- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпита след 7 клас :)
Все едно казах нещо по-различно...Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Ами да, така е. Сън13 го каза правилото...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз иам 2 грешки и мн се притснявам че няа си влеза в испанска а вие с 13 закъде бе???
![]()
тя е от Варна а ти от София (предполагам).Аз като имам 7 умирам от шубе за Испанската, а ти с тия 2 грешки, щом се притесняваш...Първоначално написано от Анонимко
JUST DO IT!
От Русе съм.sun13 от къде си?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
не сте на далавера в сф.Ние в монтана сме 275 кандидати а местата са 360,т.е. хващам тройка и влизам в природоматематическата,а аз имам 100 % над 4 ,може и 6 да съм хванала с голям мкъсмет,но кактом казах по-горе и 5 ме устройва.
Въпросите бяха 50+трансформиращ преразказ на непознат текст
Аве хора вие не сте добре да се притеснявате,че имате 2 грешки а ти о.с от къде си че имате толкова малко кандидати
съжелявам сега видях,че си от Монтана а някой да знае колко са кандидатите в Варна и колко са свободните места
Бе тя рамщайнката не се знае...да ен е объркала нещо при проверяването, че доста странно е да няма грешки..а и по математика не е много добра, така чеее...не ви е конкуренция,а и като прибавим това че тя иска най-вече в немската...Първоначално написано от drawers
П.П.:Обичам да говоря за себе си в трето лице..![]()
Може, можеееее..не си учите уроцитеПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
:бройна форма НЯМА на съществителните, които означават лица, например 5 ученици, двама квестори, шест пилоти..., но три камъка, седем микробуса, няколко самолета..капиш?
Ох мързи ме.. излиза ми се... Ама дай верно проверя аз кво съм се оцапала....![]()
Вие на хероин ли сте бе?
об6то от теста и от праразказа то4ките са 100 от преразказа 25 а от теста 75 оценката се прави от то4ките които си изкарал об6то независимо от какво са
hora, znaete li za sofia kolko sa paralelkite i kolko sa kandidatstva6tite?![]()
![]()
![]()
![]()
i az iskam tam ama kato gledam kolko gre6ki imam po bg....i az po matem sum mn zleeПървоначално написано от jumaji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой койтознае да каже колко са кандидатите в Варна
+ svobodnite mesta PLSПървоначално написано от Анонимко
NemciПървоначално написано от rammsteinkata_666
........
....
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от RhytmiX
![]()
![]()
![]()
И аз тва казвам... Вики тва училище е гадно.. Ако питаш мен всичките са ГАДНИ...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Охоо кункурентПървоначално написано от Анонимко
.Ем и аз съм от Burgas и аз искам в английската ама имам 11 грешки
.Дано на преразказа съм по добре да ми се вдигне малко оценката по БеЛ,защото по математика смея да твърдя че съм много добър
![]()
Мали начи аз за никакъв Гео Милев не съмПървоначално написано от lqlqlqlq
Имам толкова много многооо грешки..а искам английска ..баси гадния тест
![]()
![]()
Тц тц тц кво за немците пак, квоПървоначално написано от RhytmiX
Еиии не се спряхте значи
![]()
Слава богу,значи не съм най злето в цел бс.Иначе не се отчайвай,40 % от учениците ще имат 3-ки,30 % ще кандидатстват в други училища,а останалите 30 май като гледам ще са към Гео Милев,не че искам да те сплашвам
![]()
spx deПървоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
???Първоначално написано от Анонимко