.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

За образованието.

Здравейте.
    Интересно ми е дали средното образование оказва някакво влияние на висшето.
    Мисълта ми е, че примерно ако завърша (да кажем фризьорство за средно) след това ограничена ли ми е възможността да следвам нещо друго, и ако Да, какво няма да мога?

Защото ми се ще да уча Литература, История, Английски език (за първи чужд език) и компютри, но дочух, че на днешно време ще е по-добре ако завърша с някаква професия.

Не ми се ще да уча някакви монтьорски работи, нито фризьорство или маникюрство (нз дали има такава дума), за дизайнер не ме бива, също не ме бива в нищо с рисуване.
    Географията не ми върви, а и след 9-10ти клас е много сложна, нито искам да прекарам остатъка от живота си пред компютър.

Ako re6i6 da zavur6i6 friziorstvo za sredno kakto ti kazva6, bi ti bilo po-trudno da te priemat sled tva v universitet za6toto podgotovkata ti po tiq predmeti, po koito 6e iska6 da kandidatstva6 bi bila po slaba. Osven ako ne se zapi6e6 na 4astni uroci ili puk ne stane6 sponsor na universiteta. Po-dobre izberi za profil na sredno predmeti, koito sled tva 6e sa ti polezni pri kandidatstvaneto. Az naprimer taq godina 6e zapi6a biologiq i himiq 6toto sled tva iskam da sledvam medicina
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си