имал доста по приятни неща за правене от това да се чудя къде да намеря терен, да правя секс! Като например: да играя футбол или баскетбол с приятели, да се гониме с колелата или да бутаме колички маджбокс по начертана писта с тебешир по асфалта.
Не ми говори, че на 14 е нормално да почнеш ополовия си живот.
Все едно ама за 7 месеца ходене не ми се струва никак много да са имали 9 полови контакта, а какво остава да се притеснява момичето , че го правят прекалено често!
Голям размер на картинката! /machoka/
ei tva e mn pravilno kazanoПървоначално написано от shizzle
to da iskate i da mojete e edno na ryka ma kade ..kat stane6 palnoleten i jivee6 sam lesno ama predi tova ...
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
love_girls, извинявай, това не беше обида, а шега. ще ми свикнеш на хумора, спокойно, нямам намерение да бягам скоро от форума.
Sam90, само един въпрос. Ако си хомо (което си го казвам напълно приятелки, тук най-добрият ми приятел е гей) - защо секси жена за подпис?
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
... k33p w@lkinG ...
аз правя 7 пъти аре не 7 а 5 на денSEX твойто било многоПървоначално написано от Killy
![]()
Освен ако не живееш на южния полюс, където един ден си е направо има няма 6 месеца \Първоначално написано от krasivata_luvica
/
Голям размер на картинката! /machoka/
Що бе момчето може да живее в "студентски град" или да е нимфоман какво лошо.Първоначално написано от love_girls
\
/
мерси мн на всички въпреки че мненията са абсолиотно различни. :P аз му показах линка и тои се разсърди че съм пуснала темата и ме скъса..е мерси все пак.. ще си харесам др
![]()
тва беше от мене![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Хахахахахахаха от 7 месеца и заради няква тема![]()
![]()
![]()
Ужааааас
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LecheR_DeViL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ммм..явно не си е заслужавало![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
da
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
С моя го правим по 7 8 пъти на нощ !![]()
Че то няма по 1 път на месец нормална ли си има някви маняци дето го прават по 6-7 пъти на ден...
С последните мнения на авторката считам темата за приключена.