- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искате ли да баннат malkoto_sladur4e
iskam da i izgorq huq na taq pikla vie ko 6a kajiti
е,чак до бан...Всеки си има право на избор.Според мен пък е някоя загоряла малка пикла и избива комплекси тука.![]()
И според мене е някоя комплексарка ...чак до бан не е нужно да се стига,но бих й предложила да спре със самохвалството си,щото много дразни ...Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
![]()
6to be da q bannat iskam i ne po li4ni pri4ini/e dobre de i takiva ima/ami za6toto neprekasnato puska izklu4itelno tapi keto sebe si temi i kara horata da q psuvat i po tozi na4in im uni6tojava nervni kletki.
avtorka sam i da ta pitam izob6to 4el li si pone edno ot neynite nad 1000 tapi mneniq?Първоначално написано от Technof@n
оставете го да се е*е детето...
Тя просто трябва да порасне. Още мисли по детски начин.. ох.. и мен много ме дразни..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
abe verno trq da ima raznoobrazie ama taq prekalqva apak i bez tva tuka edin normalen ne ostana samo raznoobrazni hora imaПървоначално написано от Technof@n
![]()
Добре бе хора, замислете се че тя може нарочно да ни дразни (мен вкл въпреки че досега не съм я нареждала)
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
честно ли..като видя нейно мнение простооооо вече не го чета шото наистина избива комплекси тук..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ще кажа, че хич не ми дреме тая дали ще отнесе бан или не.Първоначално написано от аnti^malkoto_sladur4e