- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mmm prez pantalonaa
Да, време е за ключ. Детето отиде да практикува. На пясъчника, с другите деца.![]()
tctct..momi4e mi nz pro4eti iz neta nqkade ima tolko mn ne6ta otnostno tova...a vie naistina ne e pravilno da i se zaqjdate..mn ste qrostni
Ей, ключовете, по-спокойно. Този път не сте прави. Темата си е сериозно пусната и не тя първа наруши добрия тон.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ivailo Jelev prestani ve4e![]()
Защо? Забавно ми е!Първоначално написано от Анонимко
![]()
verno li...iska6 li da ti stane tujno izvednuj aПървоначално написано от Luciferian
яКООООО :P
Не виждам как ще стане. Не се депресирай, но не си първото, няма да си и последното анонимно същество, което се опитва да ме заплашва. Свикнал съм с мишоците, те са част от живота ми.Първоначално написано от Анонимко
И то тази част, която не забелязвам, защото както знаеш, мишките си стоят в дупките и не смеят да се покажат.
![]()
ou kolko si nadmenen i naperen
na 17 a iskash samo da go vazbudish...hmmm,otkoga ste zaedno?Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не съм.Първоначално написано от Анонимко
Ама и теб да те заплашват постоянно, да станеш почти мазохист, и всеки път да те разочароват... няма как, претръпваш.
Пък ако си от сериозните, хубу. Тая вечер имам среща пред НДК с 2 приятелчета в 22,15, мога заради теб да отида по-рано, да речем в 22,00. Ей сега отивам да си поръчам некролози и надгробна плоча (пиша бързо, защото нямам време), след което знаеш къде да ме намериш и да ми счупиш главата. Ама ако не дойдеш, ще те съдя за похарчените пари.
haha malee ni6to si nerazbirate..to4no tfa e 4e ne sme zaedno a imam sre6ta s nego i... :dПървоначално написано от fire_magic
glupak....nqq da idvam ot bs specialno za tebe do sfПървоначално написано от Luciferian
Първоначално написано от Анонимко
Aз влизам за да се бъзикам.. нямаме деца в квартала да ти кажа....
Първоначално написано от Luciferian
Kato minava6 prez pusni tema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahah q duhaite
Не, не се забременява през панталона.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Я, ти защо не дойде днес да ми чупиш главата? Викаш да ти духаме, а се криеш. Знаех си аз, че си поредната мишка, разочарова ме.Първоначално написано от Анонимко
![]()
epa pipa6 si go kak mojeprotqgva6 hva6ta6 i stiska6 :d
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от die
ахахааха![]()
16 без 3 дни от софиям
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...