- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпита след 7 клас :)
tova se 4udq......Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hora za s1m ot 6umen nqkoi da mi kaje nqkvo qko daskalo s nqkva qka parelka ot sofiq 4e na 10 mqsto v jelanieto si 6e pi6a paralelka ot sofiq prosto za po interesno....![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
браво на чувството ти за хумор![]()
пиши СМГ- АЕ
а ако те приемат- мисли му =D>
Пиши Немската ...Няма как д ане те приемат.. Аи да вдигаш бала..
И да си конкуренция на Рамщейнката..
![]()
П.П. Вики лоФ йА беееее...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
kato stana duma za svobodni mesta i t.n. nqkoi moje li da mi kaje kolko sa svobodnite mesta vuv BURGAS i kolko sa kandidatstvashtite ina4e shte ostanat dosta svobodni mesta shtoto kato gledam sichki sa se zaputili kum ANGLIISKI NEMSKI ISPANSKI ...
какво всъщност питаш?
ne chetesh li ? pitam kolko sa svobodnite mesta v burgas i kolko sa kandidatsvashtite ?
ne chetesh li ? pitam kolko sa svobodnite mesta v burgas i kolko sa kandidatsvashtite ?
Зависи от оценките ти от училище и повече от изпита по математика....щото той се отроява![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Рамщайнката конкуренция нямаааПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
(докато не излязат резултатите..
)
П.П. Вики и аС тА лоФ беееее...![]()
ХОРЦА НЯМА ЛИ НЯКОЙ НАЙ НАКРАЯ ДА КАЖЕ В ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ КОЛКО СА КАНДИДАТИТЕ И КОЛКО СА МЕСТАТА КАТО КАЗВАМ ПО ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ:
вАРНА
бУРГАС
сОФИЯ
пЛОВДИВ
вРАЦА
дИМИТРОВГРАД
Ми аз имам 6 грешки, но за тук - тфа си е суперНявсякъде те приемат, особено пък англ. в мат. искат по висока оценка по мат.
Така че тфа е горе долу добре
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
от кой град си
Четири грешки имам,доволна съм,ама тук като ви слушам...
Иначе беше сравнително лесно,обаче по математика ще ни спукат![]()
А на преразказа колко написахте?
Хаха, при нас са 380 кандидатстващи Диди и 400 места!Първоначално написано от Under_my_skin
А оценката зависи от сбърканите отговори - ако е с отворен отговор - 2 то4ки, а тези за заграждане - носят една точка.Сега можеш да си сметнеш.
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Разговорите по темата можете да продължите тукhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=103064 !
![]()