- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отговори на теста по Бел за 7ми клас- ТУК
http://www.minedu.government.bg/open...t_bel-2007.pdf
Точно една грешка имам.... бааааси, шибана работа...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
А самите въпроси някъде има ли ги?Брат ми сега кандидатства и нямаме въпросите,казва че не са му ги дали.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
благодаря,ама нещо не ми се отварят!какво да направя?
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Има ли някой от Испанката?да го питам с какви оценки е влезнал, щото аз имам 7 грешки на теста, а на преразказа ще имам некъде към 19. мн ли е зле
![]()
Аз искам да питам дали някой може да ги копни тук въпросите и отговорите щот компа и е мноо стар и не става да си преинсталирам компа плс много ви моля важно е
ще съм много благодарна, ако някой успее да намери скалата за оценяване! (брой точки--> оценка)
Az sa6to!!!Първоначално написано от Анонимко
Ее мерси много наистина : )
13 gre6ki imam, YESSSSS!mn se radvam!
![]()
auch.......
Деа,и аз имам 7 грешки,и то ебати тъпитеНапрау ше се изяяяяяяяям....Изобщо на последните въпроси не съм забелязала голееемите тлъсти черни букви "НЕВЯРНО".А относно глаголното време съм писала "неопределително" вместо "неопределено"...Тва е щот си ги редувах в главата "предварително...неопределе но...прадварително...
неопределително).А колкото до преразказа...забравих му името на шибания Делчо каруцаря и пропуснах да кажа,че пича в същност се кава Найден,а му викат Нешко Татарчето,защото е черен.Защо бее...просто съм бясна на себе си!Ако някой намери скалата за оценяване ще го обичам много,но аз я търсих и нещо не се намерихме.
Уф шибаноо..
Имам 4-5 грешкиии..
А преразказа ...оплескала съм времената малко, иначе сичко си казах подробно с имена и т.н. ...
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Се едно аз тва съм го писала!Абсолютно същото е при мене.Ако бех прочела хубаво въпросите щех да имам към 3 грешниПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Толкова се дразня са на себе си, че направооо......![]()
Бети, браво! 4 грешки наиситна са малко, но като гледам този тест наиситан е бил лесен и поне оценяването е реално, а не преди както аз влизах с тема.
Относно преразказа, г-нът ни по литература ни каза, че е нормално да сте объркали времената специално за в началото.
Ще ти стискам палци да си изкарала висока оценка![]()
^ Еее мерси Лили![]()
Иначе.. теста окей нали.. ама преразказа ме е яд, щото нали като се пише в 1 лице, ед.число ( както беше сега ) се преразказва в минало свършено .. а аз съм редувала и малко сегашно историческоиначе моментите мисля, че ги предадох както трябва.. не знам.. абе той теста нали носеше 75 точки, а преразказа 25?
![]()
![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
ДаПървоначално написано от Supremacy`Girl
Мдаа.. а някой да има представа от колко точки е 5.50 ?
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
22.Не е при мене вестника да проверя със сигурност, но трябва да ми се доверишПървоначално написано от Supremacy`Girl
![]()
JUST DO IT!
ъ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как 22 бе?!@$$
Чакай сега .. искаш да ми кажеш че за да имаш 6, тряя да имаш 22 точки???![]()
![]()
или по скоро съм прекалила с пиенето...
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
ъ.да.
25 и 26 са (6).25 е (5.75), а 24 е (5.50).неска ги гледах утре сутринта пак ще ги погледна ама така го помна![]()
JUST DO IT!
уау...
ма некво нереално ми се струва бе..
макс точките са 100 .. помисли логично - ако имаш 26 точки да имаш 6/... ?!
Нищо де, утре като чекнеш пиши,плс![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
чакай бе кво написах аз...кви 26 точки ме гонат![]()
Боже Боже...начи мисълта ми беше че 25 и 24 са за шестица 23 за 5.75 и 22 за 5.50.Утре като вида ше пиша, че ако не се спра сега, кой знае кво още ще изръса...
JUST DO IT!