.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    анонимно
    Guest

Защо момчетата си падат по КУРВИ

Не мога да разбера какво е това нещо...в моето даскало най-известните и красиви момчета т.нар. ,,Гъзари,, ходят с момичета които са дебели,грозни и много тъпи!Те казват на гаджетата си че външно не ги харесват а не разбирам защо ходят с тях изобщо! Аз съм си писала с тези момчета по чата (тея които ме кефат)но те само ми казват хубава си и тфа е или ме карат да им пращам разголени мои снимки(но аз отказвам)....не мога да разбера какво искат от мен да направа за да стана на някои от тях гадже! а пък моми4етата дето ходят с тях са ултра ултра грозни веднъж един от тях викаше на приятелката си 4е ще и сложи кашон на клавата и така ще може да я е*е аз за мен тфа е отвратително поведение!още пое4е 4е тяхните моми4ета са суперзлобарки и се снимат доста разголени на снимките

Първо 4е мом4етата си падат по секса и това им е целта. Определено са с тях само заради секса! Според мене де, не налагам мнението си на никой
    МомИче съм!

Guest
    awe tiq mom4eta si padat po tqh shtoto im puskat vednaga za da ne gi ostavqt .. spored men tva e unizitelni e mnogo dlolno ... awe napravo kurvensko!!!!

Guest
    съгласна съм с вас!но почти всички са такива! неразбирам как ще правиш секс с човек които не те кефи

Мега фен Аватара на koalka
    Може би, защото не им е усилие да получават секса, който искат.

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Защо ли..ами,защото тези момичета-тип ``курва`` както ти се изрази,по-лесно ще им пуснат.Всички знаем,че на днешната младеж само секса й е в главата..но МОЛЯ ТЕ не ставай една от тях,бъди такава каквато си-различна
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Е да ама аз много харесвам едно момче от тази ,,група,, а пък досега сериозни връзки не съм имала а съм на 15 год и не знам как да го накарам да ми обърне внимание ако стана като онези момичета тогаа сигурно ще ме забележи ама и на мен не ми се иска да ставам такава

Защо ли..ами,защото тези момичета-тип ``курва`` както ти се изрази,по-лесно ще им пуснат.Всички знаем,че на днешната младеж само секса й е в главата..но МОЛЯ ТЕ не ставай една от тях,бъди такава каквато си-различна

Зависи за кви години говорим
    Около 16те никой не мисли за сериозни връзки,пубертета тресе всички..
    Според мен момчетата разделят момичетата на такива за секс и мацки,забелязала съм го..и малко се страхуват да тръгнат с някво готино момиче,защото не знаят как да се отнасят с нея..докато с 1вия вид каквато и простотия да кажат не се забелязва особено ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Търсите очевиден отговор......
    По-лесно е да спраскаш курвата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Малее, в нашто даскало колко такива има! Оставяй ги ония тъпанари, намери си някой свестен! Оня ще ми мисли само как да ме вкара в леглото и аз ще го обичам! А стига бе!
    М/у другото, Mainata ti, подписа ти е супер як!
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Re: Защо момчетата си падат по КУРВИ

Цитирай Първоначално написано от анонимно
    Не мога да разбера какво е това нещо...в моето даскало най-известните и красиви момчета т.нар. ,,Гъзари,, ходят с момичета които са дебели,грозни и много тъпи!Те казват на гаджетата си че външно не ги харесват а не разбирам защо ходят с тях изобщо! Аз съм си писала с тези момчета по чата (тея които ме кефат)но те само ми казват хубава си и тфа е или ме карат да им пращам разголени мои снимки(но аз отказвам)....не мога да разбера какво искат от мен да направа за да стана на някои от тях гадже! а пък моми4етата дето ходят с тях са ултра ултра грозни веднъж един от тях викаше на приятелката си 4е ще и сложи кашон на клавата и така ще може да я е*е аз за мен тфа е отвратително поведение!още пое4е 4е тяхните моми4ета са суперзлобарки и се снимат доста разголени на снимките
    Хахах, я пак се замисли какви момчета харесваш...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    мн точно казано....
    На който му се убива време...

Guest
    Момчетата, които ходят с подобни момичета не са по-малко боклуци от тях. Не си струва да хвърляш някакви емоции
    А и си на 15- имаш време за "сериозни връзки" Не получавай комплекси затова, че не си толкова забелязвана в момента. И твоето време ще дойде и тогава ще си много по-ценена и обичана от тези твои съученички в момента.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз пък не си падам по такъв тип момичета даже като почнат да се натискат ме дразнят много по добре е да има някой с който да си лафиш не само за секс
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Съгласна съм. Обикновено те не могат да получат каквото искат от момичета с принципи и ценностна система.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

malKa_i_SlaDka_pIsAnKaAa
    Guest
    da vi kaja 4esno ne mislq 4e vsi4ki momi4eta,koito se obli4at i izglejdat kato kurvi vsa6tnost sa kurvi.nqkoi prosto podrajavat na drugi ili prosto se opitvat da se haresat na pi4ovete.a ne smqtate li 4e to4no tova tarsqt sega mom4etata???

MalKa_i_SlaDka_pIsAnKaAa
    Guest
    v daskalo si imame dosta kurvi4ki,oba4e kato gi opoznae6 razbira6 4e sa savsem obiknoveni momi4eta s nai obiknoveni jelaniq i me4t i vse pak ima nqkoi koito sa palni glupa4ki

Ама че и въпрос! Защото ни интересува само секса, за тва!

Цитирай Първоначално написано от quickJO_mod
    Ама че и въпрос! Защото ни интересува само секса, за тва!
    Аз ли съм объркан,или другите,или пък съм много малък,но мене като момче въобще не ме интересува това

Голям фен
    Град
    софия
    щот и те са едни курвички за тва

Защото и те са к*рви

Guest
    ами не знам дали правите разлика между "кучките" и "курвите" - по курвите си падат само за една нощ, по кучки си падат принципно,защото момчетата много обичат да се изявяват като много храбри,които ще спасят и ще помогнатна кучката вече да не бъде кучка и ще бъдат много велики,защото да промениш някого значи,че си много важен..може и да не съм права,но напоследък имам такива наблюдения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си