.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Za6to trqbva da si mie6 liceto sus sapun kato ima specialni izmivni gelove koito mn pove4e 6te ti pomognat? Az izpolzvam izmivniq gel na Neostrata i sum mn dovolna...Ima go v aptekite (okolo 25 leva). Proobvai go struva si parite
    gLeDaTe S n3D0yM3ni3 Sp34eLiX Li Va6eT0 iZiSkaN0 Pr3Zr3nIe? ZaViJDa73 i iMa Za kAkv0... kY4Ka M3 NaRi4At3, KyRvA m3 NaRi4At3 I kV0 0t TvA NaLi NaD vAs St0q...

Голям фен
    Еми има хидратиращи сапуни ама останалите доколкото знам изсушават кожата и аз лично съм против миенето на лице със сапун

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Ne e preporu4itelno ako kojata ti e suha. Su6to taka nqkoi sapuni mogat da razdraznqt kojata, po-dobre izpolzvai kremove ili losioni
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Цитирай Първоначално написано от mmmmm
    Ами ако си мия лицето със сапун а челото само с вода?
    То челото не е ли част от лицето

Аз предпочитам да си мия лицето със специални лосиони за тая работа, защото от сапуна кожата ми се изсушава много ( аз нямам почти никакви пъпки ) Чувала съм даже, че сапуна е вреден , но не знам нищо повече По-добре използвай нещо, което е специално за лице
    I'll be all you need and more ...

според мен не е мн удачно да се мие лицето със съпун за6тото се изсушава кожата но пък си има специални съпуни против пъпки ползвай от тях

Голям фен
    spored men nqma problem da se mie6 sys sapun.Daje 4etoh za nqkakva doma6na maska sys sapun i soda,koqto slujila za premahvane na raz6irenite pori
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си