.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    бе де да знам ... някак си не си го представям да правя секс с моето момиче и да си мисля разни други неща ... остана да е за нещо смешно и да почна да й се смея ... лично аз предпочитам 5-10 минути страстен секс от колкото 30+ минути безчувствено клатене докато си мисля кво ще прявя после ... все пак секс ли правя или си правя графика за следващия ден

btw ся като го написа тва за възглавницата колколи момичета се замислили дали приятеля им се смее когато направи така ...
    За замислянето, не знам! Ае да направим анкета, lol! Аз си го казвам, защото приятелката ми не влиза тук. Но ако случайно реши да посети форума, веднага ще й стане ясно кой е този хубостник шизъл.

A 5-10 минути понякога не стигат. Лично не се отнасям към различни неща, просто оставям съзнанието ми да се плъзне по повърхността на мислите, леко се отдалечавам и така. Не е задължително всеки път като правиш секс да даваш всичко от себе си. Но обикновено не ми се налага да ползвам този трик. Любимо ми е дращенето по гърба Хем ми харесва, хем забавя оргазма, а и приятелката ми дори не чака да я подканя. Просто в един момент свикнах да очаквам винаги два чифта нокти да се забият някъде по тялото ми.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    никакъв проблем дедо ми казваше "който бърза-завтаря" (ако се налага и потретва)

Фен
    Град
    Sofia
    е тва с драскането ще го пробвам,ама при мен може да има обратен ефект - да ме възбуди страшно много и да свърша
    sam ne moga :P

RzaRekta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пък не искам никой да прави това за мене. По-скоро там да е по-бързо, че след 15-тата минута боли!
    Krem4e, това означава ли, че с приятеля ти не правите по-дълъг секс от 15 мин????

RzaRekta
    Guest

гд

Аз пък не искам никой да прави това за мене. По-скоро там да е по-бързо, че след 15-тата минута боли!
    Krem4e, това означава ли, че с приятеля ти не правите по-дълъг секс от 15 мин???? фх

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    е тва с драскането ще го пробвам,ама при мен може да има обратен ефект - да ме възбуди страшно много и да свърша
    Еми ще трябва да си наостри ноктите си приятелката ти Все от една болка нагоре няма да ти е гот, lol
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Еми човека ще свикне да издържа по-дълго - то не става току така. Вие малките много лесно лепите етикети - неопитен... Опитен, неопитен, ако не си правил секс дълго време ще си свършиш бързо и това е. Момичетата много ме кефят по някой път с тъпотата си - ако те не правят секс дълго, примерно 2-3 месеца, после свършват супер бързо, а искат от нас при същото положение да правим с тях бурен секс с часове, пък ако може и само за тях да си мислим и да не си отклоняваме мислите с друго ...
    Shizzle е много прав - ако усетиш, че се превъзбуждаш - трябва да се разсееш с нещо - ако ти се налага да го правиш всеки път ще е кофти, но това си е начин да си задържиш свършването

RzaRekta
    Guest
    Кремчето има тясна слива, в една друга тема се оплакваше, и секса й е не повече от 15 минути. Освен това ако сте й гледали снимкките е супер грозно пълно с ШИБАНИ ГАДНИ ЛУНИЧКИ ЛИЦЕ. Абе с 1 дума: ПОТРЕС !!!

fv
    Guest
    Кремчето е супер зле и ако бях на нея щях да направя като в Кръстника - да си навре миниум и бронз в шундрата и да скочи от масата или от терасата за по-сигурно

гас
    Guest
    Кремчето е доста спекана съм забелязал, грам простотия няма в туй момиче, да не говорим за перверзия. Сливата й била тясна и затуй не обича да прави секс повече от 10-15 мин., на задна прашка не дава приятеля й да я чука понеже й се струва животинско и въобще малеееееееее дума да не става, пък за анален секс да не говорим.. + тва е доста грозничка, честно да си го кажем ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си