- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oriflame vs. Avon
Имам повече неща от Орифлейм,но пък от Ейвън е по-евтино.Много мои познати казат,че в Орифлейм са по-качествени,но аз съм си доволна от рол-он-чето на Ейвън.Докато от Орифлейм си взех един гланц за 3 и нещо и ми иде да го метна през прозореца...![]()
zna4i Oriflame spored men e 100 puti po dobro ot AVon !
po ka4estveni sa ne6tata![]()
no za smetka na tova Avon imat pove4e tiineidjurski
gluposti i za tova pove4eto momi4eta si padat po Avon,dokato Oriflame zalaga pove4e na kozmetikata za jeni...
no az kato cqlo pove4e si haresvam Oriflame,za6toto
mnogo ot ne6tata,koito imam na Avon sa ujasni![]()
purvo tova,koeto e na stranicata,nqma ni6to ob6to sus samia produkt,kogato go polu4i6![]()
imam dva - tri laka na Avon ... sled kato se lakiram,sled dva 4asa te ve4e se lu6tat.. super gadno![]()
predi vreme si bqh vzela nqkakav produk protiv akne.. namazah se nqkolko puti i posle kato se obrinah... dve sedmici si sedqh obrinatai to to4no na liceto
![]()
abe Avon moje da sa po evtini i po 6areni ne6ta da imam,ama opredelno da po niskoka4estveni![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нямаше ли такава тема?!
Предпочитам Ейвън, защоот предлагат по-известни продукти /нещо такова де, нз как да се изразя/. А наистина Орифлейм са по-качествени... обаче замряха какво да се прави![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ne sam mnogo sigurna ama mislq 4e oriflame sa po-starata marka t.e dokazala se.Neznaino za6to no mai sa i po-predpo4itanata i po-izvestnata.E kak nqma da e sk1pa kozmetikata kato e ka4estvena.Ne otri4am savsem nap1lno i avon.Vqrno si e 4e ima i hubavi ne6ta, po-evtini4ka , po kat za b1lgarinama ne mislq 4e ima tolkova golqm spor koq ot 2te kozmetiki da se izbere za6toto ednata vinagi 6te e na po-visoko nivo a drugata mnogo po-dost1pna.
авон са пълни буклуци-има защо да са по-евтини
орифлейм определено са по-добрите,въпреки че не използвам нито едни от тях
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ne me kefqt nito avon nito oriflame![]()
Въпрос на гледна точка.Аз предпочитам Ейвън,заото от Орифлейм нещата не ми понасят на кожатаАдски мноо се кефя на много неща и на двете фирми,ама си залагам на Ейвън,поне няма да получа обрив...
Ne e vajnoto da si lud - vajnoto e da si morkoff
Az ne si kupuvam ne6ta nito ot ednoto,nito ot drugoto.po dobre da otida v nqkoq parfiumeriq i da si vzema kakvoto mi trqbva.e kupuvala s1m si i ot avon i ot oriflame,no ne s1m mn o4arovana![]()
eee opredeleno sam za Oriflame
Avon moje da imat bogat izbor otkam dekorativna kozmetika i dizaina na produktite im da e strahoten ama otkam ka4estvo sa trap... i az mnogo sam se obrivala ot razni bokluci na avon. makar 4e i oriflame ne sa 4ak tolkova ka4estveni no v sravnenie s avon sa kade kade... se edno sravnqvam Golden Rose i Maybelline![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз съм твърдо за AVON![]()
![]()
![]()
Всичко им е НАД тъпите продукти на Oriflame!Няма да ми стигне времето да изреждам редицата причини, подари които смея да твърдя, че именно продуктите на AVON са по-добрите! Но все пак всеки си има право на мнение![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
oriflame![]()
mhmПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Awe i dvete firmi sa hubavi.![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
На мен определено повече ми харесват нещата на Ейвън и почти нямам нищо на Орифлейм...само едни сенки, които много гадно се размазват и миришат УЖАСНОи едно червило, което изглеждаше с много по-различен цвят...
![]()
На Ейвън имам много работи и си ми харесват, само от тези червилата не съм доволна...където седят едни такива бели и са с някви оттенъци...![]()
Орифлейм![]()
Наистина са по-скъпи нещата , но са и по-хубави![]()
Имам повече продукти на Ейвън защото са по-евтини , но предпочитам ОрифлеймВ момента даже се сещам за кремовете и наистина мисля че Орифлейм са по-добри
![]()
Използвала съм продукти и на двете фирми,но предпочитам AVON![]()
Дам и ад това питам...Първоначално написано от just
Но все пак гласувах за Oriflame..![]()
аз съм понякога и за двете понякога само за едното а понякога за нищо
общо зето за мен няма значение марката стига да ме кефи имам и много скъпи неща имам и за по 1 лев
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
еми то аз и от двете имам не6та, просто хва6там който каталог ми попадне разглеждам и кфото ми хареса, независимо на avon или на oriflame, си го взимам, а ина4е имам и не6та ойто не са на нито едно от двете, ма те са малко![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
10x за подкрепата :PПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
аз съм за AVON! имат много по-голямо разнообразие от орифлейм и нещата са по-оригинални,евтини и качествени!
И аз ще подкрепя AVON!!!В момента нямам нито един продукт на Oriflame,защото преди три-четири години,когато използвах продукти на Oriflame,бях получила страшен обрив по цялото тяло![]()
.Беше отвратително..хубаво,че не си бях слагала нищо от продуктите на лицето,защото сигурно и там щях да се обрина..ужас!Сега ползвам само AVON и съм много доволна!