Ми аз съм 10клас (вече) в езикова гимназия (английски) ,но още не знам към какво да се ориентирам и какво ще уча след гимназията,а ми е време да си стягам успеха.Не съм от най-силните ученички (даже хич) по по-важните предмети се излагам имам 5ци по повечето.По английски не съм от най-силните въпреки ,че до сега смятах ,че съм.По втория език също(тука е повече от мързел),5 ще имам.По математика се сдирам и накрая изкаравам с 300 зора 4(толкова и за годината ще имам).По БЕЛ също 5.Химията и физиката 4-5 ама тях кой ги може?Се 1 мисълта ми е ,че по тия предмети които са най-важни съм "много добра", пък по другите -история,география,биология ,психология и логика и останалите 2ростепенни съм "отличничка".Към какво да се насоча?Мислех си биологията щото наистина съм супер ама за нея ми трябва и химия освен ако не искам да съм ветринар .Другото което е география и история(май съм силна тука) или да си стегна езиците?Какво предлагате?В кое от тия има най-успешно бъдеще и кое според вас е най-добрата спецялност (по принцип) като се абстрахирате от мен и мойте оценки.Аз съм малко запозната и ще помоля някои студенти, които вече са минали през това, да споделят може би съм малка още.... ,но.... БЛАГОДАРНОСТИ!!