.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Отговори на теста по Бел за 7ми клас- ТУК

http://www.minedu.government.bg/open...t_bel-2007.pdf
    Точно една грешка имам.... бааааси, шибана работа...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    А самите въпроси някъде има ли ги?Брат ми сега кандидатства и нямаме въпросите,казва че не са му ги дали.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

благодаря,ама нещо не ми се отварят!какво да направя?
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Цитирай Първоначално написано от lookatme
    благодаря,ама нещо не ми се отварят!какво да направя?
    Да си инсталираш Acrobat Reader.

Guest
    Има ли някой от Испанката?да го питам с какви оценки е влезнал, щото аз имам 7 грешки на теста , а на преразказа ще имам некъде към 19. мн ли е зле

Фен
    Град
    botevgrad
    Знаете ли кой въпрос колко точки носи и как се оценява ???

Guest
    Аз искам да питам дали някой може да ги копни тук въпросите и отговорите щот компа и е мноо стар и не става да си преинсталирам компа плс много ви моля важно е

Guest
    ще съм много благодарна, ако някой успее да намери скалата за оценяване! (брой точки--> оценка)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ще съм много благодарна, ако някой успее да намери скалата за оценяване! (брой точки--> оценка)
    Az sa6to!!!

Ее мерси много наистина : )

Guest
    13 gre6ki imam, YESSSSS! mn se radvam!

Guest
    auch.......

Guest
    Деа,и аз имам 7 грешки,и то ебати тъпите Напрау ше се изяяяяяяяям....Изобщо на последните въпроси не съм забелязала голееемите тлъсти черни букви "НЕВЯРНО".А относно глаголното време съм писала "неопределително" вместо "неопределено"...Тва е щот си ги редувах в главата "предварително...неопределе но...прадварително...
    неопределително).А колкото до преразказа...забравих му името на шибания Делчо каруцаря и пропуснах да кажа,че пича в същност се кава Найден,а му викат Нешко Татарчето,защото е черен. Защо бее...просто съм бясна на себе си!Ако някой намери скалата за оценяване ще го обичам много,но аз я търсих и нещо не се намерихме
    .

Уф шибаноо..
    Имам 4-5 грешкиии..
    А преразказа ... оплескала съм времената малко, иначе сичко си казах подробно с имена и т.н. ...
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Деа,и аз имам 7 грешки,и то ебати тъпите Напрау ше се изяяяяяяяям....Изобщо на последните въпроси не съм забелязала голееемите тлъсти черни букви "НЕВЯРНО".А относно глаголното време съм писала "неопределително" вместо "неопределено"...Тва е щот си ги редувах в главата "предварително...неопределе но...прадварително...
    неопределително).А колкото до преразказа...забравих му името на шибания Делчо каруцаря и пропуснах да кажа,че пича в същност се кава Найден,а му викат Нешко Татарчето,защото е черен. Защо бее...просто съм бясна на себе си!Ако някой намери скалата за оценяване ще го обичам много,но аз я търсих и нещо не се намерихме
    .
    Се едно аз тва съм го писала!Абсолютно същото е при мене.Ако бех прочела хубаво въпросите щех да имам към 3 грешни
    Толкова се дразня са на себе си, че направооо......

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Бети, браво! 4 грешки наиситна са малко, но като гледам този тест наиситан е бил лесен и поне оценяването е реално, а не преди както аз влизах с тема.

Относно преразказа, г-нът ни по литература ни каза, че е нормално да сте объркали времената специално за в началото.
    Ще ти стискам палци да си изкарала висока оценка

^ Еее мерси Лили
    Иначе.. теста окей нали.. ама преразказа ме е яд, щото нали като се пише в 1 лице, ед.число ( както беше сега ) се преразказва в минало свършено .. а аз съм редувала и малко сегашно историческо иначе моментите мисля, че ги предадох както трябва.. не знам.. абе той теста нали носеше 75 точки, а преразказа 25?
    100% me. Sorry!

Свърталище на Луди

Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl
    абе той теста нали носеше 75 точки, а преразказа 25?
    Да

Мдаа.. а някой да има представа от колко точки е 5.50 ?
    100% me. Sorry!

Свърталище на Луди

Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl
    Мдаа.. а някой да има представа от колко точки е 5.50 ?
    22.Не е при мене вестника да проверя със сигурност, но трябва да ми се довериш

JUST DO IT!

ъ.
    Как 22 бе?!@$$
    Чакай сега .. искаш да ми кажеш че за да имаш 6, тряя да имаш 22 точки???

или по скоро съм прекалила с пиенето...
    100% me. Sorry!

Свърталище на Луди

ъ.да.
    25 и 26 са (6).25 е (5.75), а 24 е (5.50).неска ги гледах утре сутринта пак ще ги погледна ама така го помна

JUST DO IT!

уау...
    ма некво нереално ми се струва бе..
    макс точките са 100 .. помисли логично - ако имаш 26 точки да имаш 6/... ?!

Нищо де, утре като чекнеш пиши,плс
    100% me. Sorry!

Свърталище на Луди

чакай бе кво написах аз...кви 26 точки ме гонат
    Боже Боже...начи мисълта ми беше че 25 и 24 са за шестица 23 за 5.75 и 22 за 5.50.Утре като вида ше пиша, че ако не се спра сега, кой знае кво още ще изръса...

JUST DO IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си