- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубаво ли е лицето да се мие със сапун?
Za6to trqbva da si mie6 liceto sus sapun kato ima specialni izmivni gelove koito mn pove4e 6te ti pomognat?Az izpolzvam izmivniq gel na Neostrata i sum mn dovolna...Ima go v aptekite (okolo 25 leva). Proobvai go struva si parite
![]()
gLeDaTe S n3D0yM3ni3 Sp34eLiX Li Va6eT0 iZiSkaN0 Pr3Zr3nIe? ZaViJDa73 i iMa Za kAkv0... kY4Ka M3 NaRi4At3, KyRvA m3 NaRi4At3 I kV0 0t TvA NaLi NaD vAs St0q...
Еми има хидратиращи сапуни ама останалите доколкото знам изсушават кожата и аз лично съм против миенето на лице със сапун![]()
Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
То челото не е ли част от лицетоПървоначално написано от mmmmm
![]()
Аз предпочитам да си мия лицето със специални лосиони за тая работа, защото от сапуна кожата ми се изсушава много ( аз нямам почти никакви пъпки) Чувала съм даже, че сапуна е вреден , но не знам нищо повече
По-добре използвай нещо, което е специално за лице
![]()
I'll be all you need and more ...
според мен не е мн удачно да се мие лицето със съпун за6тото се изсушава кожата но пък си има специални съпуни против пъпки ползвай от тях![]()
spored men nqma problem da se mie6 sys sapun.Daje 4etoh za nqkakva doma6na maska sys sapun i soda,koqto slujila za premahvane na raz6irenite pori
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!