.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    mmm90007878
    Guest

Хубаво ли е лицето да се мие със сапун?

Или някой пъпки от акнето дали е добре да си мият със сапун това помага ли или точно обратното?Как да си мия лицето правилно?

Град
    Never Never Land

да..

Да, според мен е хубаво да се мие лицето със сапун. Защото сапуна изсушава кожата, а акнето се получава от прекалено много отделен себум (това е някакъв секрет, който запушва порите). Само че на мен не ми е много приятно да го правя, защото кожата изсъхва прекалено много и даже ми се бели или се опъва по лицето ми болезнено. Така че препоръчвам сапун Dove, не изсушава чак толкова много.
    I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!

Guest
    ami vij mili4ka poprincip sanyna izso6ava kojata nz tvoita kva e ako e mazna moi da ti se otrazi dobre no ne i ako e syxa 6te stane mn zle no za akne ima sekvi kremove na avon primerno sa mn xybavi

mmm12312312312
    Guest
    Значи с Dove и Camey :P
    Но аз мисля че като си мия лицето със сапун ми излизат повече пъпки това вярно ли е?

Ne e preporu4itelno ako kojata ti e suha. Su6to taka nqkoi sapuni mogat da razdraznqt kojata, po-dobre izpolzvai kremove ili losioni
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Повече от фен
    Град
    south_park
    ако ти е мазна не е хубаво,защото прекомерното изсушаване ще доведе до повече отделен себум
    ако е суха пак не полезно,защото ще ти стане по суха
    за лицето само продукти с неутрално РН!!

ami spred men ne e hubavo,za6toto izsu6ava kojata puk i naru6ava ph balansa i-bez zna4enie kakuv e tipa na kojata!!!bih ti preporu4ala da si vzeme6 nqkakuv izmiva6t krem za lice,koito da ne naru6ava ph balansa ida e prednazna4en to4no za tvoq tip koja-mazna,suha ili kombinirana!

незнама да ли това със сапуна е много удачно, но продават такива като гелчета специално за лице(отмиващи се) Те са на принципа на сапуна, само че не изсушават толкова кожата

Както казаха, за лице си има специални гелчета. Сапуна изсушава кожата, а когато ти е мазна, започва да отделя повече себум, което може да доведе до повече пъпки.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Da,dobre e liceto ponqkoga da se izmiva sas sapun,no tova ne trqbva da se pravi chesto,zashtoto kojata se izsushava mnogo.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ако ти е суха кожата след сапуна може да сложиш малко крем (както правя аз, не, че по принцип ми е суха, ама след сапуна понякога ми става гадно).

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

mmmm
    Guest
    много се обърках..препоръчайте нещо

mmmmm
    Guest
    Ами ако си мия лицето със сапун а челото само с вода?

От както почнах да си търкам лицето с мрежеста гъба и сапун не ми излизат пъпки, само преди и повреме на цикъл и то много малко...

Мега фен Аватара на koalka
    След сапуна аз слагам крем. Добре ми е.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Guest
    значи става ли?

crying...
    Guest
    az znam,che izibshto ne e preporachitelno da si miesh liceto sas sapun,kazvala mi go e kozmetichkata.poneje izsushava liceto,sled tova nai-veroqtno kojata shte se opita da si vazvarne zagubenoto i shte pochnat da ti izlizat mnogo cherni tochki.

mmmmmmmmmmmmm
    Guest
    ne razbrax - vseki mi kazva razli4no...
    az slagam sapun i sled tova dobre go izmivam , za da mi se oflajni kojata.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    След сапуна аз слагам крем. Добре ми е.
    И аз съм така,само че трябва да слагам по 1 тон крем,защото ми е много суха кожата

Град
    sofia
    oo mnogo e vredno,izsu6ava kojata,osobenno ako e i 4uvstvitelna,a za akneto moje6 da si polzva6 tonik-primerno

mmmmmmmmmmmmmm
    Guest
    А ако се мие по-често с вода по-добре ли ще се отрази на кожата?

Хубаво е,ако сапуна е качествен,а и има специални сапуни за лице.

аз пък знам че е вредно

Аз години не си мия лицето със сапун.Даже от половин година използвам и душ-гел.Кожата ми е мн.суха и така се 4увствам мн.добре.Лицето ми е мн 4исто и рядко ми излизат пъпки.Даже сутрин си го мия само с вода,без някакви гелове и съм си доволна от резултатите.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Град
    на ония свят
    ами зависи от сапуна и от типа ти кожа..по принцип ако е обикновен сапун изсошава кожата,но ако е като dave например можеби риска от изсошаване е по-малък.Ако имаш суха кожа не е препорачително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си