- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпита след 7 клас :)
Хорица, на изпита след 7 клас имам 13 грешки и много се кефкам. Но като гледам резултатите на другите....А искам английска
Зле ли е този резултат? От Бургас съм.
Ми честно казано аз имам 7 грешки и се чувствам ужасно,за мен 13 грешки са си доста...Но зависи от бройката кандидатстващи за товята гимназия и от още куп други неща...
аз за 3 гершки се чувствам конфузно![]()
Според мене 13 грешки са доста, ако искаш в Английската.Но зависи и от мн други неща.
Аз имам 7 грешки и ще се пукна от яд.Мн искам в Испанската (СФ), обаче....а по математика съм гола вода, за това по БЕЛ требваше мн добра оценка да имам...ама....![]()
Мале аз като ви слушам..Аз сиг.. 9043759347 грешки ше имам..Няма па да си го проверяавам... Нали за тва са даскалките..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Purjete seeeee! Awe kak moje da vi e qd za 7 gre6ki
!?!?! Boje moi tova e ludost....
I never eat a pig cuz a pig is a cop
13 грешки са наистина много за английската. Пък теста не беше толкова труден...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
7 са много.Първоначално написано от RhytmiX
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
като се замислиш не са чааак толкова много, но КОНКУРЕНЦИЯТА Е ЖЕСТОКА ! ! !
А бе... не точно. Те наистина не са много, но...Първоначално написано от drawers
![]()
Тука в Пловдив сме 2700 и смея да твърдя, че се боря главно с хората от моето училище.
Нешия клас имаме страшно малко грешки, но то беше и логично защото имахме много добра подготовка вече 3-та година...
Ии... 1-4 грешки имаме всички.
А и вчера като поразпитах..има хора с 10-12-17 грешки...
мда. но като чета постовете - пича с едната грешка, рамщайнката, дето вика, че нямала... пък и софия е голям град![]()
за българския ясно... сега математиката определя всичко![]()
По-гадното...
По мат дано да не дават дълги задачи... щото 50 не стига, че наистина са много...ами остава и да са с дълги доказателства...
7грешки от 50 каква оценка е?
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
е, едва ли ще исакт доказателства. но обикновено тези със свободния отговор са по-сложни.
сега ще е много гадно ако се получи така, че по бел (по-лесното) беше лесен изпит, а по математика (по-трудното) да бъде тежък....
mesmer, все още не са обявили скалата. но аз предполагам, че клони към 4.90![]()
![]()
То зависи и от преразказа.Първоначално написано от mesmer
Точките се сумират и тогава се казва оценката.
Е 5тица си е супер, ние когато пишехме съчинения 5тица беше доста голямо постижение.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Няма ли да са отделни оценки и за двете?... бре... къде го пише?Първоначално написано от Lady Death
Аз пък кандидатствам за паралелка А на ПМГ, кодето се приемат само 10 момичета с най-висок бал от областта...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Не е вярно! има оценка на теста и на преразказа, а след това се сумират и това ти е общата оценка!Първоначално написано от Lady Death
а иначе и аз имАМ или 5 или 7,щото не помна кво съмписала и си ги смятам за грешки....
Добре де! Как може ... Класа ни се състои от 26 учениЦИ!?![]()
Същото съм и аз...само че при нас коннкуренцията е много малка...май беше 380 места,450 кандидастващиПървоначално написано от mesmer
Да не говориме колко са отишли да си пробват късмета.
Аз не съм си броила грешките,ама теста беше много лесен,а пък преразказа-да не говорим.Само тая математика........Как мислите.Ако съм завършила с 6 по БЕЛ и 5 по математика,на изпита по БЕЛ имам 5,а по математика 4,дали ще ме приемат в езикова гимназия (5-та езикова Варна)?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
От блг ли си?Първоначално написано от Under_my_skin
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
оф и мен много ме е яд,а искам езикова гимназия...Имам 6 или 7 грешки и то защото на един въпрос не съм видяла надебеленото НЕВЯРНО и съм търсила вярното.Да не говорим на едната задача със запетайките,която беше толкова проста ,как не съм го видялаИ ся ако математика дадат труден тест ..ужас.
Еми такова е правилото.Когато имаш числително име и човек трябва да е със "и" накрая:двама спортисти,трима ученици,шест работници,.А пък когато имаш числително име и неодушевен предмет или животно,те приемат бройната форма : два учебника,три компютара,пет динозавъра.Добре де! Как може ... Класа ни се състои от 26 учениЦИ!?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Не знам ко значи това(Първоначално написано от Muse_of_Madness
),ама съм от Видин.
![]()
^ Благоевград значи
sun13 от къде си?
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Based on NCSA Mosaic. NCSA Mosaic(TM); was developed at the National Center for Supercomputing Applications at the University of Illinois at Urbana-Champaign.
Distributed under a licensing agreement with Spyglass, Inc.
Contains security software licensed from RSA Data Security Inc.
Portions of this software are based in part on the work of the Independent JPEG Group.
Multimedia software components, including Indeo(R); video, Indeo(R) audio, and Web Design Effects are provided by Intel Corp.
Unix version contains software licensed from Mainsoft Corporation. Copyright (c) 1998-1999 Mainsoft Corporation. All rights reserved. Mainsoft is a trademark of Mainsoft Corporation.
Warning: This computer program is protected by copyright law and international treaties. Unauthorized reproduction or distribution of this program, or any portion of it, may result in severe civil and criminal penalties, and will be prosecuted to the maximum extent possible under the law.