- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам сериозна връзка с братовчедка ми
Такаа.. . Случи се най-накрая и на мен да ми трябва съвет.
Нека да обясня - аз съм на 18 и имам връзка с моята втора братов4едка.
Проблемът е там че се вземаме на сериозно. И се чудя къде ще му излезе края.
И така.. чакам мнения. Това много лошо ли е?
И какви могат да бъдат проблемите от родствената ни връзка.
Всяко мнение ще ми е от полза.
Мерси предварително.
ММмм нали няма да се жените .. надявам се нямате и планове за деца .. така че проблема най вероятно ще дойде от това ако вашите разберат ...
Може ли да попитам какъв точно е проблемът с децата?
Защото познавам две двойки втори братовчеди,които си имат напълно нормални деца?
Но аз самият осъзнавам че не съм много наясно по този въпрос!
Затова ако някой може да ми каже дали има наистина проблеми в това отношение са само предразсъдъцу!
Ами свързано е с кръвта и кръвната група, но не винаги има лоши последици за децата.Понякой път се раждат нормални, но не винаги.Първоначално написано от аноним
![]()
стават кръвосмешения това е главния проблем често децата се раждат с различни заболявания....
Ох, нали споменах че се вземаме на сериозно.
няколко от нашите приятели знаят за нас и тяхното мнение е 4е ние сме най-идеалната двойка.
Не знам какво да мисля.
Колкото до това дали ме е гнус - не ! Аз съм момче, тя момиче - итолкова!
как стоят нещата с твоите познати които също са братовчеди
Всъщност е свързано с мутациите, но за по-точно инфо питайте kalpazanka. тя е най-добре запозната с въпроса. На кратко-може да има наследствена мутация. Мутациите не се предават по доминантния алел, а по рецисивния. Идеята е следата: 1 ген да речем за цвета на очите има 2 алела-доминантен и рецисивен. доминатния белег се проявява в наследника при наличие на 2 доминатни или 1 доминантен и 1 рецисивен, предадени от родителя. Рецисивния се проявява при наличие на 2 рецисивни алела в гена. мутация може да се получи именно в такъв случай, но при роднини до 3-то коляно това е доста често срещано, защото и 2-мата могат да имат съответната наследствена мутация. не го обясних много добре и научно, ама в биологият за 9 или 10 клас е обяснено по-добре. Мутациите често са много сериозни-без съре, без мозък и други от този сорт. за това и не е желателно чифтосването с близки роднини. След 3-то коляно се счита, че вероятността е много малка.Първоначално написано от CaRaMel_lipS
kak мога да разбера доколко голяма е опасността нешто да не е наред с децата
Ами не зная как. Не зная по-скоро дали е възможно с изследвания някакви гинетични. Абе не се женете и не правет деца.
Ако някой знае още нещо по въпроса моля нека пише!
Аз доколкото знам, проблемът е единствено в това, ако решите да си имате деца. Жероятността да се родят с някакви увреждания е по-голяма, отколкото при другите двойки. И все пак не знам, тя ти е братовчедка...
какъв смисъл носи последното изре4ение?
Да не забравяме, че най-добрите състезателни коне се получават при деца между майка и син или баща и дъщеряКакто и най-големите изроди.
Само да ви кажа - вие не взимате решение за вас, а за вашите деца. И, колкото и да обичам една жена, никога няма да накажа децата си, които са с пъти по-важни от мен, с лоши гени.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Shizzle искам да ти кажа че си абсолютно прав за децата.
Аз по-скоро искам да разбера дали е възможно да се направят адекватни изследвания за това.
има изследвания за съвместимост но не съм сигурна дали е за този случай.мисля че не е.трябва да ровиш на генетично ниво,иначе риска е голям.
emi i az sum vliubena v 3tiq si bratov4ed no tova e druga tema![]()
![]()
![]()
Обикновено децата се раждат с болести или дефекти във външния вид. Но не винаги.. съветвам те все пак да не стигате до момента с децата..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ехо..............това го написах в горния си пост по темата. момчето вече има друг въпрос. не мисля, че някой тук може да те даде адекватен и компетентен отговор за изследванията.
Ако темата не е ебавка, загазил си я.Първоначално написано от аномим
1. Последици от юридическа гледна точка - нарушаваш закона, забраняващ близкородствени връзки и съответно си носиш наказателна отговорност. Което означава - пипнат ли те, дупе да ти е яко!
2. От биологична гледна точка - поколението на близки роднини най-често е изродено. Нали не искаш детето ти да е изродче?
Вземи се в ръце и не прави глупости! Има толкова много жени, точно братовчедка си ли трябваше да забиеш?
Luciferian.. не съм много сигурен, че такова нещо е забранено със закон. Дори, не, да редактирам изказването си - бая съм сигурен, че няма проблеми. Все пак, живеем в светска държава в 21 век. Като се искат, да се вземат. Не можеш да сключиш църковен брак, но не всеки прави това така или иначе.
А за изследвания - като се стигне до този момент, можеш да се консултираш с лекар. Щом толкова държиш на момичето, да не те е срам. Но сега-засега още ви е рано. Поне година-две, докато завършите средно образование, нали?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Светска държава не означава пълна анархия. Има си закони, които, независимо дали ни харесват, сме длъжни да спазваме. И да, има такъв закон, който забранява близкородствени връзки до ниво 2 братовчвед. Т.е. - трети вече не е проблем.
ei nashiq,ne moi i pravi deca,ako se ojenite,samo tava moga da kaja...Първоначално написано от аномим
Първоначално написано от mrKiss
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от shizzle
Първоначално написано от mrKiss